Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 58

• 43 701
  • 724
  •   2
Отговори
# 255
Аааааа, а аз се успокоявам, че щом са ми блокирали парите, ще си получа поръчката  ooooh!

# 256
  • Варна
Аааааа, а аз се успокоявам, че щом са ми блокирали парите, ще си получа поръчката  ooooh!
И аз така си мислех, ама нъц.

# 257
  • Варна
Имам първото - представях си го по-малко. Много е симпатично, има доста отделения за всичко, само дето ми е огромно и не знам дали ще го нося. Ако те интересува нещо по-конкретно - питай.

# 258
Рони, много неприятно. На мен пък ми отказаха чантата тази сутрин, а още в събота блокираха парите за поръчката  #Cussing out
На мен също ми отказаха едни ботуши. Поглеждам в профила си изчезнали са  ooooh! ooooh! ooooh!

# 259
Момичета,мнение за Mexx(сандалки)?
Имам тези сандалки в син цвят от немското javari, ама сега ги няма. Много съм доволна и нося основно тях това лято, не поради липса на други както се досещаш  Mr. Green Номерът си отговаря , удобни за ходене, след като им скъсих тока.

# 260
# 261
Coral Blue
№38  USPOLO
№ 36 Diavolezza
№ 38 CAFèNOIR

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 14:00 от veronika

# 262
Благодаря, sofia72
Сега остава и една добра цена да дадат и да има с какво да се похваля,че напоследък само ви чета.
На зимни тениски сте го обърнали май нещо...съжалявам,тяхна е грешката,но е гадно....

# 263
  • Бургас
Момичета, а на тези на Ронка и другите, полуботите hispanitas, един и същи ли беше продавача? Защото моите още не са пратени, направо да ги откажа ли..

Редактирам се-получих ей сега мейл, че плащането не е минало за ботите, чудя се да подтвърждавам ли или да отказвам?  И някой знае ли след колко дни най-късно може да се подтвърди?

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 14:36 от Рибката

# 264
Момичета, а на тези на Ронка и другите, полуботите hispanitas, един и същи ли беше продавача? Защото моите още не са пратени, направо да ги откажа ли..

Редактирам се-получих ей сега мейл, че плащането не е минало за ботите, чудя се да подтвърждавам ли или да отказвам?  И някой знае ли след колко дни най-късно може да се подтвърди?
Аз получих писмо и ми писаха пет дена. На третия ден вече ми бяха изтрили ботушите от акаунта  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms без никакво предупреждение.

# 265
Поръчах Поло-то...Благодаря за линка.   bouquet

# 266
red shoe, докладвам за балеринките и чантето Clarks.  Laughing
Не са съвсем идентични като цвят, но все пак може да се носят заедно. Малко се разочаровах, защото бях чела някакъв коментар в сайта на Кларкс, че си пасвали цветово. Нищо де... пак съм доволна, чантичката е чудесна! А балеринките са супер сладурски, удобни и леки!  Peace

Мимита, Това ли беше чантата http://www.clarks.co.uk/p/20354972 ? Може ли реални снимки на балеринките и чантата   bouquet

# 267
Продавачът на моите "Ботуши" е KICKZ .
Отговарят ми светкавично. Извиняват ми се за неудобството. Имало бъг в системата, ще ми възстановят парите.

# 268
  • София-Младост
Продавачът на моите "Ботуши" е KICKZ .
Отговарят ми светкавично. Извиняват ми се за неудобството. Имало бъг в системата, ще ми възстановят парите.
А ще връщаш ли тениската?

# 269
  • Бг
Мимита, Това ли беше чантата http://www.clarks.co.uk/p/20354972 ? Може ли реални снимки на балеринките и чантата   bouquet

sun_beni, не съм Мимита, но чантата е тази, но в цвят мента.

Рони, браво. И сега си имаш тениска за 20 евро ли  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт