ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 30

• 57 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Доколкото помня има схема на пентаксим с 3 приема.
На мен едно време ми препоръчваха чисто полио тъй като давало сравнително по-малко реакции от комбинираната ваксина.
Аз ви препоръвам да прегледате докладите на СЗО , там черно на бяло се вижда как в годините, в които няма епидемии смъртните случаи от съответната болест са повече отколкото от годините с епидемия.
Просото моментът е много добър за продажби Simple Smile. Маса хора бягащи от война, настанени в крайна мизерия, що ли да не използваме случая?
Ако искаме да се предпазим от болестта трябва да подобрим хигиенните условия. Мое мнение.
Аз не мисля, че поддържам лоша хигиена вкъщи, но децата ходят и на училище. Колкото и да се обяснява, не може да  има пълен контрол над хигиената там.  Пък  факта, че са  20 деца на едно място не говори за добра хигиена.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 15:46 от acer

# 451
Доколкото помня има схема на пентаксим с 3 приема.
На мен едно време ми препоръчваха чисто полио тъй като давало сравнително по-малко реакции от комбинираната ваксина.
Аз ви препоръвам да прегледате докладите на СЗО , там черно на бяло се вижда как в годините, в които няма епидемии смъртните случаи от съответната болест са повече отколкото от годините с епидемия.
Просото моментът е много добър за продажби Simple Smile. Маса хора бягащи от война, настанени в крайна мизерия, що ли да не използваме случая?
Ако искаме да се предпазим от болестта трябва да подобрим хигиенните условия. Мое мнение.
Аз не мисля, че поддържам лоша хигиена вкъщи, но децата ходят и на училище. Колкото и да се обяснява, не може да се има пълен контрол над хигиената там.  Пък  факта, че са  20 деца на едно място не говори за добра хигиена.

Аз за бежанците говорех.
Относно децата ти, по спомени с полио се заразяваш, ако пиеш вода съдържаща фекалии на болен.

# 452
Аз пък четох, че заразата ставала и по въздушно-капков път.

# 453
Аз не мисля, че поддържам лоша хигиена вкъщи, но децата ходят и на училище. Колкото и да се обяснява, не може да  има пълен контрол над хигиената там.  Пък  факта, че са  20 деца на едно място не говори за добра хигиена.

В кое училище се вихри полиомиелитът?

# 454
Ми напълно логично се появява полио в Сирия... (Ако Кристиян беше тук, щеше да ви го обясни по-разбрано).

Цитат
Вирусът на полиомиелита в Сирия, от който умряха 13 деца, е генетично свързан с вирус, разпространен в Пакистан, откъдето е проникнал в страните от Близкия изток. До този извод стигнаха експерти на Световната здравна организация въз основа на генетичен анализ на щамовете на вируса.

Прочети повече на: http://dete.bg/n/poliomielit-v-siriya-ot-pakistan.11101.html
Големи мислители са  тея от СЗО. Какво ли щяхме да правим без тях... ooooh!
Роднината от Индия и Пакистан го открили в Сирия. Очакват се и други родственици в Турция и България. Бягай народе, ако пък не успеете, но много ви се иска, със сигурност ще получите парализа...особено ако сте под 5.

http://www.riokoz-vt.com/polio.htm - тука хубаво са си го написали, стига да има кой да чете между редовете  Wink

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 20:46 от nenaatoa

# 455
 Аз малко не съм наясно с ГНМ,как так няма вируси,а пък в една статия по-нагоре се твърди,че полио ваксините,американските май, са замърсени целенасочено с някакъв раков вирус SV40! Може би не съм разбрала правилно

# 456
Аз не мисля, че поддържам лоша хигиена вкъщи, но децата ходят и на училище. Колкото и да се обяснява, не може да  има пълен контрол над хигиената там.  Пък  факта, че са  20 деца на едно място не говори за добра хигиена.

В кое училище се вихри полиомиелитът?
Иронията ти не е уместна.

# 457
Аз малко не съм наясно с ГНМ,как так няма вируси,а пък в една статия по-нагоре се твърди,че полио ваксините,американските май, са замърсени целенасочено с някакъв раков вирус SV40! Може би не съм разбрала правилно

Това не е темата за ГНМ, затова се получава така....  Simple Smile

acer, не е ирония... Зададох няколко въпроса, на които отговор не получих... Поне ти отговори ли си? Търсиш помощ, но не желаеш да я получиш...

# 458
В какъв смисъл,Стетче,тоест в тази тема се приема,че има вируси и се разсъждава върху това, а темата за Гнм изначално се приема, че няма вируси и всичко е по-различно.Ако съм те разбрала правилно,де.Аз пък все търсех пресечна точка между двете неща

# 459
В какъв смисъл,Стетче,тоест в тази тема се приема,че има вируси и се разсъждава върху това, а темата за Гнм изначално се приема, че няма вируси и всичко е по-различно.Ако съм те разбрала правилно,де.Аз пък все търсех пресечна точка между двете неща

В тази тема пишат хора с всякакви разбирания... За едни микроорганизмите са в основата на заболяванията, за други не са... Темата за ГНМ е основно за ГНМ и пресечните й точки с всичко останало... Под "тема за ГНМ" разбирам самата тема, пусната във форума, в същия подфорум като тази...

# 460
http://julius-hensel.com/2013/08/illegal-in-syrien-die-franzoesi … zte-ohne-grenzen/

Тук интересно за "Лекари без граници", кой ги финансира, за 2013 са дарени близо 50 млн евро за Сирия, ваксинирани са срещу полио и морбили 75000 деца до 30.09.

# 461
# 462
Кажете с 2 думи за неразбиращите езика!

# 463
# 464
Д-р Ангел Кунчев, главен здравен инспектор на България: Търсим жива ваксина срещу полиомиелит за бежанците

Мира няма Кунчев, докато не наложи тая жива ваксина... Упоритост и отгоре...  Laughing

Припомням, че въпроса съм го обсъждала и преди:
тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708900.msg25609099;topicseen#msg25609099
и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=669263.msg23178650;topicseen#msg23178650

А стоте хиляди живи ваксини срещу полиомиелит, които закупиха още преди няколко години, къде отидоха?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт