Звездни компромати - 177 част

• 74 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Какъв цвят се води боята за коса на Преслава?  newsm78

# 301
  • София
Ивет Лалова - Атлетка №1 на Европа за месец юни
http://corner.dir.bg/news.php?id=14461265

# 302
Май на третата снимка пак има зрителен ефект, както на снимката от сватбата. Mr. Green

Уфф, и колата й е мърлява като нея. Как веднъж не я видях на снимки от ежедневието с чиста коса, а толкова да я харесвам, когато е спретната /Кристен, не колата/.

# 303
Напоследък забелязвам, че все повече медийни личности започват да се появяват в нетипичния за нашите ширини и хай - висини несолариумен вариант на себе си. А и наживо стана рядко явление да видиш препечена кифла.
Сега, като гледам Теодора, май ще ходят вече изкуствено избелени. Според мен това не е пудра, а си ѝ е цвета на кожата. Което обаче мадамите ще възприемат като хит и за да покажат, че , видите ли, са поддържани и вървежни, вече мазилката по фасадата няма да е кирпич, а вар.
 Между другото, много ми е интересно друго нещо: дали пък с бялата кожа няма да се наложи и яркото червило? Гледайте, значи, как давам идеи  Mr. Green

# 304
Едва ли баш от фолк певицата Теодора ще тръгне каквато и да е мода Simple Smile
Аз продължавам да виждам препечени кифли.

# 305
Съгласна съм. Взела е "идеята" от друг вероятно. Коментирах какво виждам около себе си Simple Smile и че ме радва липсата на изкуствен тен. Най-накрая нещо различно.

# 306
Сандалите на Алисия са един път. Heart Eyes

# 307
# 308
Не се заяждам, но немога да не попитам - на Николета да не са й спрели интернета? Има няма седмица медийно затъмнение вече... newsm78

# 309
# 310
И на мен щеше да ми харесва, ако вместо ботуши имаше обувки на висок ток.

# 311
# 312
Ох едвам наваксах да ви изчета, за малко да ви изтърва... Но поне кралското бебе не съм изтървала, записвам се да следя за появата му.

# 313
От снимката въобще не личи дали тази жена е хубава,стара или млада.Говоря за съпругата на Джакман.
Бенджолина сега ще ми изрови още по-гадна снимка. hahaha
А няма, няма. Аз даже не я запомних как се казва, говоря по спомен от други снимки пускани тук и без очила, направи ми впечатление просто. Иначе нека се обичат, няма лошо. Още по-хубаво, че са отдавна заедно и се поддържат, а не само сватби и разводи Simple Smile

# 314
 hahaha

Не се заяждам, но немога да не попитам - на Николета да не са й спрели интернета? Има няма седмица медийно затъмнение вече... newsm78

смятай до дни как ще избухне изведнъж с поредната глупост, няма да е случайно това

Общи условия

Активация на акаунт