Звездни компромати - 177 част

• 73 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Принца  Mr. Green

# 556
# 557

Хелън Фланаган пада от 16см. обувки Louboutin

Може и да струват 1000$, но не предпазват от инциденти Laughing

# 558
# 559

Хелън Фланаган пада от 16см. обувки Louboutin

Може и да струват 1000$, но не предпазват от инциденти Laughing

А дори не са хубави обувките.Не си струват мъките. Crossing Arms Whistling

# 560
  • Пловдив

Знам, че си возят децата до късно в колички, ама Нала не е ли прекалено голяма?

# 561
И аз не знам как го правят този номер, моето дете, откакто стана на 2 не иска и да погледне количка, била само за бебета  Laughing.

# 562
И аз това се чудех одеве. А Холи откакто е бременна, ходи в некви ужасни рокли като повлекана.

# 563
Просто не мога да повярвам каква клюкарка е Венета Райкова  Crazy Отива  на вечеря със семейството си и клюкари какво става на съседната маса, ужас #2gunfire
Алисия и Ники отиват на съд заради Венета Райкова

# 564
  • София
Знам, че си возят децата до късно в колички, ама Нала не е ли прекалено голяма?
Бая голяма за количка, ако ме питаш.  Peace
Моето дете може да навърти километри пеш, особено пък ако я заведа на интересно място като Дисниленд.
Но някои деца може да ги мързи да ходят.  Thinking (Аз бях такава като малка - отказвах да ходя на по-дълги разстояния!)

# 565
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, че  е хубав този Гиленхал бе smile3544. Обаче в брадата му се виждат не бели косми, ами цели кичури Embarassed.

# 566
Просто не мога да повярвам каква клюкарка е Венета Райкова  Crazy Отива  на вечеря със семейството си и клюкари какво става на съседната маса, ужас #2gunfire
Алисия и Ники отиват на съд заради Венета Райкова

Няма такъв вампир. Те, хората, въпреки малоумния и коментар, продължават да й честитят годишнината, но тя не, та не - вижда, че темата за Алисия и Ники ги вълнува и да продължи ooooh!

# 567
Количката на Холи Бери е Оригами, което е супер нов модел и е доста скъпа, т.е. най- вероятно с цел реклама е натикано детето там. Може само за веднъж да е, ама колкото да ги снимат и да ги види целия свят.

# 568
# 569
  • София
Количката на Холи Бери може да е за бебето, но Нала да се е тръшнала, че иска да се вози и затова да е напъхана в нея.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт