Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
При мен нищо не се получи с обезмаслителя върху петното,хем на 60 гр. пуснах  Crossing Arms
Аз пък сложих препарат за баня и сега чакам да се изперат дрехите и да видя. Simple Smile
Ще чакам да споделиш,коя марка препарат сложи ?
Ами на едната тениска се махната, те са по-пресни, но на другата-не. Ама там са стари и жълти, може би ще пробвам пак. Нищо няма да загубя. Whistling

# 271
И от мен глас за Persil прах  Peace, от веригите.

Минах през Dixan, Biopon (не се поемаше добре от отделението - втвърдяваше се), Skip, Omo.
От Ariel преди години бях доволна.

# 272
  • софия
Аз съм си прала маратонките в подобна пералня-пак Whirpool, 6-то чувство, но по-стар модел. Имаше една програма 30*, за 45мин, та нямах проблем, излезнаха си белички. Ако имаш и 30мин, пробвай там, мисля че може да не е проблем. На мен оборотите ми бяха 800.
Моята пералня е такава. Обувки, маратонки пера точна на тази програма и не е имало проблем.

# 273
  • Ланкър, планините Овнерог
За оборотите имам опция 1200, 1000, 400 или хич. Ще трябва по-обстойно да разгледам програмите, че до тук съм ползвала точно 2  Crazy

# 274
  • София - Рим и обратно
Някой знае ли дали в София се продава някъде перилен препарат Омо розов? Взех си от Гърция, страшно ми харесва, но не съм виждала нито в БГ, нито в Италия... От сайта не разбирам кой е еквивалента за другите страни на ОМО newsm78...

# 275
  • София - Рим и обратно
Някой има ли представа какьв може да е този Bold?
В Италия го продават в евтините магазини. Доста евтин е на фона на Даш, Диксан, Аче и т.н., но не съм взимала никога.

# 276
В Италия го продават в евтините магазини. Доста евтин е на фона на Даш, Диксан, Аче и т.н., но не съм взимала никога.
Взимала съм - доволна останах. Евтин е и може би е слаб, но не ми се е налагало да пера с него петна. Ако видя някъде пак ще взема, защото е много на сметка.

# 277

Sunny kiss ,благодаря ти за информацията   bouquet

# 278
Момичета, с новия Персил на какви градуси перете? Въпреки че го дават активен от 20о, не мога да си представя да си пусна бялото на нещо под 40о... Иначе и аз съм останала с впечатлението, че Персил е по-добър и по-близък до западните си събратя от Ариел.

# 279
Както обикновено - бялото на 40 - 50 - 60° (зависи от дрехите), цветното - на 30°. А пък това, че е активен от 20° е само плюс, защото така започва да действа още разтварянето си в студена вода и вероятно ще дава по-добри резултати на кратки програми.
А пък ОМО е активен от 15° и то още от пускането му през 2010 г. Laughing Голяма надпревара.

# 280
Взимала съм - доволна останах. Евтин е и може би е слаб, но не ми се е налагало да пера с него петна. Ако видя някъде пак ще взема, защото е много на сметка.

Италиански ли е? Като се замисля наистина пишеше нещо Воld Farenzza или Farezza...  нещо си. Най-вероятно пиша пьлни глупости, но беше нещо подобно. Може ли снимка на това розово Омо? То за цветно ли е и като цяло можете ли да припомните дали имаше Омо за цветно или всичките се водеха универсални?

# 281
А пък ОМО е активен от 15° и то още от пускането му през 2010 г. Laughing Голяма надпревара.
2010 ли пуснаха Омо-то? Боже как лети времето... Щом е изкарал 3 години се надявам никога да не го спрат! А иначе имате ли представа колко градуса е водата от чешмата? Laughing Върти ми се да пробвам Омо на цветно пране, но с изключени градуси.

# 282
Да, сега си намерих един постинг от 13 август 2010 г., когато за пръв път съм го видяла в Карфур. И цената за 20 пранета е била 7.95 лв. Laughing А сега е близо 10 лева.

Водата от чешмата навсякъде е различна. Измери я с термометър.

# 283
  • София
Брей, 2 седмици ме нямаше, а сте навъртяли 20 страници...
Гес, пробва ли праховете на Хайтман? Отзиви?...

# 284
Не, не съм ги пробвала още. Чакат си реда.

Общи условия

Активация на акаунт