Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 365
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Гес, този препарат във всички страни ли е добър? Или да ми кажеш внесен от кои страни да не купувам?
Скрит текст:

# 286
Май в Испания е най-зле. Така че да - изпанския го прескачай. Всъщност, испански не съм ползвала, но съдя от оплаквания от испанския спрей за петна Ариел.
Има и италиански - често се среща и е хубав, - но вмеско Ариел се казва Даш. Ето например един вариант на този Даш.
Скрит текст:
Гръцкият също е добър.
Скрит текст:

# 287
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пак да си кажа - взимала съм испански Ариел, хареса ми. Не съм прала особено замърсено пране, та си изпра квалитетно, а откъм миризма беше супер.

# 288
Този в кварталния магазин не е в бяла опаковка, а в шарена (синьо и червено) и най-вероятно ще да е испански... Иначе добре ли избелва?

# 289
Е, в синята опаковка си е универсален - и за бели, и за цветни. А пък този в бялата е за искрящо бяло. Ако е испански, ще пише отпред quintamanchas.
Този в бялата опаковка избелва страхотно. В синя опаковка не съм пробвала от никоя държава. Само спреят за петна от Германия, който е идеален.

# 290
Ами по-късно като ходя до магазина ще го разгледам и ще се консултирам с теб Hug

# 291
  • София
кажете ми за някакъв прах, който изпира стари петна и на колко градуса да изпера петносаните неща?

# 292
Е,много общ въпрос. Какви петна-мазни,от плодове,от кръв или... ? При всички положения петното трябва да се третира предварително.Ако дрехите са бели,може да се използва и белина.
А градусите-най-високите,които позволява материята. Аз бих опитала с Омо-след предварително третиране.

# 293
Препоръчвам да пробваш със Спот за петна спрей.  Каква реклама му правя Crazy . Ама съм много доволна Peace . И е за почти всички петна. Оная вечер едни бели чорапки на малкия, които е носил цял ден навън със сандали Laughing - цялото стъпало беше черно. Напръсках ги, изпрах и бяха като нови.

Като препарат - от тези, които съм ползвала, най-доволна съм от Персил. Ползвала съм течен Сензитив когато малкия беше бебе, прахове - от всичко на Персил съм много доволна. И повече реших, че няма да експериментирам, само с него ще си пера.

# 294
Ами по-късно като ходя до магазина ще го разгледам и ще се консултирам с теб Hug
Значи, Гес, този в кварталния магазин е английски за бели и цветни дрехи (в шарена опаковка синьо и червено), въпреки че пише, че съдържа 15-30% избелители, което според мен не е много подходящо за цветни... Не знам... Дали хубаво ще ми избелва бялото пране? Или да търся такъв в бяла опаковка специално за бели дрехи?

# 295
Да ти кажа, не знам, защото не съм го ползвала. Но този за бяло е с над 30% избелители и целулаза. Ако искаш да си сигурна, по-добре потърси специално за бяло, разпространено е. Има и течен вариант.

# 296
Да, в магазина имаше течен за бяло, пак английски, но не знам защо им нямам доверие... На прах по ми вдъхват доверие... Иначе си взех кутийка от новото Бинго за цветно. Нямам търпение утре да го пробвам.

# 297
О, течното също е много добро. Но ми се струва, че излиза за по-малко пранета и не е много изгодно.

# 298
guess  Hug
Кажи моля какво да си поръчам да ми донесат от австрия?
Приятели идват с кола.
марки за бяло ;цветно омекотители, какви ?  bouquet

# 299
Е, как? Персил, Ариел, Диксан (последният няма вариант за цветно). Да гледат промоциите. Омекотители Ленор, Кушелвайх, но аз ти препоръчвам един на Рекит Бенкийзер, който се казва Куанто (Quanto). Много добър. Ето примерно как изглежда

Общи условия

Активация на акаунт