Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 099
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, момичета, ще опитам. Може ли и името на препарата, те са толкова много Hug

# 676
За петна от мухъл/плесен по бяла дреха само белина ли е спасението? Прана е веднъж с Омо, петната са поизбледнели, но са си там. Да я прежалвам ли?
А на мене някой ще помогне ли... Sad

# 677
Докладвам - второ пране с Бинго-то, бяло, на 60 градуса, този път обаче с Ленор - бива, обаче едно покапано с диня потниче на малкия дзвер не е изпрано, та утре ще търкам с немския сапун. Май не е моят прах тогава Crossing Arms...

С какъвто и прах или гел да пера, има ли конкретно петно от плод или храна, предварително третирам с Вениш. За всеки случай. А прахове и гелове покрай този форум имам различни.

# 678
Добро утро, момичета! Имам питане към вас. Защо този Первол от сайта на Хенкел http://www.henkel.com/cps/rde/xchg/SID-E1DB2D7F-BB77C41D/henkel_ … ram1=applications се различава от нашия, които на пазара? Пак ли заради различните страни, различни изисквания? Просто се чудя де.... newsm78

# 679
  • София
antonija, aз ползвах с изтекъл срок на годност Simple Smile. Купуван е много отдавна и почти не го ползвам, откакто една близка сподели, че с такъв препарат е съсипала хромираното покритие на батериите и душа - станало на шупли и се обелило. Мирише много специфично и леко люти на очите - още като нов беше така Wink Предполагам, че точно такъв надали има по магазините, но всяка марка препарати имат в серията препарат за баня, който е точно против котлен камък и явно тази съставка се справя и с петната от дезодорант.

# 680
  • ГОре на черешата...
С какъвто и прах или гел да пера, има ли конкретно петно от плод или храна, предварително третирам с Вениш. За всеки случай. А прахове и гелове покрай този форум имам различни.

Обаче ОМО-то се справя с всичко, без предварително третиране Peace. Така че опитът ми да му изневеря се провали Whistling...

# 681
Добро утро, момичета! Имам питане към вас. Защо този Первол от сайта на Хенкел http://www.henkel.com/cps/rde/xchg/SID-E1DB2D7F-BB77C41D/henkel_ … ram1=applications се различава от нашия, които на пазара? Пак ли заради различните страни, различни изисквания? Просто се чудя де.... newsm78
Да се самоцитирам. Ами нещо не съм доволна от тоя Первол за бяло. При вас как е? Имах хавлия, по която имаше следи от спирала за очи. Ами не са се махнали на пълно. съвсем леко забележими, но ги има и ги виждам. Т.е. какво излиза-че бялото става още по-бяло, само ако няма петна ли? Crossing Arms newsm78

# 682
  • София
Някакви отзиви за бебешкия прах на Denk Mit (собствената марка на dm)? Има течен и прахообразен, малко гадничко мирише течният...
Видях и течен на Бочко, пак за бебета, той читав ли е?
Трябва да взема за една приятелка, която си идва от чужбина, та съм в чуденка.
Или да заложа на Тео бебе...
Имам отстъпка за рожден ден в dm, та ми се иска да взема оттам...

# 683
  • София
Някой да е ползвал Formil за вълна от Лидл? Отзиви?...

# 684
  • София
да аз съм го ползвала-и за бяло и за цветно
Не очаквай чудеса ....няма и наситена миризма,но за средно замърсени дрехи без петна,се справя
Подобно на Савекс и Рекс е като изпиране за мен....само дето тези са по ароматизирани

# 685
Някакви отзиви за бебешкия прах на Denk Mit (собствената марка на dm)? Има течен и прахообразен, малко гадничко мирише течният...
Видях и течен на Бочко, пак за бебета, той читав ли е?
Трябва да взема за една приятелка, която си идва от чужбина, та съм в чуденка.
Или да заложа на Тео бебе...
Имам отстъпка за рожден ден в dm, та ми се иска да взема оттам...
Мога да кажа за този Бочко,че има много нежен аромат,който не е така натрапчив и изпира добре.Лично аз съм доволна от него,както и от Тео бебе.

# 686
Да се самоцитирам. Ами нещо не съм доволна от тоя Первол за бяло. При вас как е? Имах хавлия, по която имаше следи от спирала за очи. Ами не са се махнали на пълно. съвсем леко забележими, но ги има и ги виждам. Т.е. какво излиза-че бялото става още по-бяло, само ако няма петна ли? Crossing Arms newsm78

различен е Первола за източните страни, за съжаление. Изобщо не го купувам ,колкото и да е намален. Специално за бяло от течните съм много доволна от немски Корал и италиански Даш с бикарбонат Peace

# 687
Момичета, откъде купувате евтино Сано-то?

# 688
Sunny kiss, нали се разбрахме, че целта на специализираните перилни препарати като Первол не е да премахват петна, а да се грижат за деликатни тъкани и да се използват с деликатните програми на пералнята. Те нямат силата да премахват петна. Тази сила имат heavy duty перилните препарати, които съдъжат повече и по-агресивни ПАВ, ензими и различни други добавки, които правят перилния разтвор силно алкален, спомагайки за прането.
Ако държиш да переш с Первол, третирай петната предварително.

# 689

различен е Первола за източните страни, за съжаление. Изобщо не го купувам ,колкото и да е намален. Специално за бяло от течните съм много доволна от немски Корал и италиански Даш с бикарбонат Peace
Вече почвам да си записвам!  Embarassed
Sunny kiss, нали се разбрахме, че целта на специализираните перилни препарати като Первол не е да премахват петна, а да се грижат за деликатни тъкани и да се използват с деликатните програми на пералнята. Те нямат силата да премахват петна. Тази сила имат heavy duty перилните препарати, които съдъжат повече и по-агресивни ПАВ, ензими и различни други добавки, които правят перилния разтвор силно алкален, спомагайки за прането.
Ако държиш да переш с Первол, третирай петната предварително.
Благодаря, Гес! Ще запомня това вече, явно съм го пропуснала.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт