Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 226
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Няма какво да огелпиш! Да не е ядрена физика! Това е проста работа, пране. Сипваш прах в отделението, добавяш съдържанието на пакетчето и пускаш на желаната програма. Препоръчвам ти да е на 60°, ако е възможно, и да е по-дългичка (стандартната програма памук). Резултатът е твърде задоволителен.

Госпожица Лаленце, този постинг и предния, със снимките, отговаря и на твоите въпроси.

# 91
  • София
Ясно, мерси  Peace

# 92
Гес , благодарско   bouquet

# 93
В ужасен град живея Tired Няма Веше Вайс на Хайтман..... Не знаели кога ще докарат, сигурно другата седмица, ама не се знаело на 100%  #Crazy
За едно прахче обаче не ми се разкарва до най-близкия Кауфланд и взех някакво друго Crazy
Ето го

Гес, ако може да погледнеш състава Praynig

# 94
Този Dylon го гледах в Карфур. Беше 5.60 или нещо подобно. Е, въртях я тая кутия, суках я и състав не видях, затова я оставих, за да проверя в интернет, но този продукт не го открих изобщо. Съставът е добре. Хубавото е, че не съдържа ПАВ и няма да прави излишна пяна. Ензимите също са ОК - има целулаза, а Хайтман - не. Освен това на Dylon мяташ направо сашета в барабана. И аз при първа възможност ще си го взема да го пробвам, макар че е малко скъпичък. Dylon е реномирана марка във Великобритания. Най са известни с боите си за домашна употреба в пералня.

# 95
Пуснах с прахчето,да видим какво ще излезе след има няма два часа  Crazy

# 96
Тъкмо прострях.
Гес, благодаря за инфото.  Hug
На пръв поглед съм доволна, но утре на дневна светлина ще потвърдя.Използвах програма за памук, 60 градуса, 4 часа.
Купих го за 5,50, вътре са 5 сашета.

# 97
VK, питането ти май беше към мен та отговарям. Сега пак ходих до Карфур и ги нямаше момичетата дето даваха третия препарат - подарък. Но цената на опаковките, които купих все още е 7.39 лв. за 20 пранета, което е доста добре.

Сега пуснах пералнята празна на 90 градуса с прах за бяло пране на 600 оборота. Малко ме е страх да не се прецака, но се надявам да изчезне неприятната миризма.

Купих си и избелващ прах, нямам търпение да го пробвам с потъмнелите бели тениски. Къде да го сложа в отделението за прах ли? И с какво да го съчетая - с гел или с прах за пране?

Да, благодаря ти Hug
Жалко, че трябва някой да даде третия прах. Мислих да ходя  Tired Не е честно така  Crossing Arms

# 98
И аз съм доволна ,само на едната тениска нищо не се получи,но тя беше доста захабена Peace
Иначе имах една хавлия, с едно петно ,няма го  Mr. Green Heart Eyes

# 99
  • София
Нещо това ОМО ме разочарова.
На няколко пъти не ми изпра "летните" петна - череши, сладолед и пр.
Бялото не е съвсем бяло.
Абе - няма да повторя.

Почвам да тествам Персила.

# 100
Аз много се назлъндисвах на новия Silan Pure & Natural, защото ароматите не ми се нравеха много като ги миришех от бутилката. Накрая не се преборих със себе си и купих този с жасмин. Днес го пробвах на едни цветни дрехи и трябва да ви кажа, че ароматът и изключително приятен и в общи линии върху дрехите се различава доста от неразредения в бутилката. Традиционно сложих цяла капачка и като изсъхнат дрехите се надявам ароматът още да се усеща върху тях.

# 101
С какво да изчистя петна от олио за тяло? Перилис не помогна.

# 102
  • София
С какво да изчистя петна от олио за тяло? Перилис не помогна.

Обезмаслител.

# 103
Не помня дали в тази тема някой пита за омекотител Малиция. Да кажа, че днес видях такъв в СБА.  Имаше и Ленор на промоция - за 42 пранета 3л на цена 5.69 (не съм сигурна за стотинките) и за 45 пранета 5 л на цена 9.99 лв  newsm78 Още по странното беше , че на този който беше 5л пишеше, че е концентрат  Simple Smile

# 104
Аз много се назлъндисвах на новия Silan Pure & Natural, защото ароматите не ми се нравеха много като ги миришех от бутилката. Накрая не се преборих със себе си и купих този с жасмин. Днес го пробвах на едни цветни дрехи и трябва да ви кажа, че ароматът и изключително приятен и в общи линии върху дрехите се различава доста от неразредения в бутилката. Традиционно сложих цяла капачка и като изсъхнат дрехите се надявам ароматът още да се усеща върху тях.

Тъкмо влизам да похваля този омекотител .Страхотен е.Много ми харесва Heart Eyes И като изсъхне се усеща аромата.Снощи след като проснах дрешки по пръстите ми седеше след това миризмата Peace

И да питам нещо - вчера отворих кутията с гръцкото Омо,ама никъде не пише по нея каква доза да слагам,та сложих както стандартно слагам от Омо.Добре ли съм направила Thinking

Общи условия

Активация на акаунт