Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 617
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Embarassed Embarassed Embarassed който е пропуснал няколко стр. от темата (като мен) така пише излишни работи  Embarassed
Вдясно от заглавието на темата има едно розово бутонче „ново“, което те отвежда до първото мнение в темата, което не си прочела, т.е. докъдето си стигнала при последното ти влизане. Така няма да изпускаш.

Между другото пуснах чисто нови чаршафи (бели на червени рози) с Омото и резултатът е розови чаршафи на червени рози  Mr. Green Пуснах и от тензухените пелени на бебето и те станаха розавки  Mr. Green Отдавна не ми се беше случвало подобно нещо, но явно му е дошло времето  Whistling После ги пуснах на още едно изпиране и станаха по бледо розави, но все още с лек нюанс  hahaha
Съжалявам, но в чаршафите е проблемът. В този прах няма съставка, която да предотвратява пренос на боя.

аз се колебая за течното Омо. От праха съм разчарована. Но все пак, Coral ми е любимия. Ако купя и не ми хареса Crossing Arms 70 пранета, ще подарявам. Следете темата Mr. Green
Спри да се колебаеш и го прескочи. Това е приятелският ми съвет.

# 526
  • София
аз се колебая за течното Омо. От праха съм разчарована. Но все пак, Coral ми е любимия. Ако купя и не ми хареса Crossing Arms 70 пранета, ще подарявам. Следете темата Mr. Green

Не пере никак лош,аз го употребявам вече няколко пъти.Принципно не го определям като по-лошо качество от гръцки СКИП.

# 527
# 528
  • ГОре на черешата...
Тъкмо пиша, че проблемът е в чаршафите, и Гес ме е изпреварила  bouquet.

Едит: взех това Бинго от Кауфланд и сега го тествам, отзиви по-късно. Умишлено не сложих омекотител, за да видя оставя ли траен аромат.

И я ми припомнете как се правеше профилактика на пералнята срещу миризма, че точно сега нямам възможност да отскоча до съседния град за специалния препарат, а след завръщане от морето усещам миризма на застояло, хем бях оставила и люка, и отделението за препарати отворено...имам спомен че се пускаше смо с вода на пълна програма, ама на колко градуса и без центрофуга ли  newsm78/то моята няма такава опция, ама ще я придържам ако тръгне да ме търси  Laughing/

# 529
  • Стара Загора
Тъкмо снощи си правих почистване на пералнята- с прах за бяло, че нямах специален препарат. Сложих около 3/4 от дозата за нормално замърсени дрехи, на 90 градуса, центрофугата на най-ниска степен ( моята- 400 оборота ).

# 530
  • ГОре на черешата...
  bouquet, Галета!
Поразрових се и намерих темата, точно така. Пишеше на кратка програма, така ли да я пусна Rolling Eyes?

# 531
  • Стара Загора
  bouquet, Галета!
Поразрових се и намерих темата, точно така. Пишеше на кратка програма, така ли да я пусна Rolling Eyes?
Не на кратка програма, а на най-дългата и без предпране.

# 532
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 533
  bouquet, Галета!

Но се навъртай край пералнята, че аз така щях да направя беля. Като ми се разпени този прах и като взе да излиза и през чекмеджето за препарати, ела да видиш какво изгребване падна. Затова оттогава гледам да имам наличен препарат за почистване.

# 534
  • Стара Загора
  bouquet, Галета!

Но се навъртай край пералнята, че аз така щях да направя беля. Като ми се разпени този прах и като взе да излиза и през чекмеджето за препарати, ела да видиш какво изгребване падна. Затова оттогава гледам да имам наличен препарат за почистване.
Такова почистване с прах съм правила доста пъти и никога не ми се е разпенвал толкова, че да излиза от чекмеджето. Може да зависи от праха, може да се сложи и 1/2 от дозата, аз слагам малко повече, защото пералнята ми е на доста годинки и така съм преценила.

# 535
Изобщо не си спомням с какъв прах беше и сложих доста по-малко от необходимата доза за нормално пране. Обаче ми остана като обица на ухото и затова го казвам като предупреждение, а не че е задължително да стане.

# 536
Аз доста често събирам пяна от пода. Като се поулея леко с течния прах и воала. Не е чак толкова трудно да си разпениш пералнята  Laughing Особено на пердета съм факир. Там няма начин да не разпеня пералнята.
Примерно Тео бебе го разкарах от асортимента в нас точно по тази причина. Ужасно много се пенеше  #Cussing out и постоянно намалях количеството. Да де ама в един момент с половин капачка какво ще ми изпере?

# 537
При мен се случи същото!Нищо ,че беше на 2 м чисто нова пералня реших и аз да я почистя.
Сложих Ариел за бяло на половина ,че като се разпени тоя ти ми прах ooooh!,че като взех едни хавлии да обирам пяна по пода,че свят ми се зави!
Е спрях я източих я и едно нищо не направих.Беше загряла ,но не до 95 г Та и при мен се получи същото.
Надявам се втория път поне да имам вече препарат,ако ли пък не да внимавам

# 538
Взех си едно синьо и едно от розовото коколино  Crazy

# 539
Момичета и момчета, една пералня, която пере с малко вода, може ли да бъде излъгана, за да пере с повече вода? Пералнята е на моя приятелка, Аристон, с електронен програматор. Мисълта ни е: да се пусне на програма за вълна (за да налее много вода), после програмата да се нулира и да се пусне на програма за памук и да си пере като за памук, само че с много вода. Или пък така няма да загрее хубаво водата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт