Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 112
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Търся си нещо, което да пере добре специално бебешко. Алергични сме в семейството и не мога да минавам с други препарати  Crazy

# 631
Към какво сте алергични?

# 632
Моля, за съвет относно това кой прах е по добрия избор:
1.Гръцки Dixan  63пранета за 18.99 в Карфур в момента на промоция и изглежда ето така:
Скрит текст:

или

2.Dixan, който мисля че е белгийски  47 пранета за 18.50 от едно квартално магазинче, което се води специализирано за внос на препарати.
Скрит текст:

И другия ми въпрос дали са подходящи за цветно пране. Знам, че са универсални, но да не избелват?

гръцкия избелва със сигурност. Stop

Аз персил спрях да ползвам, след като Рекс изпра петна, които Персила с месеци не успя  Crossing Arms За бебешки гел ми препоръчаха Корал сензитив. Първото изпиране беше чудесно, дрешките светнаха, обаче после... петната така си стояха. Сега първо изпирам с Омо и после пускам с Корала, понеже ми казаха, че Омото не бил препоръчителен за бебешки дрешки. И аз търся нещо бебешко сега, че Корала е на ръба да свърши. Питах за ROXY, но явно никой не го е ползвал  Rolling Eyes та май ще го купя да го пробвам.
Корал сензитив открих, че има два вида .Единия е в зелена и друг в една кремава опаковка. Ти кой ползва? newsm78

# 633
Зелена не е със игурност опаковката. За мен е по сивееща, но да речем кремава  Rolling Eyes

# 634
Моля ви да препоръчате: прах за пране за бяло, цветно и омекотител от Испания.
Прочетох доста, но това което разбрах е че Ариела не става.
Благодаря  bouquet

# 635
От Испания нищо не си заслужава мъкненето през цяла Европа.

# 636
Зелена не е със игурност опаковката. За мен е по сивееща, но да речем кремава  Rolling Eyes

да, кремавата е по-слабата и отпред са маркирали 30 дози, а реално е както другите за 20. Не знам откъде се появи, нещо ме съмнява. И аз я купих, защото пера голяма част със сензитив, но ще си искам зелената. Зелената сензитив си е без грешка

# 637
  • Стара Загора
Някакви отзиви да Даш - концентрат, от Италия   bouquet
За съжаление не съм го виждала. Моя позната ще го донесе от там. Цена на опаковка 15лв., 1875мл. за 25 пранета.

Дали си заслужава?

# 638
  • София
Искам да ви попитам в София виждали ли сте италиански Даш прахообразен за цветно? 

# 639
Искам да ви попитам в София виждали ли сте италиански Даш прахообразен за цветно?  
Италиански за цветно май не се внася. Виждала съм само немски за цветно.

Някакви отзиви да Даш - концентрат, от Италия   bouquet
За съжаление не съм го виждала. Моя позната ще го донесе от там. Цена на опаковка 15лв., 1875мл. за 25 пранета.

Дали си заслужава?

чудесен е! Има го по всички магазини паралелен внос, не може да не си го виждала. Дори е по-евтин тук, към 13-14 лева е с всичките печалби на вносители и магазини Wink

# 640

Дали си заслужава?

Преди няколко дни и аз питах същото, само че моят не е концентрат. Гес каза, че бил еквивалент на Ариел и е много добър.   Peace

# 641
За петна от мухъл/плесен по бяла дреха само белина ли е спасението? Прана е веднъж с Омо, петната са поизбледнели, но са си там. Да я прежалвам ли?

# 642

Дали си заслужава?
Потвърждавам и аз - препаратът си заслужава определено, донасянето от Италия не, защото тук наистина го има вече на доста места и на подобна цена.

Не съм виждала и аз в София... Ако имаше някъде, щях да знам.
А ако има и не знам - ще си хвърля дипломата на Dash фенка  Laughing

# 643
  • София
Миналото лято си купих Даш италиански на прах на един гръцки остров,но беше за ръчно пране.Често го гледам по реклами и се чудя защо внасят само течен,но не и прахообразен.
В този ред на мисли аз също съм доволна от течния италиански Даш и то много.

# 644
  • София - Рим и обратно
Търся си нещо, което да пере добре специално бебешко. Алергични сме в семейството и не мога да минавам с други препарати  Crazy
Тео бебе прах за мен е перфектен за бебешко пране. Макар, че малко го поразвалиха. Преди години като че ли избелваше по-добре бебешки дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт