Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 111
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
А това ОМО в Лидл от турското ли е или е друго  newsm78
Пише 5,6 кг  - за 70 пранета  Thinking
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9545CED3-6C629E38/lidl_bg/hs … l/index_26099.htm
Последните дни много се изписа и в темата за Лидл, и тук. Не е турско лидълското ОМО. Не е премиум клас. Внос е от Германия, но е произведено най-вероятно в Полша. Става въпрос за праха. Течният го видях и подуших вчера. Той може и да е правен в Германия и има абсолютно същата миризма като този Скип. На всичкото отгоре, уж е за цветно, пък съдържа оптични избелители.

Аз честно казано не гледах килограмите по пакетите, а броя пранета. И влязх предимно за бебешки прах и за памперси да погледна цени и асортимент  Laughing Пък и сега така съм заредена, че май скоро няма да прибягна да купувам прахове (освен бебешки).
agnesana, на турските те пише броя на пранетата отпред на опаковката. На някои марки тази информация е дадена на последен ред в таблицата за дозиране.

Формил марсилски сапун го взех и скоро след това го пробутах на неособено подбиращи познати. За мен не струва. Поне ароматът да се запазваше, пък то... Другите Формили са по-добри, особено прахът за бяло.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 18:11 от Guess Who

# 616
  • Русе
Агнес, на турските прахове не пише броя на пранетата. На връщане от Турция преди месец в един от крайпътните магазини, на които спирахме ги имаше тези прахове ОМО, като цената им беше 20 лв. Но се отказах да мъкна от там прах, при положение, че вече съм изпитала нашето.

# 617
Агнес, на турските прахове не пише броя на пранетата. На връщане от Турция преди месец в един от крайпътните магазини, на които спирахме ги имаше тези прахове ОМО, като цената им беше 20 лв. Но се отказах да мъкна от там прах, при положение, че вече съм изпитала нашето.

Може  Simple Smile Аз погледнах единия прах и там имаше бр. пранета. Може да съм гледала гръцкия. Останалите продавача ми ги каза. Аз като една лелка с листчето и химикала чинно записвах  Mr. Green

# 618
А това ОМО в Лидл от турското ли е или е друго  newsm78
Пише 5,6 кг  - за 70 пранета  Thinking
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9545CED3-6C629E38/lidl_bg/hs … l/index_26099.htm
Последните дни много се изписа и в темата за Лидл, и тук. Не е турско лидълското ОМО. Не е премиум клас. Внос е от Германия, но е произведено най-вероятно в Полша. Става въпрос за праха. Течният го видях и подуших вчера. Той може и да е правен в Германия и има абсолютно същата миризма като този Скип. На всичкото отгоре, уж е за цветно, пък съдържа оптични избелители.

Много благодаря за изчерпателното разяснение   bouquet  Hug

# 619
коментирали сме го преди, но да похваля италианския АСЕ кокиче. С ежедневното пране летни дрехи се справя отлично, страхотен и продължителен аромат и без омекотител, Доволна съм и от цената 9 лева за 25 пранета Peace

# 620
Аз пробвах формила на работни черни дрехи , за работни дрехи,добре се справи  Peace

# 621
  • София - Рим и обратно
коментирали сме го преди, но да похваля италианския АСЕ кокиче. С ежедневното пране летни дрехи се справя отлично, страхотен и продължителен аромат и без омекотител, Доволна съм и от цената 9 лева за 25 пранета Peace
Аче е отличен гел за бяло пране, потвърждавам. Справя се колкото Даш и Диксан, а цената му е почти наполовина.

# 622
Аче е отличен гел за бяло пране, потвърждавам. Справя се колкото Даш и Диксан, а цената му е почти наполовина.
Само за бяло или е универсален и става и за светли дрехи?

# 623
  • София - Рим и обратно
Само за бяло или е универсален и става и за светли дрехи?
Става и за светли.
А има и специален за цветни дрехи.

http://ace.info/bucato/ace-detersivo

# 624
Аз тогава ще го пробвам. Че иначе като видях Аче веднага с белината асоциирах и се въздържах.

# 625
Аз днес ще пускам бели дрехи с ОМО-то ,и след това ще изчистя пералнята,че вече доста време стана да не съм я пускала с препарат.
Аче-то изглежда примамливо  Flutter

# 626
  • София - Рим и обратно
Харесва ми защото белите дрехи направо искрят след изпиране, а пък не избелва изобщо останалите. Тоест не е агресивен, но пък ефективен с бялото. Отделно, ароматът наистина е хубав - на свежо и чисто, без натрапчиви миризми.

# 627
  • София
Моля, за съвет относно това кой прах е по добрия избор:
1.Гръцки Dixan  63пранета за 18.99 в Карфур в момента на промоция и изглежда ето така:
Скрит текст:

или

2.Dixan, който мисля че е белгийски  47 пранета за 18.50 от едно квартално магазинче, което се води специализирано за внос на препарати.
Скрит текст:

И другия ми въпрос дали са подходящи за цветно пране. Знам, че са универсални, но да не избелват?

# 628
Има ли някакви промени в персил сенситив гела? Вече изобщо не пере хубаво - преди го ползвах близо две години за дрешките на малката, но вече ми изглежда ужасно разреден, петната си остават.

Сега се чудя какво да ползвам за бебето - препоръчайте ми нещо сенситив, за предпочитане без аромати.

# 629
Аз персил спрях да ползвам, след като Рекс изпра петна, които Персила с месеци не успя  Crossing Arms За бебешки гел ми препоръчаха Корал сензитив. Първото изпиране беше чудесно, дрешките светнаха, обаче после... петната така си стояха. Сега първо изпирам с Омо и после пускам с Корала, понеже ми казаха, че Омото не бил препоръчителен за бебешки дрешки. И аз търся нещо бебешко сега, че Корала е на ръба да свърши. Питах за ROXY, но явно никой не го е ползвал  Rolling Eyes та май ще го купя да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт