Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 134
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
А като направиш една сметка за Калгона, то за няколко години без него ще си купиш нова пералня със спестените пари.

Аз малко пад да се повторя, дано не се чете като реклама, макар че сигурно е. Аз имам устройство Калзит (гугъл ще каже повече за него) и нямам проблем с варовика по уредите. И банята мия с лекота.

Днес в Кауфланд голяма навалица в 9 сутринта  ooooh! грабеха хората Ариел и други неща от промоциите. В Лидл пък Омото си стоеше  newsm78

pavlo_deni виждам, че си от Русе. Тъкмо днес видях такъв Скип в магазина до нас. Става въпрос за комплекс Вени в Дружба 3.
Влязох да проуча цените там. Зареждат турски и гръцки прахове, шампоани, памперси, продукти за чистене, парфюми, пасти за зъби.....
Не се сетих да запиша цената на Скипа, но записах цени на Омото им:
1. 60пранета гръцко Омо - 20,50лв
2. 60пранета турско Омо - 19,80лв
3. 70пранета турско Омо - 22,40лв.

Аз влязох да питам за бебешки прах и имаше само един, но каза момчето, че бил изчистен и много хубав. Казва се ROXY и струва 5,25лв, но така и не погледнах за колко пранета е. Мисля, че беше турски. Може и да е коментиран преди, но все пак да си попитам и аз някой пробвал ли го е и дали става. Корала нещо не ми влезе под кожата. Имам още малко от него и после няма да купувам пак. А Рекс и Бинго детските  Rolling Eyes не че пречи да ги пробвам. Тео Бебе категорично НЕ!

# 601
Аз тия дни загледах Бингон, но изобщо не може да се прецени за колко време ще стигне. На кутията пише, че е 500 грама, а дозите му са дадени в милилитри.

# 602
Не знам трябваше ли ,ама си взех един формил днес от Лидъл за черно , да видим  Crazy

# 603
Честно казано не бях чувала за тези таблетки и този Бингон,но определено ще потърся таблетките.  bouquet
agnesana немога да дам отзиви за бебешкия Бинго,но за Рекса мога да кажа,че изпира добре и има дълготраен аромат.Също съм много доволна и от Бочко,но този ROXY не съм го чувала.

# 604
Не знам трябваше ли ,ама си взех един формил днес от Лидъл за черно , да видим  Crazy
Ще споделиш дали си доволна!
Аз пък съм хвърлила око на Формила с марсилски сапун, бях чела добри отзиви за него.

# 605
Преди няколко години много се ползваше САНО бебешки.
Сега вече не е ли актуален?

# 606
Аз малко пад да се повторя, дано не се чете като реклама, макар че сигурно е. Аз имам устройство Калзит (гугъл ще каже повече за него) и нямам проблем с варовика по уредите. И банята мия с лекота.

Днес в Кауфланд голяма навалица в 9 сутринта  ooooh! грабеха хората Ариел и други неща от промоциите.
В Бургас никой не грабеше Ариел в Кауфланд, но и аз не взех. Предпочитам си ОМО
Скрит текст:
Калзит, колко ти излезе като инвестиция, че втори пост го хвалиш?/

# 607
Скрит текст:
Аз го купувах в началото като ги пуснаха и вече не помня цена. Сега гледам има по 100лв без стотинки варианта, който се монтира с холендри на водомера. Само това е кофтито в този случай, че трябва да идват на ново да пломбират водомера.

# 608
  • оттам, откъдето започва България
Ще помоля за мнение, след като изпереш, защото аз съм ползвала само Формил за бяло със зелената капачка и за цветно пране с лилавата капачка, и поне засега съм доволна. 

# 609
  • оттам, откъдето започва България
Ще споделиш дали си доволна!
Аз пък съм хвърлила око на Формила с марсилски сапун, бях чела добри отзиви за него.
Аз също чух добри отзиви и от мои колежки за Формила с марсилски сапун. Скоро ползвах един течен препарат Алпи, който също беше с марсилски сапун. Харесва ми мириса, който остава след като изсъхне прането - на чисто.

# 610
Това, че турското ОМО е 6 или 7 кг, съвсем не означава, че е за 60, съответно 70 пранета, защото турските прахове не са компактни и се слагат по 150 г на пране.
Всъщност 6 кг турско ОМО стигат за 40 пранета, а 7 кг - за 46.6 пранета.

# 611
А това ОМО в Лидл от турското ли е или е друго  newsm78
Пише 5,6 кг  - за 70 пранета  Thinking
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9545CED3-6C629E38/lidl_bg/hs … l/index_26099.htm

# 612
Това, че турското ОМО е 6 или 7 кг, съвсем не означава, че е за 60, съответно 70 пранета, защото турските прахове не са компактни и се слагат по 150 г на пране.
Всъщност 6 кг турско ОМО стигат за 40 пранета, а 7 кг - за 46.6 пранета.

Аз честно казано не гледах килограмите по пакетите, а броя пранета. И влязх предимно за бебешки прах и за памперси да погледна цени и асортимент  Laughing Пък и сега така съм заредена, че май скоро няма да прибягна да купувам прахове (освен бебешки).

# 613
  • София

Той универсален ли се води? Харесва ми миризмата му, но понеже от Формила за цветно не съм очарована, все го подминавам този...

# 614

Той универсален ли се води? Харесва ми миризмата му, но понеже от Формила за цветно не съм очарована, все го подминавам този...
Да, универсален е, 3 литра.

Общи условия

Активация на акаунт