Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 094
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Взех си бяло Коколино  Heart Eyes

# 691
  • Варна
А този Spot за петна в кои магазини го има?В Пикадили и Кауфланд го няма.

# 692
  • Варна
В Елитис го има.

# 693
В кварталните магазинчета го има. Има го и в СВА , ако ти е наблизо  Simple Smile

# 694
Има го само в малките магазинчета за перилни препарати. Предполагам в големите вериги им равят бойкот . зер как ще продадат Вениша и др. подобни на тройна цена? Но в малките магазини зареждат редовно, защото се търси много.

# 695
  • Варна
Благодаря ви момичета!

# 696
milittana, по-скоро производителят няма пари за входните такси, а и не може да си позволи огромните отстъпки, които трябва да дава на супермаркета, и да му плащат след 6 месеца продадената стока.

# 697
milittana, по-скоро производителят няма пари за входните такси, а и не може да си позволи огромните отстъпки, които трябва да дава на супермаркета, и да му плащат след 6 месеца продадената стока.
Да, права си за съжаление. От което в крайна сметка губим ние клиентите, защото сме лишени от избор на качествени български стоки, макар и на малки производители.

# 698
  • в огледалото на живота
Някой успя ли да си купи Омо от промоцията на Лидъл?
За тези става въпрос:
Скрит текст:
От понеделник всеки ден питам и все ми отговарят,че са в очакване,а то скоро ще мине и срока на  офертата....
Днес обаче ме разбиха с отговора си:
''Няма да има в наличност,проблем с доставката....Но пък имаме Рекс на добра цена"... ooooh!
Споделете ако има такива които са купили и дали си заслужава поне/за течния вариант/

# 699
devi4ca ,бяха споделили за прахообразния,че не е за препоръчване ,за течния - нямам идея

# 700
  • в огледалото на живота
Благодаря лисичке  Hug
За течния вариант се бях засилила,но ударих на камък  Tired

# 701
  • Русе
Девичка, оня ден в ЛИДЛ до НАП-а имаше доста ОМО и течно и прахообразно, непосредствено преди касите.
Провери ли и в трите ЛИДЛ-а?

# 702
  • в огледалото на живота
Девичка, оня ден в ЛИДЛ до НАП-а имаше доста ОМО и течно и прахообразно, непосредствено преди касите.
Провери ли и в трите ЛИДЛ-а?
Само там не съм... Confused
В Здравец и Дружба нямаше...

# 703
OMO избелва ли цветните дрехи? От много време пера с него и ми се струва, че леко ги избелва сякаш. Така ли е?

# 704
  • гр.София
OMO избелва ли цветните дрехи? От много време пера с него и ми се струва, че леко ги избелва сякаш. Така ли е?

Не ти се струва - избелва ги.Желателно е да се ползва за бяло пране.

Общи условия

Активация на акаунт