Пазаруване от miniprix.bg - 15

• 46 056
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • ...на безопасно
 Та да ви споделя като се прибирах от работа, какво се досетих за масово забавените поръчки / от опит  Mr. Green/....
Няма да е щото са отпускари. Всичко се приготвя навреме и е с фактура. Най-вероятно имат проблем със Спиди, нали са с договор и я не са си плащали сума ти време назад. И с нашите доставчици тъй...отсвирват ни понякога  Mr. Green
Или пък Барбу се е поболял и няма кой да го замести в превозването  на пратките до офиса на спиди  Laughing

Пък за дънките и аз им се точа, ама много 26 лв ми се виждат  Thinking. Пък и с номера как да нацеля. Веднъж си поръчах 42 дънки / номера от всичко друго ми е: 40-42/.....и дойдоха едни огромни торби, не е истина просто.

# 706
искам да кажа че от снощи го открих този сайт и днес цял ден съм вътре и зяпам та дори от работа, дори прегледах старите Ви съобщения във форумите да видя какво съм изтървала  Laughing маниашка работа

# 707
  • София
чак сега ми излезе поръчката в сайта на спиди- днес след 13ч са я пуснали на куриера в Русе, дано утре да е при мен, ще пусна отзив за дънките, трябваше да е доставена на 20.08.
вече е приета и от куриера в Русе в 18,22-дано утре да е тука

# 708
Някой знае ли какво ще има в секцията "Бутик"? От известно време, с промяната в облика на сайта, ми се набива на очи  newsm78

# 709
  • София
Някой знае ли какво ще има в секцията "Бутик"? От известно време, с промяната в облика на сайта, ми се набива на очи  newsm78
в румънския там са наслагали партньорските продукти, доколкото видях но не ги разгледах обстойно

# 710
а Вие къде проверявате пратките си ?

# 711
в румънския там са наслагали партньорските продукти, доколкото видях но не ги разгледах обстойно
Мерси. Не се бях сетила да проверя там Simple Smile

# 712
  • Варна
чак сега ми излезе поръчката в сайта на спиди- днес след 13ч са я пуснали на куриера в Русе, дано утре да е при мен, ще пусна отзив за дънките, трябваше да е доставена на 20.08.

А в профила ти в Минипри срещу поръчката ти какъв статус пише? Thinking

# 713
Изтървала съм ви днес Sad.Ако на някой не му станат и са му големи от дънките на Пепе номер 29 или 30 нека да ми пише моля Praynig

# 714
  • София
mimoza7710 благодаря  bouquet.
а каква е разликата между тези два потника освен цената, щото видимо се еднакви http://www.miniprix.bg/produkt/1014359 и http://www.miniprix.bg/produkt/1001501
Бях писала по-горе. Бях поръчала няколко от тези потника за подарък. Пише 95% памук, но на етикета на потника е 95% найлон. И наистина като се облече се усеща, че е изкуствена материята. Аз затова и се зачудих и погледнах етикета.

# 715
  • София
Изтървала съм ви днес Sad.Ако на някой не му станат и са му големи от дънките на Пепе номер 29 или 30 нека да ми пише моля Praynig
може ли да пиша ако са ми малки? Weary ,че имам такива съмнения, поръчала съм си 30.

# 716
  • София
Аз преди 10 дни поръчах тези дънки http://www.miniprix.bg/produkt/1048490, но още дори не ми е изпратена поръчката, стои си само чакаща изпращане... Та, поръчах 31 номер, колко ще да е талията? Надявам се да отговаря на Л. Някой да ги е поръчвал? Марката не се вижда.  Simple Smile

# 717
може ли да пиша ако са ми малки? Weary ,че имам такива съмнения, поръчала съм си 30.
Разбира се ще се радвам  bouquet

# 718
  • София

А в профила ти в Минипри срещу поръчката ти какъв статус пише? Thinking
току що погледнах пише:Verified , обаче по товарителницата от Спиди вече е получена в офис в София, сигурна съм на 99% че днес ще е тук. Голямо чакане, голямо чудо.

# 719
  • Варна
Запис от мен да следя темата. Вчера пуснах първата си поръчка - за 16 лв, тестово, да видя дали дрехите си отговарят и дали си заслужава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт