Кралски работи и клюки-3

• 43 252
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Е, то ако беше секцио, все щяха да са го направили досега.
Нали терминът мина Simple Smile

# 121
Не виждам нищо странно след като се роди, да напишат дали е нормално или секцио.
За странно - не, но не мисля, че това е нещо, което непременно трябва да се оповести. Такава информация какво би ни донесла. Нищо. Само за начесване на едното любопитство не си заслужава.  Wink
Би ни донесло информация как раждат кралските особи.  Laughing
Мен лично би ме зарадвало, ако роди нормално.

П.С. То вече се е писало по темата:
http://novini.rozali.com/lifestyle/keit-midaltan-iska-da-rodi-pod-hipnoza.html
http://novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=NDMxNzsxMjg=
http://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/keyt_midaltan_r … tveno-193214.html

Известно ли е Даяна как е родила синовете си?

# 122
  • София
Даяна беше любимка на народа, точно както сега е Кейт. Невероятно чаровни жени
Аз се замечтах, ако бебето е момиченце да го кръстят Даяна, но ми е пределно ясно, че прабабата няма да позволи

Не  е прабабата проблемът. Самите родители едва ли биха избрали Даяна за първо име, ако е момиченце, няма да е добре за самото дете. Лейди Ди винаги ще се помни, обича и обожава като несравнима принцеса и човек с голямо сърце, нейната памет наистина ще е вечна.
Детето така или иначе ще бъде натоварено с много очаквания по рождение, не е честно спрямо него да се обременява и с очаквания да е втора Даяна и подобни. Дори и без името, ще ги има сравненията, така както и Кейт не може да ги избегне, а е толкова различна от покойната принцеса.
Обаче е почти сигурно е, че Даяна ще е едно от имената.

И аз искам да е момиченце и си имам и предположение за мъжко и женско име, ще видя дали съм познала. Laughing

# 123
  • София
Е, то ако беше секцио, все щяха да са го направили досега.
Нали терминът мина Simple Smile

Може да се чака да се почне родова дейност и тогава да направя операция, примерно. Де да знам каква е практиката в Англия и при кралските особи.

# 124
  • UK
според медиите тук желанието и е да пробва да роди нормално
Уилям и Хари са родени нормално, а 4-те деца на кралицата-със секцио

# 125
А каква е гаранцията, че не са излъгали за термина?

# 126
  • София
А каква е гаранцията, че не са излъгали за термина?
Всъщност терминът 13.07. официално от Двореца ли е оповестен? Или някой просто си е съчинил датата, за да ни гледа сеира...

# 127
  • Бургас
По принцип не е практика да се казва точната дата. В съобщенията от кралските дворове обикновено пишат ,например средата на юли;началото на януари и т.н. Не съм чела съобщението от двореца,но не вярвам да са писали точната дата.

Някой беше писал по-рано че кралицата е родила и 4-те си деца със секцио. Принц Чарлз,не беше ли роден в двореца , а не в болница?

# 128
  • До морето
Олееееееее, побърках се вече  Laughing Снощи сънувах, че е родила 2 близначета момиченца, ама тука се съмнявате, щото корема й бил малък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 129
  • Sofia
Някой беше писал по-рано че кралицата е родила и 4-те си деца със секцио. Принц Чарлз,не беше ли роден в двореца , а не в болница?

И на мен ми е интересно, още повече, че кралицата все пак е раждала доста отдавна. Има ли някъде повече информация къде е родила и защо секцио?

# 130

И на мен ми е интересно, още повече, че кралицата все пак е раждала доста отдавна. Има ли някъде повече информация къде е родила и защо секцио?
Четири път секцио! Кралицата! Да бе да!

# 131
  • Бургас
http://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/201212038720/royal- … dhood-pictures/9/

Ето тук има снимки и данни,кой къде и кога е роден

# 132
Аз се позатърсих и наистина останах в шок! Кралица Елизабет може спокойно да стане рекламно лице на секциото! Не само, че е родила и четирите си деца секцио, ами го е направила в двореца Бъкингам, на масата за хранене! /така прочетох  Joy/
Самата Елизабет е родена с цезарово сечение през 1926 г.

# 133
Вие кой нов ден залагате, че ще е кралската вест?

31.07.13
Ще устискате ли дотогава?
  Mr. Green

# 134
Уилям и Хари на благотворителен поло мач в неделя:

Скрит текст:

"Ох, моето кога ли ще се роди!"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт