Кралски работи и клюки-3

• 43 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Значи изчисленията не са ми правилни.
Раждай Кейт, вече може.  Laughing

Момичета, тръгвам си от офиса и чак след 3 часа ще съм вкъщи, че имам работа.
Излишно е да казвам, че умирам от яд.  ooooh!
Приветствайте принца/принцесата и заради мен.  Hug

# 736
Пускам новата тема...

# 737
Аз пък съм впечатлена от свободното придвижване на хора и коли пред болницата
където в момента се ражда бъдещия монарх..не са отцепили движението и достъпа до там
примерно на половин Лондон Peace

И аз го мислех.

# 738
Аз съчувствам и на лекарите,които водят раждането...Толкова огромна е отговорността им! Несъмнено,че са най-добрите специалисти,но и те са хора...
Аз пък завиждам на всички за тези трепети и за всенародното веселие което ги очаква по улиците и площадите:)

# 739
Има ли вече нова тема  Grinning

# 740
  • До морето
Аз съчувствам и на лекарите,които водят раждането...Толкова огромна е отговорността им! Несъмнено,че са най-добрите специалисти,но и те са хора...
Аз пък завиждам на всички за тези трепети и за всенародното веселие което ги очаква по улиците и площадите:)

Нали? И без това протестираме, да вземем да си върнем монархията ли? Виж какви емоции имат хората  Laughing

# 741
Ох, аз съм насред едни поляни. ММ ми се разсърди, че не ща да отидем до една пещера, ама казах, че искам да имам мобилна връзка  Joy И без това правя достатъчна жертва с това, че не съм пред компютъра.
Вече може всеки момент да съобщят.

Пуууу много съм разочарована, че ние си нямаме такова кралско семейство и принцеса с принц, и бебе, и замъци и всенародни празници.

# 742
НОВА  ТЕМА

Не мога да пусна поста с линка към новата тема......

# 743
Ох, аз съм насред едни поляни. ММ ми се разсърди, че не ща да отидем до една пещера, ама казах, че искам да имам мобилна връзка  Joy И без това правя достатъчна жертва с това, че не съм пред компютъра.
Вече може всеки момент да съобщят.

Пуууу много съм разочарована, че ние си нямаме такова кралско семейство и принцеса с принц, и бебе, и замъци и всенародни празници.
въпроса не е в монархията,а в положителната емоция на нацията!:)

Общи условия

Активация на акаунт