Кралски работи и клюки-3

• 43 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Ето какво предвещава Индийският Слънчев хороскоп за родените на 22/23 юли:

22 ЮЛИ и 23 ЮЛИ– Лъв, застанал върху едно възвишение, гледа към изгряващото слънце. ГРАДУС НА ДОСТОЙНСТВОТО. Доверие. Самоувереност и управление.

Това ако не е подходяща дата, на която да се роди бъдещият монарх, здраве да е  Heart Eyes

П.П. Толкова хора на балкона съм виждала само в темите със снимки  Crazy

# 691
Много е мудно така без развитие, поне родителите ѝ да дойдат  Laughing
Страх ме е да легна, че ще пропусна новата тема.

# 692
Е, все едно наще свекъри са си взели почивен ден, специално да седят пред болницата и да чакят да родим. За майката ок, но свекървата...
А и си имат задължения хората, ще си свършат нещата, ще приемат поздравления там.После ще се върнат и ще я видят. Трябва да седят и да и светят, сигурно.

# 693
  • при палмите и алигаторите,FL
Ауу за малко да изпуснем събитието, от тая страна на океана още спим, много несъобразително от страна на Кейт  Crossing Arms Grinning

# 694
Е, все едно наще свекъри са си взели почивен ден, специално да седят пред болницата и да чакят да родим. За майката ок, но свекървата...
А и си имат задължения хората, ще си свършат нещата, ще приемат поздравления там.После ще се върнат и ще я видят. Трябва да седят и да и светят, сигурно.

И аз това щях да пиша. Пък и, свекърът и жена му едва и са най-подходящите хора, които да стоят до леглото на родилката  Crazy

# 695
Четох, че според протокола първо ще информират баба Бети за раждането и след това нейните родители. Т.е. дори да искат да са в болницата, може би не е позволено

# 696
Леко раждане на Кейт! Толкова хора й изпращат енергия,дано наистина да е леко! Аз мисля,че ще е принц!

# 697
От звездната тема един линк - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2166149 - Строг протокол съпътства раждането на кралското бебе

Четох някъде, че само Уилям щял да бъде при Кейт.....

П.П. Толкова хора на балкона съм виждала само в темите със снимки  Crazy

Ааааааааа....не си била в седмокласна тема по време на резултати, или преди пряко излъчване по реалити шоу, или дебнене в темите за пазаруване.......Не само от балкона, а и заради това, че трудно се пуска нов пост....

С циганка е шоу раждането....и след раждането......при мен една баба бе платила на санитарката за да се увери, че бебето е момче....да го види голо......

Пък аз следобед имам работа, няма да мога да следя активно....така че...Кейт, ако обичаш......

# 698
по всички телевизии за това бебе говорят.
Най спряганото име е Елизабет- Даяна -Виктория

# 699
В случай, че и вашият стрийм е спрял, ето още един линк:

http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/

# 700
Ааааааааа....не си била в седмокласна тема по време на резултати...

Вярно е- предстои ми догодина  #Silly

# 701
Четох, че според протокола първо ще информират баба Бети за раждането и след това нейните родители. Т.е. дори да искат да са в болницата, може би не е позволено
Изгубих и аз вече къде четох, че родителите ѝ щели да идват с кола до болницата и упорито чакам, но май ще е напразно.

# 702
Това за родителите го каза репортерката на Скай.
Според мен появата на Каръл Мидълтън ще е знак, че вече има бебе.

12:55 World landmarks including the fountains at Trafalgar Square in London, Niagara Falls and Toronto´s CN Tower will turn pink or blue to celebrate the birth, depending on whether it is a girl or boy.

Crazy  Crazy  Crazy

# 703
  • Sofia

Чудесна картина, благодаря, видеото на Дейли мейл само спира и бръмчи.

Пфуу, трябва да излизам, Добре че имам нет на тел. Кейт или да ражда до 5 мин или да задържи докъм 6ч  Mr. Green

# 704

Чудесна картина, благодаря, видеото на Дейли мейл само спира и бръмчи.

Пфуу, трябва да излизам, Добре че имам нет на тел. Кейт или да ражда до 5 мин или да задържи докъм 6ч  Mr. Green
Аз казах до вечерните новини да е родила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт