Кралски работи и клюки-3

• 43 263
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

Embarassed Embarassed Embarassed Извинявам се.....

# 151
# 152
в момента коментират очакването на събитието при Милен Цветков

# 153
вместо запис - залагам на тази седмица, до 21-ви  Wink някакво усещане Grinning

# 154
в момента коментират очакването на събитието при Милен Цветков

Точно влизах това да напиша......

Мон Дьо и Ива Софиянска - Божкова коментират......Кейт е била обрана Whistling откъм емоции......

Има събитие във фейса - Първият внук на принц Чарлз......

cheers Моля, Нела, за раждането на бебето - може да ми подариш една нова премяна с шапка.....

Скрит текст:
Правим ремонт у нас....Между 2 полагания на боя и чистене на прозорци и щори си мисля - дали не пропускам в този момент раждането на бебето????
Моля, Кейт, не мога да се съсредоточа върху качествения ремонт у нас - искам компенсация!

# 155
Уф,не съм изпуснала...

# 156
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Мамее,и ние днес се чудим стаи ли да зареждаме, бебе ли да чакаме.... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 157
...

cheers Моля, Нела, за раждането на бебето - може да ми подариш една нова премяна с шапка.....

Скрит текст:
Правим ремонт у нас....Между 2 полагания на боя и чистене на прозорци и щори си мисля - дали не пропускам в този момент раждането на бебето????
Моля, Кейт, не мога да се съсредоточа върху качествения ремонт у нас - искам компенсация!

Ма нямаш проблеми! Дай си мерките за премяната...и адреса, че да не се объркам и да ги пратя на Кейт.

# 158
# 159
Според звездната тема Кейт ражда в момента.... Скоро ще е , дори да не е днес Simple Smile

# 160
"раче" ще да е бебчето Heart Eyes знаех си  Grinning

# 161
  • София
Ох, какви бяха тези родилни мъки  ooooh! Голямо чакане му ударихме  Laughing

# 162
Според звездната тема Кейт ражда в момента.... Скоро ще е , дори да не е днес Simple Smile

Хайде, хайде.....дано.....ето...и аз приложих една техника за раждане - пременена съм в бяло - като невинността и чистотата на всяко едно бебе.......

Дали докато чакам новината ей така, като нямам какво да правя, да не взема да боядисам коридора???? newsm78

Кейт, с тебе сме!

Неличка, благодаря ти!  bouquet

http://edition.cnn.com/SPECIALS/world/royal-baby/?sr=sharebar_facebook

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 00:05 от Мама Цоцоланка

# 163
Мама Цоцоланка , хубава си така!

Да лягаме и утре - нов престолонаследник... може би.

Вече е "утре". Нов престолонаследник - да, ама не!

Ако случайно не знаете за този блог - http://katemiddletonstyle.org/

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 09:00 от nela_66

# 164
  • София
Аз също като Камила смятам, че ще се измъчим още и към края на седмицата ще привестваме малкото престолонаследниче.  Heart Eyes
Аз снощи размишлявах, и си рекох, че ако е момиче, само да не наследи големите зъби на татко си и леля си Беатрис.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт