Кралски работи и клюки-3

• 43 302
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Хвърлих боба ей сега и той каза, че днес ще е звездния ден Joy
Смей да не познаеш!  Twisted Evil

Читав ли е боба? Дано не е менте Naughty.....Че ето....мамите от темата родиха, а кралската мама - още не! Знаех си аз, че Бг-мамма е №1 - честито на нашите мами!!!!......

И принцеса Шарлийн Монакска къде ми пече дупе? Защо не стиска палци за раждането на Кейт?

Камила има днес чрд - добре и се отразяват годините....Оставам в очакване - я на бебе, я на бонбони от Камила.......

# 211
  • с/у ОколоМръсТното
Кейтито да не влезе в 10-я?

Хайде, от кога писаха, че има род. болки...

# 212
А има ли вариант тайно да е родила, например някъде в Хонолулу?

# 213
Хвърлих боба ей сега и той каза, че днес ще е звездния ден Joy
Смей да не познаеш!  Twisted Evil

Читав ли е боба? Дано не е менте Naughty.....Че ето....мамите от темата родиха, а кралската мама - още не! Знаех си аз, че Бг-мамма е №1 - честито на нашите мами!!!!......

И принцеса Шарлийн Монакска къде ми пече дупе? Защо не стиска палци за раждането на Кейт?

Камила има днес чрд - добре и се отразяват годините....Оставам в очакване - я на бебе, я на бонбони от Камила.......

В края на деня ще го видим читав ли е, не е ли Mr. Green

А има ли вариант тайно да е родила, например някъде в Хонолулу?

Мина ми през ума същото. Не е ли възможно да е родила вече, а да крият от медиите? Thinking

# 214
Че защо да крият, то не е срамно.  Thinking

# 215
  • София
Мина ми през ума същото. Не е ли възможно да е родила вече, а да крият от медиите? Thinking
Да крият, ама колко да се скрие - да речем часове, докато неонатолозите прегледат бебето.
Не вярвам да пазят в тайна раждането дни наред. Няма логика.

# 216
Няма да крият раждането, пък и как да го скрият.... Нали при живи хора ще ражда, все някой от тях ще се изкуши да се похвали на медиите срещу скромна сума Wink Wink

# 217
Уеб камера (да следим, като репортерите, какво става):
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royals/royalbaby/50175 … yvmsphkXpBuKe9d88

# 218
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз мисля, че ако Кейт ражда нормално, изобщо не е имала родилни болки миналата седмица и ще си роди между 20-24.07  Peace

# 219
Айде да гадаем:
Аз си мисля за 20 юли.

# 220
  • София
Айде да гадаем:
Аз си мисля за 20 юли.
+1.
Звездите ми говорят, че ще е на тази дата.  Peace
(Или някъде около нея.)

# 221
# 222
  • с/у ОколоМръсТното

чини ми се суха тренировка.

Аз залагам на ден неделя.

# 223
Тия кралски величия си правят гаргара с нас и търпението ни Crossing Arms

# 224
От новия родилен период си избирам......утре, 18.07. - по родолюбиви подбуди......роден е Васил Левски.....

Суха тренировка, скоро май бе на посещение в болница......

А и ето...днес също е добър ден за раждане........Слънцето пече, птичките чуруликат, идилия - точно време за добри вести........

Фотографите пред болницата какво ли правят, милите???? Сигурно получиха схващане на крайниците, разширени вени и пр., изчака им се чакането и на тях......

Кейт, всички очи сега тебе гледат!

Общи условия

Активация на акаунт