Кралски работи и клюки-3

• 43 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
nela, огромно благодаря  bouquet

# 661
  • София
Дори и да няма традиция като нашата да се кръщава на баба/дядо,все на някое кралско име ще го кръстят,аз май харесах Филип/на мъжа на кралицата/.Доста интернационално ми е,и върви като за крал.Иначе и стандартните стават-Джордж,Едуард,Хенри...

# 662

Това ми излиза като изображение за стаята.
И наистина ако го кръстят Виктория ще има бум на адашки. Четох някаква статия, че стотици отлагали да дадат имена на децата си само и само да видят как ще се казва кралското бебе.

# 663
Така както сме я подкарали бебето може да се роди не в новата, ами в по-новата тема.  Laughing Mr. Green
Според залаганията в Англия ако е момиче бебето ще се казва Александра.

# 664
Ама каква лудница е там! Леле майко!

# 665
  • София
От кадрите от хеликоптера става видно за мен, че тази болница е много голяма и че всъщност основната й сграда се пада точно срещу шпионираното крило, тоест зад гърба на медиите. Това крило, където е Кейт изглежда старо, а голямото - по-ново. Поне аз така ги виждам нещата.  Laughing

# 666
Няма ли някаква информация за стаята и, какви екстри има, как изглежда.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/5027476/duchess-of-cam … es-of-labour.html

# 667
Записвам сеее Blush Mr. Green

# 668
Ако бебето се казва Виктория или Александра...половин България ще са адашките

# 669
  • с/у ОколоМръсТното
Е, как се ражда с толкоз много публика? newsm78
Малееееее, не им е лесно на кралските особи  Rolling Eyes

# 670
Горката Кейт сигурно не и е лесно с това огромно внимание върху нея и раждането, че и върху нероденото и дете, но стискам и палци всичко да мине бързо и леко.

# 671
  • До морето
Ей, без малко да пропусна.... залагам на принцеса лъвче!

Ако е вярна оная приказка, че като раждаш не трбва да казваш, че колкото повече хора те мислят, толкова по- трудно, горката Кейт!

# 672
От кадрите от хеликоптера става видно за мен, че тази болница е много голяма и че всъщност основната й сграда се пада точно срещу шпионираното крило, тоест зад гърба на медиите. Това крило, където е Кейт изглежда старо, а голямото - по-ново. Поне аз така ги виждам нещата.  Laughing

Тази сграда, зад гърба на медиите, всъщност е някаква спешна помощ. Всичко зад гърба на частното крило, дето прилича на Хогуъртс, е болница "Света Мария", мисля...

# 673
Кейт беше достатъчно години гадже на принца, за да знае прекрасно какво я чака. След като е решила да се омъжи за него, значи е приела тези...условия

# 674
  • София
Тази сграда, зад гърба на медиите, всъщност е някаква спешна помощ. Всичко зад гърба на частното крило, дето прилича на Хогуъртс, е болница "Света Мария", мисля...
Доста пъти дадоха, че на входа на огромната сграда зад медиите пише Сейнт Мери.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт