Отговори
# 510
Аби,  Heart Eyes Hug Heart Eyes права си, че понякога е трудно да се придържаме към тези, иначе толкова прости правила ! Важното е, че не спираме да опитваме !  Hug
А Киво и френската франзела, на моменти ми приличат точно на Бихтер и Бехлюл. Peace

# 511
http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/5074

Kıvanç Tatlıtuğ, Star Tv Starlife kameraları tarafından Bodrum'da görüntülendi. Yakışıklı oyuncu motorsiklet sevdasından tatilde de vazgeçemedi. Kıvanç Tatlıtuğ Harley Davidson model motoruyla benzinlikte kameralarımıza takıldı.

Ayaklıgazete.com'un haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ  yırtık kot pantolonuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yakışıklı oyuncunun yoldayken serinlemek için bacaklarını motordan yukarıya kaldırması herkesi şaşırttı.

Kıvanç Tatlıtuğ birlikte rol aldığı dondurma reklamından sonra Fransız manken Florence Eugene ile aşk yaşamaya başladı. Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde sevgilisini ailesi ile tanıştırmak üzere bir akşam yemeği verdi. Kıvanç Tatlıtuğ mutluluk sarhoşu olacak ki yüzünde güller açıyor

KIVANC TATLITUG MAKES HOLIDAYS IN BODRUM ..

KIVANC VIEWED BY STARLIFE CAMERAS IN BODRUM.
 THE HANDSOME ACTOR DON'T GIVE UP HIS LOVE
 FOR HIS MOTORCYCLE ON VACATION.
 CAMERAS VIEWED HIM IN A GAS STATION.

ACCORDING TO AYAKLIGAZZETE,
 KIVANC'S RIPPED JEAN ATTRACTED ALL THE ATTENTION.
 KIVANC SURPRISED EVERYONE
 WHEN HE LIFTED HIS LEG FROM THE MOTORCYCLE TO COOL DOWN.

KIVANC HAD SO-STARRED IN A COMMERCIAL
 WITH THE FRENCH FLORENCE EUGENE,
 AND NOW BEGAN TO EXPERIENCE LOVE WITH HER.
 THE ACTOR RECENTLY IN A DINNER
 INTRODUSED HIS GIRLFRIEND TO HIS FAMILY.
 KIVANC IS DRUNK FROM HAPPINESS AND HIS FACE LIGHTS.

# 512

Хиихихии, “Луд човек“ “Откачалка“ бил !  Laughing
 В предната статия, се споменаваше, че като заредил на бензиностанцията и видял папараците, като тръгнал, си свалил крака от педала и отпрашил. Явно, това е неговият начин да им покаже някои неща !  Laughing

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 17:13 от gospojata

# 513
Брей, не оставят човека на мира. Папараци дебнат отвсякъде. Лудува му се на Киво, направо лети от щастие.   Grinning   love001

А Киво и френската франзела, на моменти ми приличат точно на Бихтер и Бехлюл. Peace
Ето тук, нали?

# 514
Брей, не оставят човека на мира. Папараци дебнат отвсякъде. Лудува му се на Киво, направо лети от щастие.   Grinning   love001

Ето тук, нали?

smile3521 newsm51  love001

Много се радвам, че се чувства така щастлив и пиян от любов ! Заслужава го !  Peace

# 515
Привет!  bouquet Госпожата Hug, да ме пишеш и мен за партито в събота...
А и мама Нуртен с цигарка на преден план!

# 516

Здравейте! Hug

# 517
Привет!  bouquet Госпожата Hug, да ме пишеш и мен за партито в събота...
А и мама Нуртен с цигарка на преден план!

Шани,  Hug веднага си записана, джанъм !  Hug
И на мен ми направи впечатление, че и мама пуши - досега не съм я виждала никога с цигара, за разлика от Киво !  Peace

Славенка,  Heart Eyes как си, джанъм беним ?

# 518

Славенка,  Heart Eyes как си, джанъм беним ?

Hug

Бива джанъм, пиша вече със всички пръсти не само със средния  Joy, няма и конци...само един грозен белег на показалеца Sick .Мъника ме успокоява "Мами, още не си станала грозна #Crazy, само малко" Crazy

Тези дами дето вървят и снимат не мислят, че могат да се спънат и паднат и Къванч хич няма да си направи труда да слезе от мотора....като не са от мамата Mr. Green

# 519

Говори ми...

Говори ми тихичко и нежно в тази нощ,
 твоите слова, аз искам да изпия...
 В целия ти блясък, сред лунния разкош,
 с устни твойто тяло, нека да покрия...

Говори ми тихо, сред падащи звезди,
 шепотът ти сладък, пълни ми душата..
 Сърцето ми от щастие, май ще полети..
 Свидетел в тази нощ, ще бъде ни Луната..

Говори ми тихо, със страстния си глас.
 думите красиви аз чувам отдалече...
 Тялото ми гърчи се в среднощния екстаз..
 Луната срамежлива се е скрила вече...

Говори ми тихичко, моля те не спирай!
 По своя път след малко, тръгва си нощта..
 След нея ще останат, само твойте думи,
 и нашите преплетени в безумна страст тела...

Добромир Радев

# 520

Hug

Бива джанъм, пиша вече със всички пръсти не само със средния  Joy, няма и конци...само един грозен белег на показалеца Sick .Мъника ме успокоява "Мами, още не си станала грозна #Crazy, само малко" Crazy

Тези дами дето вървят и снимат не мислят, че могат да се спънат и паднат и Къванч хич няма да си направи труда да слезе от мотора....като не са от мамата Mr. Green

Радвам се, че минава !  Hug Белега го мажи с мадеказол или контратубекс, ще се прибере и ще остане само спомен. И напомняне, какво не трябва да правиш !  Peace
Аз разбирам, да ни останат белези, ако преследвайки наш левент паднем и ожулим коленете, тогава хич няма и да ги лекуваме. Wink
Ама той оставя други белези - такива дето нямат следи, ама не се лекуват !  Crazy Heart Eyes Flutter

# 521
  • On the sea
Добър вечер момичета, след дълго търсене най-накрая открих една от любомите си сцени, много плаках на нея и сега като я гледах пак се прозълзох, много ми беше мъчно за Бихтер, ако не се лъжа това беше последната им нощ заедно.

# 522

А устните ми още са копринени,
косите ми ухаят на треви.
 Отпивам бавно глътка от мартинито
 и впервам поглед в мрака. Ще вали.
 През прага е спокойното ви дишане
 накъсано с неволен детски стон -
 шейсет квадратни метра за обичане
 и самотата на един балкон.
 А чувствата ни - силните - в килера,
 натикани на някой горен рафт.
 И вместо страст - поднасям ти вечерята,
 а тайничко мечтая си. За грях...
 Задушно е в семейната идилия
 и твърде прав е брачният ни път.
 А вътре в мен ухае на ванилия,
 очите ми светулково блестят !
 И устните ми още са копринени...
 Във чашата ми плъзва се сълза -
 допивам си проклетото мартини
 и бавно влизам. Вънка заваля...

Невяна Калчева

# 523
Добър вечер момичета, след дълго търсене най-накрая открих една от любомите си сцени, много плаках на нея и сега като я гледах пак се прозълзох, много ми беше мъчно за Бихтер, ако не се лъжа това беше последната им нощ заедно.

Hug Hug Hug Трябвало е само да погледнеш няколко страници назад в темата !  Wink
Любим епизод !  Heart Eyes

# 524

Общи условия

Активация на акаунт