Отговори
# 675

Шани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за изненадата - наистина страхотен подарък !
Дружки, Шани, е свалила от вратлето на Джемрето прословутият компас !  Party Party Party

Атичка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes твоите златни ръчички, са сътворили страхотна красота - имаме армаган- двойното колие, което Бехлюл подари на Бихтер, изплетено от сръчните ръце на Атичка !  Hug
Дафне,  Hug твоето колие е в мен, съответно - топката, е в теб !  Wink

Усмивчице,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти и за твоя армаган - поемата на Бонитка, която да си имам и да си пазя не само в сърцето !  Hug

Обичам ви, момичета ! newsm51  love001 newsm51

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 18:31 от gospojata

# 676
Госпожата  Heart Eyes да ти благодаря и тук за невероятния ден, който ни организира! Беше невероятно готино преживяване .... Всички са такива сладурки ... е, няма по-готини фенки на Киво бей от нас, нали така? ...Ейвала! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 677
Госпожата, ФенчеHug Hug радвам се, че срещата е минала задушевно и емоционално.   bouquet  bouquet Дано другият път да успея да дойда. Praynig Praynig

Очаквайте разказчето в цветни картинки, когато получа снимките от Хелънче Hug, защото тя беше нашият репортер !  Peace

С нетърпение чакаме. Wink

# 678
Госпожата, ФенчеHug Hug радвам се, че срещата е минала задушевно и емоционално.   bouquet  bouquet Дано другият път да успея да дойда. Praynig Praynig

Очаквайте разказчето в цветни картинки, когато получа снимките от Хелънче Hug, защото тя беше нашият репортер !  Peace

С нетърпение чакаме. Wink

Фенче,  Heart Eyesудоволствието беше изцяло мое, наистина !  Hug
Снежка,  Heart Eyesдругият път непременно !  Peace
На срещата си говорихме, че следващия път можем да се съберем някъде по средата, да отидем в някое китно комплексче и да се наприказваме на воля !  Peace Щото, нали се сещаш, че времето изобщо не ни стигна !  Laughing
И другото, което решихме единодушно, е на пролет да отидем заедно до Истанбул !  Party Party Party

Фенче,  Heart Eyesабсолютно съм съгласна, че няма по- готини от фенките на Киво бей !  Peace Актьорът, който ни събра, човекът, когото харесваме именно като човек, а не като някакво божество, заслужава да бъде обичан по честния начин, по който го правим ние !  Peace С други думи - Къванч е случИл на фенки, дет се вика !  Heart Eyes Flutter Crazy Blush Wink Laughing

# 679
Госпожата  Heart Eyes newsm10
Снеже  Hug непременно, мило! Много ще се радвам да те познавам лично.  bouquet

# 680
Госпожата, ФенчеHug Hug

# 681
Хайде и аз се прибрах!  Hug
Госпожата, Hug благодаря за голямото ти човешко сърце, благодаря ти, че се готвеше за срещата ни като за среща с желани и любими хора! Силно те прегръщам Hug Hug Hug Hug Hug
Беше супер среща, ако някой се е колебаел и въпреки всичко не е дошъл- може само да съжалява ooooh!...Живият контакт е като истинската връзка- гледаш , дишаш , прегръщаш и се радваш на всеки около теб!
Дафне Hug, липсваше ми много! Искрено те прегръщам, очаквах те с нетърпение! Следващия път те искам на живо!   bouquet
За Терзи, Кралицата, Усмивката, Стаси, Хелън, Ата, Еми, Или или, Енигма, Тери, Зизу, Светалче-   една голяма прегръдка от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!
Лудостче Hug, дано няма проблеми при теб Peace

# 682
Госпожата,  Heart Eyes  Hug   bouquet огромно благодаря за това, че организира тази прекрасна среща! Радвам се, че дойдох, радвам се, че се видяхме старите муцуни и , че се запознахме лично с другите, които познавахме само по никовете! Беше много хубаво, весело и както се казвам - ИСКАМ ПАК!  Hug

# 683
Шани,  Heart Eyes  Hug   bouquet бллагодаря за армаганите, онези от преди една година и този днес! Всичките си ги обичам много! Госпожата,  Heart Eyes Hug  bouquet твоят армаган вече върви в комплект с ключовете ми.   bouquet
Атичка,  Heart Eyes  Hug   bouquet много благодаря и на теб! Извинявай, че в началото не успях да реагирам, но това е защото чак после разбрах какво всъщност държа в ръцете си! Страхотна си!   bouquet

# 684
Шани,   Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !   bouquet Ти знаеш, че точно така се готвех за срещата и много се вълнувах !   bouquet
Кралицата,  Heart Eyes благодаря ти и на теб, мило !   bouquet

# 685
# 686
Госпожата  Heart Eyes тази заря в наша чест беше преди малко над Младост, нали? Joy Joy Joy Joy

# 687
Госпожата  Heart Eyes тези фоерверки в наша чест бяха днес над Младост, нали? Joy Joy Joy Joy

Абсолютно - в наша чест ! И за онова синеоко чудо, което ни събра !  Hug

# 688

Запазих си от лятото една светулка
 Светулките какво ли си говорят нощем,
 когато на рояк прелитат в мрака?
 Дали за златна жътва и за бели нощви,
 които сред житата лято чакат?

Светулка фосфорна се втурна към дланта ми,
 изпърха и заплете се в косата.
 Поиска с мене чак до края да остане
 и топна устни медени в росата,

а после залюля се в паяжинна люлка