Отговори
# 720
Добро утро, дами!   bouquet  bouquet  bouquet

Дафне Hug, липсваше ни определено!
Шампанското си го запази за следващата среща! Тогава ще свирим заедно Crazy...[/b]

# 721
Добро утро. Hug Hug Hug

Шани, Дафне,    bouquet  bouquet

Госпожата,  Heart Eyes благодаря за откъса.  Hug Наистина ни очаква нещо интересно.   Hug Само двете лелки да си свършат работата, ама те като е по книга се справят със сценария, още повече, че в случая авторът е жив. Wink

Хубав ден.    bouquet

# 722
Хубава неделя, дружки !  Hug
Шани,  Hug благодаря за кафенцето и посланието !   bouquet

Дафне,  Hug ще го изпием шампанското, не го мисли ! Нашето не се губи ! Иначе, и теб и Сара, съм ви отсрамила, дет се вика !  Wink Чакам Хелънче да качи снимки и ще покажа !  Peace

Снежка,  Heart Eyesв това ми е надеждата, мило ! Като се придържат към литературната основа, имат по- малко възможности да правят глупости !  Laughing

http://www.diziler.com/haber/haftanin-magazin-bombalari-cok-konusulanlar

Пак нещо за сватби говорят, май ?! Дано Бонитка Hug има време да погледне и да ни осветли !

# 723

Сутринта ме усмихва по детски.
 Чувам музика в новия ден.
 Някой нежно докосва душата ми.
 Някой,който прилича на мен.
 Този някой не знае, че често
 се любувам на цветния свят
 скрит там някъде -вътре в сърцето му,
 пълен с обич и с обич богат.
 Този някой ми праща светулки,
 нощно време когато не спя
 и досущ като Малечка Палечка
 във небе от усмивки летя.
 За това: Мили Някой ,обичам те
 и ти пращам ей тази дъга
 по която разхождам мечтите си.
 Нека сбъдне и твоите тя !

Катерина Кайтазова

# 724
# 725
# 726

Не знам дали се дължи на посредствеността им или на невъзможността им да предават една огромна палитра от чувства, не знам, дали защото са некадърни, но до ден днешен, когато ги гледам, имам една огромна буца, заседнала в гърлото и плача, много плача...
За мен, тези двамата, са едни от най- добрите актьори, които съм гледала въобще ! Нямам смелостта и претенциите да кажа “най- добрите“, но рядко ми се е случвало да гледам нещо по- истинско и красиво !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 727
Кой е казал, че Берен и Къванч са посредствени и некадърни?  Thinking Стана ми любопитно, щото и вчера прочетох нещо подобно. Peace

# 728

Случване

Йорданка Господинова

Не знам кога, не знам къде -

навярно някога и някъде,

открих, че толкова във мен,

като мечта, ти мен си чакал...

И може би, през сто земи,

ти моят делник си сънувал...

И в миг, във който те боли,

до лудост мене си целувал...

За да съм тук и с теб сега,

аз сто посоки преобърнах...

Преминах огън и вода,

сама към себе си се върнах...

А днес горя със сто искри.

Дали е дързост... Или  чудо.

В очите ми валят звезди

и всяко случване е лудо...

# 729

Вижте го, страхотно съчетание с музиката. Не знам защо всеки път ми пише невалидно клипче. Страхотно е!

·٠•Snejka•٠· ,  Hug със сигурност не го казваме ние. Но нали Берен била едно съвсем обикновено момиче, което ако срещнеш по улиците, никога няма да загледаш - изказване на някакъв льольо.  Joy И други подобни от тук, от там. Ние нали сме неразбиращи.  Wink

# 730
Кой е казал, че Берен и Къванч са посредствени и некадърни?  Thinking Стана ми любопитно, щото и вчера прочетох нещо подобно. Peace

Сигурна съм, че и сама ще се досетиш !  Peace
Кинокритици и вездесъщи приказчици и душеведи, колкото искаш на страниците на форумите .
Разбирам и уважавам всички пристрастия, но да отричаш очевАдни неща и да говориш грозни и неверни работи за хора и актьори, които познаваш единствено и само от техните екранни изяви и малко нещо от вестникарските измислици, понякога наистина ми идва в повече и нито мога да разбера, нито искам !  Peace

# 731

ДО ДЪНО

Губя те.
 Намирам те.
 Откривам те.
 Заливаш ме!
 Удавям се.
 Изправям се.
 Във криза съм.
 Без риза съм.
 Раздавам се.
 Отчайвам се.
 Отказвам се.
 Нападам те.
 Разяждаш ме.
 Спотайвам се.
 Забравям се -
 забравям те.
 Във въздуха
 улавям те.
 Целувам те,
 сбогувам се.
 Погубвам те.
 Изтривам се,
 изхвърлям те.
 Сънувам те.
 Жадувам те.
 Залавям те.
 Оставям те.
 Но връщам се
 и паля се.
 Разливам се
 и скривам те,
 и впивам се,
 изпивам те.
 Без дъх, до край,
 до дъно...
 И бавно полудявам ...

Камен Илиев

# 732
# 733
Кралицата, ГоспожатаHug Hug наистина трябваше сама да се досетя, но... без коментар. Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

# 734
Кралицата, ГоспожатаHug Hug наистина трябваше сама да се досетя, но... без коментар. Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт