Отговори
# 465
  • On the sea
Добро утро момичета! Една прекрасна неделя ви пожелава по специално за тези които почиват (аз не съм от тях). Аз пак съм изтървала, че нашето момче се е снималко и в филм. Доколкото разбирам скоро е излязъл. Надявам се в скоро време да излезе с превод, че със сигурност ще е интересен (щом Къванч е там). Берен  сватба ще вдига чак в ЛА, защо толкова далеч newsm78. emiliq.nikolova88, страхотни снимки особено онази с физиономията на госпожа Фирдевс, искрено ме разсмя  Laughing

# 466

Бекстейдж снимка от “щастливият“ финален 80 епизод на КГ .

Чудех се дали да я сложа тук, но го направих, защото прекрасно илюстрира мнението ми за финала на сериала и за това, как, според мен, се е чувствал Къванч .
Толкова ясно е изписано на лицето му, че даже не се нуждае от коментар . Струва ми се, че чак е ядосан даже . Няма и помен за колегиална близост с екранната му партньорка и “щастлива“ младоженка . Прегърнал е Семра Динчер и дори гледа на другата страна .
Всъщност на тази финална снимка, освен Зерин и актьорите, които играха Демет, Айнур и Юнус, никой не ми изглежда особено щастлив . Направо ...мъка !

# 467

Снежка,  Heart Eyes за теб !   bouquet

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 13:19 от gospojata

# 468
Благодаря, Госпожата. Heart Eyes

# 469
# 470
Бекстейдж снимка от “щастливият“ финален 80 епизод на КГ .

Чудех се дали да я сложа тук, но го направих, защото прекрасно илюстрира мнението ми за финала на сериала и за това, как, според мен, се е чувствал Къванч .
Толкова ясно е изписано на лицето му, че даже не се нуждае от коментар . Струва ми се, че чак е ядосан даже . Няма и помен за колегиална близост с екранната му партньорка и “щастлива“ младоженка . Прегърнал е Семра Динчер и дори гледа на другата страна .
Всъщност на тази финална снимка, освен Зерин и актьорите, които играха Демет, Айнур и Юнус, никой не ми изглежда особено щастлив . Направо ...мъка ! 

Абсолютно.  Peace Все едно не снимат сватба, а погребение. ooooh!

# 471
Здравейте, дами!  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart EyesГоспожата, благодаря за прекрасната нова тема с ново заглавие.    bouquet newsm51  Heart Eyes Колко много сте изписали!
Аз съм в еуфория от  новата връзка на Киво !    newsm44
Много се радвам за тях. Аз си я харесах за снаха още докато снимаха рекламата и тогава си личеше, че тя го сваля. Как го гледаше, направо го изпиваше с поглед, а той бе така смутен, че не смееше да я погледне в очите. Езикът на тялото им беше много интересен, красноречив, казваше много. След това си помислих, че кака Азра му е свила сармите и работата е замряла в зародиш. А то какво било? Е, много му личеше на Киво последните месеци, че главата му е някъде другаде. Много беше отнесен. Не било само заради онази тъпня КГ. И как няма да е разконцентриран с такава мадама. Тази Флоранс е много висока класа, модерна, успешна, красива, еманципирана. Това момиче кипи от енергия, жизненост, любов. Къванч имаше нужда точно от такава вълнуваща и страстна връзка. Азра не можеше да му даде много. Няма живец в тая мома, освен едно хубаво тяло. Не бяха щастливи заедно. Киво има нужда от нов,силен импулс, който силно се надявам, че ще получи в тази нова, гореща връзка.

Лудостче, моля се всичко с брат ти да е наред. Господ да е с вас!   Praynig

# 472
Здравейте дами!!!  Специално за вас   bouquet  Heart Eyes

# 473

http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/5045

Момата казва, че Къванч бил щедър и джентълмен, топлокръвен ! И разбирал духът на жената ! Wink / предполагам, че душата се има предвид, ама гугулето така преведе Laughing/

Аби,  Heart Eyes Hug Heart Eyes добре дошла ! Надявам се, че си си починала добре, презаредила си батериите и се заредила с положителни емоции и преживявания за дълго време  !   bouquet
Бързам да те поканя на срещата, която организирам - на 27.07. събота, по обед - около 12.30-13.00ч. в една красива и прохладна градина, в едно китно кръчме в Младост 1, точно на спирката на метрото. По- назад в темата, Шани е сложила линк с картата и снимка. Peace Много, много ще се радвам, ако успееш да се присъединиш към нас !  Hug

Еми,  Hug благодаря ти !   bouquet Ти нищо не каза за срещата, няма ли да имаш възможност да дойдеш ?

# 474
Дружки, ето линк към статия,  в която се коментират най- очакваните сериали през новият сезон и най- очакваните актьорски изяви! Познайте, кой е най- очакван ? Wink Нищо, че по разни анкети, не сме на първо място, но пък публиката с нетърпение очаква новият проект на Къванч и Фара Зейнеп Абдулах “Курт и Шура“. Peace

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/iste-yeni-sezonun-yeni-dizileri

İşte yeni sezonun yeni dizileri!

Yeni sezonda çok sayıda yıldız oyuncu yeni dizileriyle ekranda olacak.

Нови сериали и голям брой звезди, ще бъдат показани през новия сезон !  Peace

# 475

Аби,  Heart Eyes Hug Heart Eyes добре дошла ! Надявам се, че си си починала добре, презаредила си батериите и се заредила с положителни емоции и преживявания за дълго време  !   bouquet
Бързам да те поканя на срещата, която организирам - на 27.07. събота, по обед - около 12.30-13.00ч. в една красива и прохладна градина, в едно китно кръчме в Младост 1, точно на спирката на метрото. По- назад в темата, Шани е сложила линк с картата и снимка. Peace Много, много ще се радвам, ако успееш да се присъединиш към нас !  Hug

Госпожата, Hug  Heart Eyes благодаря за поканата. Много се развълнувах. Все едно Къванч ме е поканил на среща. Наистина ли сте се организирали и всички ще дойдат? Това е страхотно, но аз отново заминавам в петък и за съжаление няма да мога да се запозная с вас. Наистина много съжалявам, но ако решите есента да повторите срещата, непременно ще присъствам. За мен ще е чест и удоволствие да се запознаем. Ще бъда мислено с вас в събота.    love001

Дружки, ето линк към статия,  в която се коментират най- очакваните сериали през новият сезон и най- очакваните актьорски изяви! Познайте, кой е най- очакван ? Wink Нищо, че по разни анкети, не сме на първо място, но пък публиката с нетърпение очаква новият проект на Къванч и Фара Зейнеп Абдулах “Курт и Шура“. Peace

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/iste-yeni-sezonun-yeni-dizileri

Не я намирам статията. Но сигурно ли е, че това е новият проект на Киво? Нали не беше потвърдено?

# 476
Абби, привет. Hug

Ами упорито се говори, че Къванч ще участва в този сериал, иначе няма нищо 100 % потвърдено. Peace

В линка няма статия, само фотогалерия, а над някои от снимките има кратки текстчета. Hug

# 477
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!

Дошла съм си буквално за няколко часа и нямам търпение да видя има ли някакви новини.

Прелетях набързо над страниците, които сте изписали, разбрах, че официално имаме ново гадже и то от една година, одобрявам френската връзка, макар да не ми изглежда много перспективна, в смисъл - брак. Но смятам, че тази връзка ще му е от полза, ще го обогати в много отношения, пък и явно го прави щастлив, което е най-важното.

Страхотни снимки сте сложили, много ви благодаря.
Беше ми домъчняло за хубавото му лице и сините очи, нямах търпение да вляза в темата.

Много приятно е също, че се увеличава т.нар. "твърд електорат". Само така! Колкото повече, толкова  по-споделена нашата фенска любов!

Съжалявам само, че няма да имам време да изгледам "Пеперудите". Толкова го чаках... но нищо, надявам се следващия път да успея.

# 478
Аби, Heart Eyes  Hug Heart Eyes наистина много съжалявам, че няма да успееш да се присъединиш към нас ! Иначе - да, ще се съберем доста дами, което много ме радва ! От Пловдив и Пазарджик ще дойде силна група, Хелън и тя от Плевен ще пристигне .... супер ще е ! Утре ще стартирам преброяването, че да мога да организирам нещата с кръчмата, както подобава !  Peace Сигурна съм, че ще си прекараме много добре и смятам да превърнем тези срещи в хубава традиция, така че ще имаш възможност да се присъединиш следващият път.
Дано дотогава се организират и Славенка и Снежка Heart Eyes Hug Heart Eyes, че много ми се иска да ги гушна на живо ! Сега ги смятам грубо около 15-18 дружки, важното е, да се множим, както правилно е отбелязала Светлето.

Светле, няма промяна в плана, теб те броя първа, щом утре няма да си тук ! Ще ти пратя телефон на лични, за всеки случай, ако нещо се объркаш, макар че Шани е дала супер точни координати !  Peace

# 479
Молитвени думи

Молитвените думи са стихия,
изречени с отворена душа.
Небесен лек за болката. Магия.
Прозрение и мъдрост за света.

Ръцете си събирам във молитва.
Сърцето си обгръщам в светлина.
В духовния си храм пристъпвам
и тихо шепна пламенни слова:

"Дай сила, Господи, на слабите
 и Вяра да приемат смелостта,