Отговори
# 600
Добро утро, дружки ! Пожелавам ви един ден, изпълнен с много красота, положителни емоции и усмивки !  Hug

# 601

Скрит текст:

Wink

# 602
# 603
# 604
# 605
Госпожата,  Heart Eyes Hug  благодаря за кафенцето и любимите клипчета и снимки.   newsm51
Пожелавам ви да си изкарате фантастично в събота. Да се наприказвате, много да се забавлявате. И......Киво ще се чуди в събота защо му горят ушите.  Grinning  От мен поздрави за всички момичета.   love001
 Много съжалявам, че няма да съм с вас.  Hug

# 606
Само ги вижте колко са сладки. Къванч не може да си прибере усмивката. А тя съзнава въздействието, което има над него и го съблазнява постоянно. Кокетка и хитруша.
Можеше да я заведе на някое екзотично и усамотено място и никой нямаше да разбере за нея. Но той я покани в Турция, за да ги видят всички и заряза Азра заради нея. Когато някой започва нова връзка няма как да прогнозира по какъв начин ще се развие тя. Момичето е много младо. Едва ли на този етап някой от тях мисли за брак и т.н. Просто се наслаждават на любовта си.

# 607
Аби,  Heart Eyes толкова съжалявам, че няма да можеш да се присъединиш ! Щеше да е чудесно да се видим и на живо ! Hug
Права си - много са сладки двамата ! Определено сигналите са били на лице, както казах, ама ние нали като вперим поглед в наш левент, нищо друго не виждаме !  ooooh! Пък то - очевАдно !  Laughing

Дафне,  Hug пълна ти е кутията. Peace

# 608
Hug   bouquet Да не сложихте катинара на другата тема. Joy

Здравейте! Hug
Не, пишем си и там, аз тук ви идвам на гости, нали може? Joy Joy Joy Мен пък не ме е яд, че не е получил награда ... въпреки всичко изигра невероятно ролята на Кузей, аферим! Heart Eyes
Френското гадже и на мен много ми харесва, но честно казано, не и личи, че е толкова по-малка от Киво ... явно на него не му личат годинките hahaha даже си мислех, че отново е с по-голяма .  Peace

# 609
Прекрасна Lara Fabian, merci за поздрава, Abbyy!   bouquet
Ето още нещо от нея за теб и за останалите!  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Jy2b8_kDj9Q

Toutes Les Femmes En Moi / Всички жени в мен

Toutes les femmes en moi
Sont souveraine
Je suis un peu chacune d'elle
Forte ou Fragile
Douce ou Rebelle
Toutes les femmes en moi se mêlent

Всички жени в мен
са независими
Аз съм по малко от всяка една
Силна или крехка
Сладка или непокорна
Всички жени са вплетени в мен

# 610

Фенче,  Heart Eyes и аз съм изненадана приятно, че е толкова по- малка !  Peace

Колкото до наградите - ами Къванч взе няколко, още по времето на първи сезон ! Тогава, според мен, си ги и заслужи !  Peace Много го обичам, обожавам го, но не съм безкритична и не мога да си затворя очите, когато има нещо, което не ми харесва. За мен, през втори сезон, не беше толкова добър. Просто му личеше отегчението и разочарованието и това се отрази на играта му. Peace

# 611
Прекрасна Lara Fabian, merci за поздрава, Abbyy!   bouquet
Ето още нещо от нея за теб и за останалите!  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Jy2b8_kDj9Q

Toutes Les Femmes En Moi / Всички жени в мен

Toutes les femmes en moi
Sont souveraine
Je suis un peu chacune d'elle
Forte ou Fragile
Douce ou Rebelle
Toutes les femmes en moi se mêlent

Всички жени в мен
са независими
Аз съм по малко от всяка една
Силна или крехка
Сладка или непокорна
Всички жени са вплетени в мен

newsm51  love001 newsm51

Прекрасен стих !  Hug
Подсети ме за една от книгите на Елиф Шафак - “Черно мляко“ - по невероятен начин авторката, е разказала за всички жени, които има във всяка една от нас, за тяхното мирно и много по- често, не толкова мирно съвместно съществуване, за борбата им за надмощие, за това, как в различните етапи на живота си, допускаме една от тях да вземе превес и да се чувства господарка на тялото, ума, сърцето и ума ни ....

# 612

Умопомрачителен е в тази фотосесия !  Crazy Гледаш го и направо ти спира ....часовника !  Wink

# 613

http://www.emedya.co/magazin/kivanc-tatlitugun-fobisi-ne/

Къванч го било страх от самотата ?! Thinking Той пък  кога сварва да е самотен ! newsm78

# 614

Прекрасен стих !  Hug
Подсети ме за една от книгите на Елиф Шафак - “Черно мляко“ - по невероятен начин авторката, е разказала за всички жени, които има във всяка една от нас, за тяхното мирно и много по- често, не толкова мирно съвместно съществуване, за борбата им за надмощие, за това, как в различните етапи на живота си, допускаме една от тях да вземе превес и да се чувства господарка на тялото, ума, сърцето и ума ни ....

Абсолютно!

Знам я тази мацка, тази, която признава арменския геноцид... Това е жена-космополит. Мисля, че беше родена във Франция и живее ... навсякъде...  Simple Smile. Но въпросната книжка не съм чела... Ако я има електронно, може да се запозная, иначе няма как  Sad

Gospojata, и в мен има много жени, във всяка една от нас, така е... но все пак за протокола да отбележа лично, че подобна на една, коята започва с "Дж" от един сериал, в мен няма, опазил господ...!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 17:14 от sara bri

Общи условия

Активация на акаунт