Отговори
# 585

Не, не искай такава любов -
 като шал от ръцете ми ласкави,
 като Коледен тих благослов...
 Аз не давам рецепта за щастие!

Приеми, че съм юлски пожар,
 изгорил всички стари понятия.
 Любовта ми не е просто дар -
 тя е вечност! И път! И разпятие...

Без уюта на топли стени,
 без въздишки, на бримки премятани.
 Има толкова много жени -
 да завиват със устни душата ти,

над живота ти кротко да бдят,
 да ти бъдат дома и огнището,
 щом се върнеш от тежкия път
 на поредното мое разнищване.

Само аз те обичам така!
 И когато си тръгвам на съмване,
 прогорената твоя душа
 шепне: "Тъмно е! Господи, тъмно е..."

Ники Комедвенска

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 20:16 от gospojata

# 586

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Амин !  Joy Joy Joy Joy Joy

Дафне,  Hug чета, чета - ми то аз съм била французойка, бе мило !  Blush Flutter Heart Eyes Whistling

И аз, и аз...!!!  Joy Joy Joy

Майтапът настрана. Потвърждавам написаното в цитираната от Dafne статия. В основата си нещата са горе-долу така, наистина са такива жени франсезките - мое мнение, но считам, че все пак имам поглед над нещата, просто защото живея в тази култура  Simple Smile.

Относно Къванч и бразилката - там не може да стане нищо, това мисля че беше Жизел Бюндхен, най-скъпо платеният модел В СВЕТА в момента, а и освен това тя е женена и има дете  Peace.

Иначе, се надявам Dafne да ме представлява на така наречената и уговорена среща, защото когато тя е там, все едно и аз съм там, всичко съвпада на почти сто процента  Grinning Grinning Sunglasses Sunglasses Joy. Ако пък не е там, gospojata ще е там и пак ще има кой да е там и от мое име  Hug Hug Hug! Нали знаете, че съм далеч и не мога да дойда, но ви  Hug Hug Hug!!!!!   bouquet

# 587
Нали снима и с една бразилка. Мина, замина.

И с португалка. Wink Сара Сампайо. Hug

Снежка  Hug и аз ви ловим Wink, макар и да не пиша.
Бройте ме за фенка на франсето, то на всичко кандисвам, стига да не е  с буквичката "О" hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 588
Сарааааа,  Heart Eyes Hug Heart Eyes смятай се за официално представена - за мен ще бъде чест !   bouquet
Предполагам и за Дафне !  Peace
Когато си дойдеш, ще спретнем специална среща !  newsm51

# 589

Киво в рекламата на Мави от 2011 година с Гизела Рейн.
Не знам да е снимал някога с Жизел Бюндхен... newsm78
Предлагам за срещата всяка от нас да подготви изненада по собствен избор!
Аз вече съм готова... Joy Joy Joy Joy Joy

# 590

Беше възхитителен с белите панталони на яхтата...ммммм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Шани,  Hug тази фотосесия и аз много му я харесвам !  Crazy
Много ми хареса идеята с изненадите !  Peace

Ох, заровила съм се да си търся един пост и ще се побъркам ! Днес се прочетох в една тема, ама мот а мо и направо  Shocked

# 592
# 593
 Hug Дами, три горещи новини от последния час.
К/Г не е номиниран в нито една категория/режисура, актьори, сценарии, дори и музика/ на най-престижното състезание за телев. филми в Турция. Наградите ще бъдат септември месец в Анталия. Има вестникарска статия, обвиняват Ойкюто за провала. Само Зерин е номинирана за поддържаща роля.
Цвети е 9 години по-млада от К. и 11 години - от Азра. Учи в университет. Значи не е безмозъчна.
Рускините са побесняла още повече от това. И да не се чудим защо е толкова влюбен Къванч.
В Р. форум -  е публикуван колажа  на Тупарова с Джалма. Красота! Направо шедьовър. Поздравления за авторката. И се сетих се как се забавлявахме с Джалма и как беснееха някои потребители със слаби нерви, та чак пяна им излизаше на устата от злоба към едно бебе - плод на нашите фантазии.

# 594
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!
по-точно здравей, Дафне, щото само ти си тук!

Дойдох си за малко и бързам да надникна за новини. Радостно е, че доста момичета са изявили желание да дойдат на срещата в събота, предполагам, че ще е много приятно и забавно.

Госпожата, спирката до Раковата болница ли е или се заблуждавам?

# 595

Госпожата, спирката до Раковата болница ли е или се заблуждавам?

Светле, след Раковата болница. Там е спирка Г.М. Димитров, след нея е Мусагеница и тогава Младост 1. Peace

Дафне,  Hug изобщо не съм учудена, че няма номинации за КГ ! Жалко за пропиленият талант на Киво, но в крайна сметка, сега му е времето да трупа опит, дори и от провалите . Той направи, каквото може, но .....имаше една хубава поговорка за капката катран в кацата мед - е, много валидна е в нашият случай. Peace
Цветето мъничко било - браво ! Айде стига вече каки, изучил се е !  Mr. Green

# 596

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Амин !  Joy Joy Joy Joy Joy

Дафне,  Hug чета, чета - ми то аз съм била французойка, бе мило !  Blush Flutter Heart Eyes Whistling

И аз, и аз...!!!  Joy Joy Joy

Майтапът настрана. Потвърждавам написаното в цитираната от Dafne статия. В основата си нещата са горе-долу така, наистина са такива жен

Иначе, се надявам Dafne да ме представлява на така наречената и уговорена среща, защото когато тя е там, все едно и аз съм там, всичко съвпада на почти сто процента  Grinning Grinning Sunglasses Sunglasses Joy. Ако пък не е там, gospojata ще е там и пак ще има кой да е там и от мое име  Hug Hug Hug! Нали знаете, че съм далеч и не мога да дойда, но ви  Hug Hug Hug!!!!!   bouquet

Hug Сара, за мен ще е удоволствие и чест.  HugИ това е най-малкото, което мога да направя за теб. Няма да забравя, когато ми даде едно рамо дето си признах, че не мога да намразя Гюней. И второ, при теб няма клишета.
Колкото до това, че сте французойки, все се забравя последното и най-важно условие. Обичат да спят голи. Погледнете Цветето. Щом по къси панталони отива във ВИП ресторант, пред Къванч си движи дебидюс гола. Ако правите това, значи сте 100-ви франсета.

# 597
О, съгласна съм напълно със "стига вече каки"! Много се дразнех, че ходи все с разни "дъртуфелници", особено пък оная Мелтем Джумбул, която беше бая по-дъртичка от него.

Френското гадже много ми харесва. Смятам, че тази връзка ще го обогати в много отношения, ще му разшири мирогледа, дет се вика. Но не виждам перспектива, не ми се вярва да се ожени за нея, най-малко заради културните и религиозни различия. Смесените бракове са доста проблемни, а той ми се вижда разумен ( а и консервативен), не ми се вярва да се реши на такава стъпка. Ще видим, дано да не съм права.  

# 598
Госпожата, благодаря за уточнението, ще го намеря, няма начин.

# 599

Лека нощ и татлъ сънища, дами !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт