Отговори
# 570
nikita1,   Heart Eyes пиши на модератор, с молба да изтрие постовете, че се повтарят !  Peace
Непременно ще свиркаме, ти изгледа ли го без превод ? Хареса ли ти ?

# 571
nikita1,   Heart Eyes пиши на модератор, с молба да изтрие постовете, че се повтарят !  Peace
Непременно ще свиркаме, ти изгледа ли го без превод ? Хареса ли ти ?

Не. чакам чинно букви, че иначе само ще пускам лиги Joy Joy
Хубав ден на всички и весело изкарване на срещата!
Информирах за постовете.

# 572
Няма, няма случайни неща,ама ние с теб нали отдавна си го знаем Joy и да се забавлявате яко на срещата.

Heart Eyes Hug Heart Eyes Обещавам !  Peace

# 573
Топло ми е, лятно ми е, прекрасно ми е, ето такова ми е ..... Crazy

# 574
# 575

Здравейте! Hug

# 576
  Само те си знаят точно как е, но Киво никъде не го видях озарен, одухотворен и т.н. Изобщо нямам предвид пред папараците да се мляскат и интимничат, но нашто момче никъде не видях усмихнато, никъде не видях да гледа в нея дори. При мацката си личи, че е с него, при него не. Все едно й е шофьор, никакво отношение, поглед дори.

Как бе дами, разбрахте, че Къванч не е озарен и одухотворен, като все е с очила и брадата скрива физиономията му. Ами те хората затова казват: „Не можах да те позная с тая брада‘‘. Просто стоиш по-различно.
Аз лично не търся одухотвореност и озареност, но не само го намирам за щастлив,  мисля даже, че е на седмото небе от щастие. Щом е толерантен към волностите и закачките на Фло на публични места в една консервативна държава,  значи така го омайва, че са му паднали капаците. Не му пука. Нищо не може да й откаже.  Много щедър, истински  джентълмен, разбирал желанията на жените. Това мисли Фло за Къванч. Нещо да кажете. Това е революция в  представата ни за него. Нали снима и с една бразилка. Мина, замина. Свързван ли е досега с чужденка, при това франсе. Цветето може да танцува само едно лято, но сега Къванч е в краката й.
Поствам  статия, може би в нея се дават отговорите на въпросите какво се случва между Къванч и Флоранс.
Влез под кожата на французойката
Специална, уникална и мъжете я следват като кученца
Защо мъжете по цял свят ги харесват най-много.
Защото са ненадминати като жени. Те не са просто жени, а почти съвършени. Нямат кой знае какви претенции към мъжете - те са с тях, защото им е хубаво, а не защото очакват нещо свръхестествено. Французойката търси само хубавото в една връзка. Тя просто обича – искрено и без остатък.
Обича това, което вижда до себе си, не му търси скритите дефекти и недостатъци - за какво ѝ е да знае несъвършенствата на мъжа! Когато е с даден мъж, цялото ѝ същество казва: "За другите може да си грозен, тъп и лош, но за мен си прекрасен!". Всеки мъж би се почувствал истински крал след такова отношение.
Тя не изневерява лесно. Когато е с един, тя просто е с него. Отдава му всичко и едва когато връзката наистина е изчерпана, може да обърне очи към друг.
Знае всичко за флирта и го прави очарователно с всяка клетка от тялото си. При това напълно естествено, защото всичко си е в реда на нещата. Просто се запознава с някой и след всички подадени сигнали той остане безучастен - няма проблем. Има друг. Тук, у нас, царуват доста странни правила за тях, тук всяка жена иска първо повече да се опознаят и може би по-късно... За кога по-късно - би се възмутил французойката.
Никога не разказва за миналото си. Че това е нещо толкова лично!
Мъжът е тук и сега - така мисли цялата женска половина на Франция. Най-хубавото на един мъж е, че не е Бог. С тази здрава философия те просто чукат на мъжкото сърце, влизат, ако е отворено и винаги си оставят авариен изход.
Никога не показва ревността си. Не по задушаващ начин. Има нещо предизвикателно в начина, по който кара мъжът да я следва като куче. Колкото и да е влюбена, тя няма да направи сцена на ревност, точно обратното - ще покаже безразличие, а това е удар по самолюбието на мъжа.
А освен всичко друго умее да се грижи за себе си, да изглежда прекрасно, да се облича прекрасно и да ухае... на французойка!

# 577
Дафне  newsm10

# 578
Hug   bouquet Да не сложихте катинара на другата тема. Joy

# 579
Поздрав за феновете на френската връзка на Къванч. Hug  bouquet
http://vbox7.com/play:871f671134

# 580
НикиHug отдавна не съм те засичала тук, иначе чета почти редовно темичка на Иийт Йозшенер. Hug Много сте готини.  Wink Радвам се, че се появи. Hug

Дафне newsm10

# 581
 Hug Снежка,   bouquet

# 582
Ники,  Hug отдавна не съм те засичала тук, иначе чета почти редовно темичка на Иийт Йозшенер. Hug Много сте готини.  Wink Радвам се, че се появи. Hug

Дафне newsm10

Снежка  Hug и аз ви ловим Wink, макар и да не пиша.
Бройте ме за фенка на франсето, то на всичко кандисвам, стига да не е  с буквичката "О" hahaha
Дафне  newsm10

# 583
Здравейте дами. Тъй като не мога да ви следя постоянно, а също така и да ви чета... Ще се реванширам с малко снимки..  Heart Eyes   bouquet

Берен Саат може би на около 5-6 годинки:

Младокът Киво:

# 584
Снежка  Hug и аз ви ловим Wink, макар и да не пиша.
Бройте ме за фенка на франсето, то на всичко кандисвам, стига да не е  с буквичката [b]"О" hahaha[/color][/b]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Амин !  Joy Joy Joy Joy Joy

Дафне,  Hug чета, чета - ми то аз съм била французойка, бе мило !  Blush Flutter Heart Eyes Whistling

Общи условия

Активация на акаунт