Отговори
# 555
Добро утро. Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 556
Добро утро ! Прекрасен , позитивен ден ви пожелавам !  Hug

Снежка,  Heart Eyes благодаря за кафенцето !  Hug

От мен нещо разхладително - днес ще е голяма жега !  Peace

# 557
Здравейте! Hug
Госпожата  Heart Eyes и Енигма ще дойде в събота, нея броихме ли я newsm78

# 558
Здравейте! Hug
Госпожата  Heart Eyes и Енигма ще дойде в събота, нея броихме ли я newsm78

Фенче,  Heart Eyes добре дошла !   bouquet
Броих я, както и Ивана !  Peace

И така, дами, резервацията, е факт ! Ще ви очаквам в събота, 27.07. в 12.30 часа, в градината на Севън Сенс !  Hug

# 559
Добре заварила!  Heart Eyes  bouquet
Нямам търпение за събота! newsm44 newsm44 newsm44

# 560

Ще се срещате, а ???? И никой не ме е поканил !  Crossing Arms

# 561
  Здравейте, дами  Hug
 Включвам се при вас леко да загрея преди срещата, а и тук доста по-концентрирано се обсъжда новата изгора на Къванч. Та да си кажа и аз, не съм особено очарована.  Peace Аз, Къванч, ако няма да е с мен, го давам само на Берен.  Heart Eyes  Joy  Peace В интерес на истината, от досегашните му официални половинки, Азра, Мелтем и Идил, таз най ми допада. Обаче, тва не е достатъчно, трябва ми още. А бе, не ми легна на сърце. Малко съм резервирана в мнението си, предвид впечатлението, изградено в мен благодарение само на няколко снимки. Само те си знаят точно как е, но Киво никъде не го видях озарен, одухотворен и т.н. Изобщо нямам предвид пред папараците да се мляскат и интимничат, но нашто момче никъде не видях усмихнато, никъде не видях да гледа в нея дори. При мацката си личи, че е с него, при него не. Все едно й е шофьор, никакво отношение, поглед дори. Поне за мен така изглежда.  Peace И пак се застраховам, имам материал, върху който да разсъждавам, само няколко снимки. Времето ще покаже колко е сериозно, не е малко, че я запозна с родителите. Обаче пак да кажа, Киво не го виждам завладян и отдаден. А и не мисля, че е задължително да са започнали връзка още по време на рекламата. Може по-късно да са се развили нещата. А пък предвид колко ли съжалява Азра, че го е изпуснала, хм, аз не го познавам, не знам какво е да си в отношения с него. Прелестен е, малко или много го идеализирам, сигурно несъзнателно взимам по-малко от всеки образ, който е представил. Ма какъв е точно и как се държи с жените до себе си, какво и колко им дава като емоции, отношение и т.н. само те си знаят. И да завърша, дано се чувства добре, дори да е нещо преходно, няма лошо да се позабавлява. Госпожицата не е идеално лоша, става. За сега толкова от мен като оценка на ситуацията. Ще следя с интерес как се развиват нещата и какво ще излезе.

newsm03  smile3525

# 562
Хайде да отмаряме под синьото чадърче с чаша кафе и сладолед, дами!

Енигма Hug, радвам се, че и ти проговори по темата за франсето!
Харесвам я, но съм скептична, щото на Киво вече не му вярвам на 100%! Thinking
Залагам, че ще е само лятна Бодрумска авантюра...

# 563
Хайде, от мен едно следобедно кафе с късметче !  Hug

Енигма,  Hug радвам се да те видя отново при нас !   bouquet
Аз също не смятам, че връзката с френската франзела ще е за цял живот, ама знае ли човек ?! Това, че я е запознал с родителите си, определено означава, че не е еднодневка, обаче !  Peace
За мен е важно, да е щастлив, да се чувства обичан, да е спокоен и да отмори пълноценно ! И ако Цветето е способна да направи всичко това, ще е супер !  Peace

# 564
# 565
# 566
Здравейте, сладуранки Hug
Е, как да не похвали човек Киво за новото севгили, кефя им се на тях и на вас за вечния ентусиазъм в темата.
Едно поздравче от мен, сигурно сте го гледали, но...колкото повече, толкова повече Wink
Госпожата, Снежка Heart Eyes

">#at=17[/video]

# 567
# 568
Здравейте, сладуранки Hug
Е, как да не похвали човек Киво за новото севгили, кефя им се на тях и на вас за вечния ентусиазъм в темата.
Едно поздравче от мен, сигурно сте го гледали, но...колкото повече, толкова повече Wink
Госпожата, Снежка Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rgsn36zRz78#at=17

Ей, че ми е драго да те видя !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Преди няколко дни видях никът ти в една от темите и ми домъчня за теб ! Бях решила да ти се обадя, а ти ме изпревари ! няма случайни неща !  newsm51

# 569
Викайте някой да трие, че нямам представа как се мултиплицира, Mr. Greenдаваше ми невалиден клип newsm78
И да свирнете,ако излезе превод на пеперудите Wink
Няма, няма случайни неща,ама ние с теб нали отдавна си го знаем Joy и да се забавлявате яко на срещата.

Общи условия

Активация на акаунт