Отговори
# 540
# 541
# 542
Снежка,  Heart Eyes познавам доста рускини, поживяла съм малко там в детско- юношеска възраст, та мноооооого добре ми е известен “високият“ им морал !  Wink Laughing
Мен друго ме изумява - увереността, с която говорят, сякаш са наясно с всички факти, както и смелостта, с която си позволяват да дават оценки и квилификации на личността на Къванч, на френското Цвете, на майка му, баща му и родата до девето коляно !  Laughing Ще рече човек, че той заради тях е роден на белия свят - да отговаря на очакванията им и да сбъдва мечтите им !  Mr. Green

Подкрепям. Peace

Снежка,  Heart Eyes и те като нас нямат търпение да го видят отново на екран ! Чакат си реванша, хората !  Wink Харесвам ги като двойка с Фара Зейнеп Абудаллах !  Peace

И на мен ми харесват заедно.  Heart Eyes Иначе и зрителите си заслужават реванша, и Къванч.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 20:24 от ·٠•Snejka•٠·

# 543

Необмислено

Докато помня допира на устните ти
 по още спящите ми клепки,
 и онзи мирис, на разсъмване,
 докато се будя във ръцете ти,
 докато тишината ми говори с твоя глас
 и търся силуета ти във сенките,
 докато крия името ти във сълза
 и времето се губи във безвремие,
 навярно ще забравя себе си...
 Макар, че упорито го отричам.

Това е глупаво, но ще го кажа -
 изглежда винаги ще те обичам...

Сaribiana

# 544

Kıvanç Tatlıtuğ Ocak 2014'de Nermin Bezmen'in ‘Kurt Seyt & Shura’ kitabından uyarlanan Çarlık Rusyası’nın görkemli yaşantısından Bolşevik İhtilali’yle İstanbul’a gelen bir ailenin hikayesinin anlatılacağı dizide Farah Zeynep Abdullah ile rol alacak.

Отново пише за очакваният през януали догодина проект.

И почти във всяка статия за сериала, пишат, че се е спрягала партньорката на Къванч от КГ за участие, но Едже категорично е отрекла такова !  Peace

# 545
# 546
И почти във всяка статия за сериала, пишат, че се е спрягала партньорката на Къванч от КГ за участие, но Едже категорично е отрекла такова !  Peace

Успокояват зрителите, че няма да им причинат Ойку отново. Joy Joy Joy

# 547

Успокояват зрителите, че няма да им причинат Ойку отново. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Точно това си помислих и аз !  Laughing
Ама и тези не мирясват, ей !

ooooh!

# 548
Привет, дами! Hug Hug Hug
Дафне Hug, много внимателно прочетох поста ти за отзива при рускините за новото Кивово севгили!
Имам едни странни усещания за тази "връзка". Whistling  Не ми е важно, че тя е манекенка, за мен е важно той да се чувства добре! Но не го виждам усмихнат, лъчезарен, сияещ- както подобава на влюбен човек, на когото всички емоции са изписани на лицето, какъвто е и в твоя подпис от наградите на Златните пеперуди през 2009 година до БС!
Не намирам за виновни в това му поведение и папараците. На него май не му стига любов, под каквато и форма да е! Ей това ми е най- странното! А че не умее да флиртува с пресата, е другия му голям проблем! ooooh! Просто не само  не се е научил с годините, за мен обаче той просто не иска! И какво се опитва да скрие, като винаги е в обектива на обществото им? Дали е нещо, което притеснява и него или е просто такъв характер- е не мога да го диагностицирам! ooooh! Но трябва да приеме реалността, че живее във време, в което и другите искат информация и дори я жадуват! На 30 години вече трябваше да има и опит в това! Нужно му е да подхранва интереса към себе си съвсем дозирано, а той е вечно като буреносен облак! Няма да стане така- както могат да го величаят, така може и да го сравни с кота 0 всяка медия! А той също си има странности и трески за дялане! С какво отблъсква дамите, какво не му достига? Ей това не ми носи комфорт!  newsm78

# 549
Снежка,   познавам доста рускини, поживяла съм малко там в детско- юношеска възраст, та мноооооого добре ми е известен “високият“ им морал !
Това  са Джемрейките oт р/форум/. Познатите никове от К/Г.. Тия дето пишеха за чистата любов между К. и Джемре. И за  химията  между  К. и О.. И искаха  продължение на ВНЛ-то в живота. Химия йок, великата Ойкю  без предложение, няма да играе с Къванч в новия сериал. Раната по устата не е от страстна целувка с О. а от Фло. Отсвирването не се случи във филма, ами в живота. Направо са бясни. Змии и гущери срещу него. Няма отказване от О.
K да отключи сивото си вещество. Французите не простили на Саркози Карла Бруни.  И никога Къванч няма да е част от хайлайфа. Не го пускат там. Бащата на Идил  против семейството му. Било със съмнителен морал. Майката – албанка, бащата босненец. Като млада майката била стюардеса. Оженила се, но била с дете. Неизвестен баща. Затова братът  на К. няма визуална връзка с него.
Фло може ли да се откаже от професията си, да смени стила и поведението си. Сигурен ли е К., че при следващ клип Фло няма да опипа своя нов партньор. Готово ли е  семейството за такъв скандал.
Сериозен мъж никога няма да качи момичето си на мотор и да го разкарва по града.
Виждали К. в политиката. Като Роналд Рейгън – бивш актьор. Но жена му трябва да е туркиня. Вярно  жената на Раджи Ганди е  италиянка, но там е съвсем друга религия.
Кивушка, не ни подвеждай. Цял живот да играеш любовници е скучно и еднообразно.  Но ако от актьор станеш обществен деятел ще е забележително.
Заради дългогодишната връзка с Азра турците го мислили за сериозен. Бил с една жена, а толкова други го желаели. Уважавали го за това. Но вече не.
Правилно Берен се усетила, че К. не става за нищо и навреме се оттеглила  да не си губи времето.
Не били виждали други модели да се държат пошло и вулгарно като Фло. И да висят на компа като нея. Всички били по-скромни. Вулгарна, несимпатична, неестествено се криви. Безмозъчна кукла. Момиче за една нощ.
Главата на К. била замотана. Или Рекламен трик, да привлече вниманието върху себе си. Що не купил билет и не заминал с Фло някъде. Никой да не ги види и чуе. Да се поохарчи. Всичко не можеш да изядеш. Ами стои  и се наслаждава на ПР компанията си.
Да се начука с Фло до посиняване. И да се маха от нея. Не е казал публично - това е моето момиче.
Фло е изплашена. В мюсюлманския свят по нея могат да хвърлят и камъни. Азра сега се радва. Заради нея и поруганата й чест, народът се вдигнал и осъдил избора на К.
Късно К. ще разбере, че  обикновено, просто момиче е по-добре. Красотата е измамна.  При брака не  външността, а човешките отношения са важни.
Те, това е положението накратко. 
Тия потребители не са морални, щото бранеха  Джемрето, а в нея нямаше грам морал. Те просто имат грешка в чипа.

# 550
 На мен пък ми се струва, че беше достатъчно любезен и твърде търпелив с журналисти и папараци !  Peace
Независимо, че е звезда, че е известен и само името му може да продаде и вдигне тиражите им, на първо място, той е жив човек и има нужда от лично пространство .
Няма как да проявява нежност и любвни емоции, които ще бъдат снимани, коментирани и изтипосани по всички видове медии . За мен това са интимни неща, не е длъжен да отговаря на очакванията на “широката общественост“ и да подхранва гладът им за клюки и пикантерии . Още повече по време на ваканция .  Peace
Този преса и натиск, според мен наистина може да го принудят да вземе решение и да отиде да живее на друго място, както предполага Дафне Hug! Peace

# 551
Дафне,  Hug това, което си споделила, е направо плашещо !  Shocked
Тези хора изобщо нямат връзка с реалността май, за какви се вземат ?! ooooh!
ПР било ! Нали преди се пишеше, че връзката с Азра била ПР !  Laughing
Щото има нужда - нали, завалията, е неизвестен, грозен, глупав и изобщо манИкен, хич не е талантлив, и има страхотна нужда винаги да е на хората в устата !  Joy Joy Joy Joy Joy
Че чак и пътя в живота са му начертали - политик ще става !  Laughing ooooh!

# 552
Госпожата, Hug Wink

Мисля, че рускините не са наред с главния мозък.  Peace Нормален човек не може да напише подобно нещо.  Peace

Цитат
Сериозен мъж никога няма да качи момичето си на мотор и да го разкарва по града.

Ей, това най-много ме развесели. Joy Joy Joy Сигурни ли сме, че рускините във форума, са рускини? newsm78

# 553
Госпожата, Hug Wink

Мисля, че рускините не са наред с главния мозък.  Peace Нормален човек не може да напише подобно нещо.  Peace

Цитат

Ей, това най-много ме развесели. Joy Joy Joy Сигурни ли сме, че рускините във форума, са рускини? newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мисля, че азърбейджански е форумът, което обяснява някои от писанията !  Laughing Peace
Аз пък се смях с майката - стюардеса !  Laughing Това - манекенки, стюардеси....всички са стерви !  Joy Joy Joy Joy Joy

# 554

Да се начука с Фло до посиняване. И да се маха от нея. Не е казал публично - това е моето момиче.

Тия потребители не са морални, щото бранеха  Джемрето, а в нея нямаше грам морал. Те просто имат грешка в чипа.

Госпожата, Hug Wink

Цитат

Сбъркана работа !!!    smile3506
Тези със сигурност не са рускини. Рускините не са толкова задръстени. Обаче от републиките, мюсюлманките, направо да ги ожалиш- промити мозъци. Имам приятелка, която живя по тези републики и ми е разказвала, че от една страна им се иска да са модерни, а от друга- традициите им не са мръднали и са още в миналия век, много са далече от Европа.
Та нали точно заради техните щения сериалът се провали, пък какво остава те да определят живота на някого. Милите, още не са излезли от приказката за ВНЛ-то.
Моето мнение е, че Киво не е длъжен да се съобразява, нито да дава обяснения на когото и да било. След като се появи с Фло, знаейки, че медиите ще гръмнат, вечеря с роднините, всичко е ясно. Това е неговото момиче и точка.
Много се надявам в Турция да не са така крайни, както и Флоранс да не се изплаши от този негативизъм. Ще има изпитания пред тях.

smile3521   Сега вече съм абсолютно сигурна, че  Къванч и Берен са имали любовна връзка. Слаб му е ангела, не е чак такъв професионалист. Две години да пресъздават страстна любов, та те почти са живели на снимачната площадка и да останат равнодушни един към друг? Та той само за два дни успя да хлътне до уши. Опитва се да се прикрива, нормално.

Общи условия

Активация на акаунт