Отговори
# 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аби, Heart Eyes  Hug Heart Eyes наистина много съжалявам, че няма да успееш да се присъединиш към нас ! Иначе - да, ще се съберем доста дами, което много ме радва ! От Пловдив и Пазарджик ще дойде силна група, Хелън и тя от Плевен ще пристигне .... супер ще е ! Утре ще стартирам преброяването, че да мога да организирам нещата с кръчмата, както подобава !  Peace Сигурна съм, че ще си прекараме много добре и смятам да превърнем тези срещи в хубава традиция, така че ще имаш възможност да се присъединиш следващият път.
Дано дотогава се организират и Славенка и Снежка Heart Eyes Hug Heart Eyes, че много ми се иска да ги гушна на живо ! Сега ги смятам грубо около 15-18 дружки, важното е, да се множим, както правилно е отбелязала Светлето.

Светле, няма промяна в плана, теб те броя първа, щом утре няма да си тук ! Ще ти пратя телефон на лични, за всеки случай, ако нещо се объркаш, макар че Шани е дала супер точни координати !  Peace

Да, така е! Направо й се възхитих на Шани, и да искаш, не можеш да се объркаш. (Чакай, да не говоря много, че току виж съм се объркала, аз съм много смотана в това отношение).

# 481
# 482
# 483
# 484
# 485

Лека нощ !  Hug Hug Hug

# 486

Няма и помен за колегиална близост с екранната му партньорка и “щастлива“ младоженка .
Hug Maлииии, сватбата на годината.  JoyМладоженецът загърбил голямата си любов, с поглед към вратата,  час по/скоро да свършва тоя цирк.  Франсето го чака.

# 487
Аз съм в еуфория от  новата връзка на Киво !    newsm44
Тази Флоранс е много висока класа, модерна, успешна, красива, еманципирана. Това момиче кипи от енергия, жизненост, любов. Къванч имаше нужда точно от такава вълнуваща и страстна връзка. Азра не можеше да му даде много. Няма живец в тая мома, освен едно хубаво тяло. Не бяха щастливи заедно. Киво има нужда от нов,силен импулс, който силно се надявам, че ще получи в тази нова, гореща връзка.

Лудостче, моля се всичко с брат ти да е наред. Господ да е с вас!   Praynig

Hug  bouquet Подкрепям този пост. Щом с Берен не стават нещата, с Азра – умряла работа, трябва гадже от чужбина. Идеален вариант.

# 488

Момата казва, че Къванч бил щедър и джентълмен, топлокръвен ! И разбирал духът на жената ! Wink / предполагам, че душата се има предвид, ама гугулето така преведе Laughing/

Hug Истински джентълмен, много щедър, приветлив, приятен. Разбирал желанията на жените.
С две думи. Идеалният мъж за Флоранс.
Ще отнесе като подарък едно Ламборджини, няма съмнение. Joy

# 489
Добро утро. Hug Hug Hug

Дафне, Wink  bouquet

Хубава нова седмица.  bouquet

# 490
Фемилито на Къванч вече е излизало на вечеря с новата изгора. Wink За първи път, след Азра, Къванч представя новата си приятелка на семейството си. Светкавиците обаче, изнервили мама и татко Татлъту. Peace Wink

http://www.magazincity.com/kivanc-tatlitug-yeni-sevgilisini-ailesiyle-tanistirdi/

Превод с гугъл. Hug

Скрит текст:
Kivanc Tatlitug семейството въведе нова приятелка

И Kivanc Tatlitug, Azra'dan семейство за първи път въведе нов любовник. Хавайски реклама Сладолед с участието на модела в името на "съгласие" на играчите, медиите хванат бил шокиран.

Не казвам, на север се насладите. Азра Акин 11 Kivanc Tatlitug се събират четири пъти годишно наляво, с около 2 месеца брак с френския модел в Юджийн се движи към Флоренция. Tatlitug, преди 5 месеца приятелката си за първи път със семейството си, ме запозна с Акин разделени начини. Magnum сладолед любители на реклами, които преминават в предната част на камерата близо един до друг, след като предишната вечер, се срещна с други членове на семейството, Tatlitug Бодрум. Нуртен Palmarina'daki майка си и баща си в ресторант за дълго време бърборене Erdem красив модел Tatlıtuğ'la, е в състояние да получи одобрение в края на нощта.

Светкавици уволнен, напрегна БАЩА

Насладете се след вечеря Tatlıtuğ'ların пропусна експлодиращи мига. Motorcycle обърна към дискомфорта, че флиртува лицето отразени в приложените снимки, направени Tatlıtuğ'un баща. Не може да избяга един вид известни играчи, които влизат в изстрел репортери само "достатъчно", тя успя.

Не дърпайте сина ми

Tatlitug семейство, което грубо изненада, когато видите репортери срещу тях. Anne е Tatlitug Нуртен репортери: "Не дърпайте сина ми", каза той istemedi.akşam дава картина
Благодарности на Терзийска.  bouquet

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 08:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 491
Добро утро !  Heart Eyes Успешна нова седмица ви пожелавам !   bouquet

Снежка,  Heart Eyesблагодаря за кафенцето ! Споделили сте и новините около наш левент и френската връзка, за мен остава да ви пожелая усмихнат, слънчев и ползотворен ден !   bouquet

Радвай се на Живота!
Живей, сякаш на земята е рай!
 Работи, сякаш не ти трябват пари!
Пей, сякаш никой не те слуша!
 Танцувай, сякаш никой не те гледа!
Обичай, сякаш никога не си бил нараняван !

Дружки,  Hug моля от сърце да започнем с преброяването за 27.07., за да подготвя нещата !

1. Светълчо
2.Госпожата
3. ......

# 492
Госпожатаbouquet

Рибата е още в морето, ама феновете творят. Wink

# 493

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/kivanc-tatlitug-sevgili … esiyle-tanistirdi

Снежка,  Heart Eyes и те като нас нямат търпение да го видят отново на екран ! Чакат си реванша, хората !  Wink Харесвам ги като двойка с Фара Зейнеп Абудаллах !  Peace

# 494
 wavey

Мнооооооооооооооого ефектна мацка! Аферим!  Peace

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт