Отговори
# 690
Момичета, вижте какво клипче гледах преди малко - много е яко!

# 691

Направо ми се взе акъла !  #Crazy Страхотна комбинация ! Дори и така, тези двамата, са взривоопасни !  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 692
Госпожата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кралицата  Heart Eyes newsm10 Мистър и мисис Смит, а ? hahaha много е яко!  bouquet

# 693

Направо ми се взе акъла !  #Crazy Страхотна комбинация ! Дори и така, тези двамата, са взривоопасни !  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

Страхотно попадение на авторката! Кроила, рязала... прекрасна работа! И тя е наш човек Grinning

# 694
Много добро, много ми хареса. Де да можеше.... ако ще и да се бият 150 епизода...само да са заедно.  newsm53

# 695
# 696
Много добро, много ми хареса. Де да можеше.... ако ще и да се бият 150 епизода...само да са заедно.  newsm53

Представяш ли си какво ще е сдобряването после !  Crazy Heart Eyes Blush Whistling

# 697

Представяш ли си какво ще е сдобряването после !  Crazy Heart Eyes Blush Whistling

Като земетресение 9 степен по Рихтер, последвано от цунами и...световен потоп! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 698

Недей така преди лягане, че няма да има спане....  Whistling Дали си представям, не, аз знам какво ще бъде и това ме кара все повече да искам не 150, а повече от 150 епизода с тези двамцата, да си точа лигите, па те нека си се бият.   Crazy

# 699

Като земетресение 9 степен по Рихтер, последвано от цунами и...световен потоп! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нека ! Говори ми !  Crazy Heart Eyes Hug

Кралицата,  Heart Eyesма тези двамата некадърни и посредствени манИкени, как ще го докарат на емоции, значи !  Mr. Green Ей, на - само по списания, реклами и в телевизора им дай да висят !  Whistling

# 700
 Кралицата , клипът е страхотен.

Дружки, докато се прибера  вие вече сте описали чувствата и емоциите , които предизвика срещата. Hug Hug Hug

Дафне , напразно чакахме...

# 701
Атичка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes толкова ми беше мило, че те видях и дойде ! Само ми е мъчно, че не успяхме да си поговорим повече !  Hug

# 702
Много добро, много ми хареса. Де да можеше.... ако ще и да се бият 150 епизода...само да са заедно.  newsm53

Представяш ли си какво ще е сдобряването после !  Crazy Heart Eyes Blush Whistling

Нека ! Говори ми !  Crazy Heart Eyes Hug

Кралицата,  Heart Eyesма тези двамата некадърни и посредствени манИкени, как ще го докарат на емоции, значи !  Mr. Green Ей, на - само по списания, реклами и в телевизора им дай да висят !  Whistling

Да, бе, аз па каква съм  ooooh! Какво искам и аз да си губят времето, та и от нашето да крадат.  #Crazy Я да си гледат работата! Има къде къде по-кадърни от тях. Оставям ги на манИкенството, от време на време да ги почерпят с някоя награда за "добре" свършената работа, общо взето да си се развиват как си знаят.  Joy

# 703
# 704
Комбинацията Берен-Къванч и емоциите, които могат да ни покажат е направо ужасТна.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт