Раждане със секцио - 4

• 86 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
 Раждах първия път със секцио в Шейново при д-р Чорбова-никакви проблеми, коремът ми отдавна се прибра,Супернова, без да използвам какъвто и да е колан, макар че си купих, така и не го използвах, защото чух противоречиви неща за него Laughing Много бързо се възстанових, най-неприятният ми спомен е свързан с катетъра-неприятно като чувство, но и това не е някаква болка.Сега пак ще раждам със секцио, живот и здраве, пак в Шейново, но при д-р Димитър Спасов. Не ми се налага да се обезкосмявам точно на белега, charming87, просто не съм много окосмена EmbarassedИзползвах няколко месеца след раждането Контратубекс и белег на практика почити няма-ходя без проблем с бикини на плажа! LaughingНе съм слагала никакви марли, промивки на шитото и т.н., явно е до опериращия Laughing

# 181
Здравейте момичета. Виждам, че вие вече сте минали "от там" , но на мен те първа ми предстои. Двамата следящи бременността ми лекари бяха категорични и на едно мнение (без да знаят един за друг и без да се познават), че не трябва да раждам нормално, а секцио. За причина ми дадоха факта, че разширение в таза почти нямам, а бебето се очаква да е около 3,500 и било рисковано да се започва нормално раждане за да не повредим бебчо. Съгласих се, приемам решението им (а и нямам друг вариант), но много ме е страх.
Ще раждам в болница, в която поставят пълна упойка (а и така сякаш ще съм по-спокойна) и не знам след излизането от упойката какво да очаквам newsm78

# 182
  • София
Кръстева аз родих преди няма още 2 месеца , И на мен до последно ми казваха ,че ще родя бебе близо 4кг. и родих секцио - оказа се ,че бебето тежеше само 3,100кг... все пак няма как видеозона да предвиди точните размери,а някои лекари правят всичко с цел ..в моя случай обаче не беше така и пак ни изкараха много големи.. Нямам идея как е с пълна упойка при секцио, моята не беше такава... Крайното решение си е твое все пак, за страха,че ще те е страх е нормално,но действително след известно време всичко се забравя и няма да ти се струва толкова страшно

# 183
Здравейте. И на мен ми предстои секцио май месец. Искам да попитам някоя от Вас знае ли кога трябва да отида за дата да насрочат? Водя си консултациите в Перник , първото ми беше секцио имам скорошна лапароскопия и докторката каза че секцио ще съм пак. Неискам да съм в Перник този път а в София. Ще трябва ли да избирам екип задължително или на които попадна ...много ми е неясно ..

# 184
Момичета, дойде и моето време! Предстои ми секцио и имам въпрос към тези, които са раждали по този начин - колко време преди това спряхте да пийвате вода и пихте хапчетата притив киселини - аз уж питах, но в момента нищо не помня.

# 185
Ами моето секцио беше насрочено за 9 сутринта и ми казаха да не ям след 18:00 предишния ден и да не пия вода след 20:00ч., бяха ми дали две хапчета. Едното да изпия в 22:00 ч. - предишната вечер, а второто в 6: 00 чх. сутринта - в деня на операцията.

# 186
Благодаря   bouquet

# 187
Vebo стискам палци всичко да мине, като по ноти. Пиши след това как са протекли нещата.

# 188
Здравейте. И на мен ми предстои секцио май месец. Искам да попитам някоя от Вас знае ли кога трябва да отида за дата да насрочат? Водя си консултациите в Перник , първото ми беше секцио имам скорошна лапароскопия и докторката каза че секцио ще съм пак. Неискам да съм в Перник този път а в София. Ще трябва ли да избирам екип задължително или на които попадна ...много ми е неясно ..
Ти си решаваш, дали да избираш екип или на който попаднеш! Защо да спираш водата напълно? ShockedНе ядеш!

# 189
  • София
Ти си решаваш, дали да избираш екип или на който попаднеш! Защо да спираш водата напълно? ShockedНе ядеш!
Спира се водата,тя може до към 22..не,че аз го изпълних де...

# 190
  Бе май и аз така.... Embarassedама не съм била с пълна упойка!
Спира се водата,тя може до към 22..не,че аз го изпълних де...

# 191
Вечерта преди секциото хапнах май към 18 ч. за последно, нещо като Бейкролс и малко шоколад, то и без това стомаха ми беше свит на топка от притеснение и нищо не ми се ядеше. Вода не си спомням да съм си ограничавала. Най-добре си вземете бисквитки и кисело мляко за вечеря, нещо лекичко.

# 192
И на мен ми казаха да вечерям рано, мисля че в 20.00, не съм много сигурна, и то нещо леко като кисело мляко. И пиенето ми ограничиха, но не помня до колко часа. Пиенето на вода де.  Mr. Green

# 193
Аз раждах секцио, непредвидено в Тина Киркова. Без избор на екип и тъй като не беше планирано, предната вечер се наядох с пици от О Шипка Laughing. На юли пак ще е секцио и мисля че пак ще е без избор на екип. На всички, на които им предстои, искам да кажа че няма нищо страшно. Спиналната упойка се усеща доста неприятно, но иначе всичко останало е супер естествено. При мен всичко протече гладко, коластрата си имаше когато 24 часа след операцията ми дадоха сина ми. Минава страшно бързо и после още по-бързо се забравят по-неприятните моменти

# 194
Аз раждах секцио, непредвидено в Тина Киркова. Без избор на екип и тъй като не беше планирано, предната вечер се наядох с пици от О Шипка Laughing. На юли пак ще е секцио и мисля че пак ще е без избор на екип. На всички, на които им предстои, искам да кажа че няма нищо страшно. Спиналната упойка се усеща доста неприятно, но иначе всичко останало е супер естествено. При мен всичко протече гладко, коластрата си имаше когато 24 часа след операцията ми дадоха сина ми. Минава страшно бързо и после още по-бързо се забравят по-неприятните моменти
Какъв Юли??? Ти на 6 месеца ли ще раждаш? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт