Раждане със секцио - 4

• 86 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте отново, момичета  Simple Smile
Аз отново имам въпрос- колко време след секциото ви извикаха на преглед и само раната ли ви гледаха или имаше и вагинален преглед и преглед с ехограф?
ще ти кажа днес като мина на преглед

# 211
Мен ме викаха на преглед 16 дни след секциото/ 10 след изписване от болницата/, после на 40-те дни и след 6 месеца отново.
Всички прегледи бяха и с ехограф и вагинално.

# 212
  • UK
Здравейте отново, момичета  Simple Smile
Аз отново имам въпрос- колко време след секциото ви извикаха на преглед и само раната ли ви гледаха или имаше и вагинален преглед и преглед с ехограф?
А кой следва да ни извика? Мен, никой не ме е викал досега  Thinking Смятам аз, да отида, самосиндикално Crazy само да спрат тези лохии ooooh!

# 213
Аз втория път не съм ходила.  Embarassed
Първия път - някъде след като ми спряха лохиите.

# 214
Аз ходих месец след операцията (прегледа ме с ваг.ехограф). 
Каза ми да отида след като минат 2 -3 цикъла. (Кърмя  и все още и нямам такъв, така че все още чакам).

# 215
  • София
2 месеца след секцио,гледа ме с вагинален, ок съм Simple Smile

цитона ще е след като ми дойде цикъла...а иначе след 2-3-4 месеца надявам се,ще слагаме спирала.

# 216
Да се запиша и аз към темичката. Благодаря на всички за подробните обяснения и нас ни чака секцио около 20 февроари . Интересуваме коя упойка е по добре пълна или спинална, за първи път ще ми правят операция и малко се притеснявам.

# 217
Спиналната крие по-малко рискове и се понася по-лесно, затова и практиката е секциото да се прави със спинална упойка.

# 218
Благодаря   bouquet
Магнитче, за пръв път ли отиде на преглед?

# 219
  • София
Благодаря   bouquet
Магнитче, за пръв път ли отиде на преглед?
Да Peace днес

# 220
40 дена след операцията,а следвйщию преглед се пада 6 месеца след секциото за цитонамазка и т.н.

# 221
  • София
Цитонамазка се прави ако е дошъл цикъла вече,иначе няма особен смисъл.

# 222
Аз още съм с лохии или цикъл , де да знам. Ту ми цапа червено, ту кафяво, имаше  и малко парченца днес/като при менструация леки съсиречета/..туй нормално ли е толкова време, цикъл ли е какво е , в чуденка съм newsm78

# 223
  • София
Този път имах лохии  40 дни...мислех,че и цикъл ми е дошъл,но май съм се заблудила и до момента нямам нищо...заблудих, се щото Прах имах и аз такива моменти,точно както го описваш.

# 224
  • Варна
И аз се цопвам тук да следя, а сега се връщам да чета, че ЖЗ и мен ме чака секцио  Hug

Общи условия

Активация на акаунт