Раждане със секцио - 4

• 86 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
През юли ѝ се пада терминът, защо се шокира така?  newsm78

# 196
През юли ѝ се пада терминът, защо се шокира така?  newsm78
Помислих, че е раждала сега.... Rolling Eyes

# 197
Е, детето и е на 5 години...

# 198
Е, детето и е на 5 години...
  JoyРазбрах, но на първо четене, понеже горните ей сега ще раждат и реших, че и тя е родила тези дни и пак ще ражда през лятото, та се стресирах малко Laughing

# 199
Здравейте. И на мен ми предстои секцио май месец. Искам да попитам някоя от Вас знае ли кога трябва да отида за дата да насрочат? Водя си консултациите в Перник , първото ми беше секцио имам скорошна лапароскопия и докторката каза че секцио ще съм пак. Неискам да съм в Перник този път а в София. Ще трябва ли да избирам екип задължително или на които попадна ...много ми е неясно ..
Аз родих без уговорки и връзки през ноември месец във Втора градска болница и мога да ти кажа за там.
Значи взимаш си Направление за хоспитализация от консултацията в Перник и 3 седмици преди термина си, трябва да идеш във Втора граска да те запишат, че искаш там. Приемат те в Патологичната им бременност за 1 ден, за да ти направят изследвания - тонове, ЕКГ, кръвна група, анестезиолог за упойките, всичко ще ти изследват и на другия ден те изписват и ти назначават дата за секцио. Обикновено датата е 1 седмица преди термина. Моят термин беше на 10.11., определиха ми дата за 4.11. И така - на 4.11. отидох гладна и жадна в 7 сутринта пред Родилно, с документите, които ми бяха дали от Патологията. Приеха ме веднага, пак тонове мериха, преглед, клизма, това-онова и в 10:45 изкараха бебето на бял свят Simple Smile .
След това в Реанимация, на следващия ден раздвижване и в обикновена стая. Хареса ми престоя там, не са ме пренебрегвали по никакъв начин, за това че не съм плащала, всички бяха супер мили и добрички. Оперира ме д-р Хаджийски, той беше на смяна тогава. Никой не ме е изнудвал по никакъв начин за нищо.
Препоръчвам ти с две ръце тази болница!  Mr. Green Успешно раждане!!! Hug

# 200
Здравейте. И на мен ми предстои секцио май месец. Искам да попитам някоя от Вас знае ли кога трябва да отида за дата да насрочат? Водя си консултациите в Перник , първото ми беше секцио имам скорошна лапароскопия и докторката каза че секцио ще съм пак. Неискам да съм в Перник този път а в София. Ще трябва ли да избирам екип задължително или на които попадна ...много ми е неясно ..
Аз родих без уговорки и връзки през ноември месец във Втора градска болница и мога да ти кажа за там.
Значи взимаш си Направление за хоспитализация от консултацията в Перник и 3 седмици преди термина си, трябва да идеш във Втора граска да те запишат, че искаш там. Приемат те в Патологичната им бременност за 1 ден, за да ти направят изследвания - тонове, ЕКГ, кръвна група, анестезиолог за упойките, всичко ще ти изследват и на другия ден те изписват и ти назначават дата за секцио. Обикновено датата е 1 седмица преди термина. Моят термин беше на 10.11., определиха ми дата за 4.11. И така - на 4.11. отидох гладна и жадна в 7 сутринта пред Родилно, с документите, които ми бяха дали от Патологията. Приеха ме веднага, пак тонове мериха, преглед, клизма, това-онова и в 10:45 изкараха бебето на бял свят Simple Smile .
След това в Реанимация, на следващия ден раздвижване и в обикновена стая. Хареса ми престоя там, не са ме пренебрегвали по никакъв начин, за това че не съм плащала, всички бяха супер мили и добрички. Оперира ме д-р Хаджийски, той беше на смяна тогава. Никой не ме е изнудвал по никакъв начин за нищо.
Препоръчвам ти с две ръце тази болница!  Mr. Green Успешно раждане!!! Hug
Честит ти Кристиан! Точно така би трябвало да премине едно планирано секцио, аз не зная, какви драми се преживели някои-то възстановявания по месец, пък допълнителни упойки....все едно не секцио, ами някакви трапанации съ им правили.... #Crazy

# 201
# 202
Да се запиша и аз, че май няма да ми се размине секцио. Бебето не се е обърнало и все още си стой седалищно. На 23.01 ще ходя пак да го гледат и ако не се обърне до тогава ще ми насточат дата за планово секцио.

# 203
Да се запиша и аз, че май няма да ми се размине секцио. Бебето не се е обърнало и все още си стой седалищно. На 23.01 ще ходя пак да го гледат и ако не се обърне до тогава ще ми насточат дата за планово секцио.
Здравей! Не се притеснявай толкова от секцио! Въобще няма страшно, особено, ако имаш и доверие на лекаря си!Прочети белия списък на лекарите и ако нямаш още избран, имаш толкова много възможности!
 С риск да стана досадна Laughingпрепоръчвам с две ръце: д-р Чорбова, д-р Велев и д-р Спасов!  bouquet

# 204
  • UK
Аз раждах секцио, непредвидено в Тина Киркова. Без избор на екип и тъй като не беше планирано, предната вечер се наядох с пици от О Шипка Laughing. На юли пак ще е секцио и мисля че пак ще е без избор на екип. На всички, на които им предстои, искам да кажа че няма нищо страшно. Спиналната упойка се усеща доста неприятно, но иначе всичко останало е супер естествено. При мен всичко протече гладко, коластрата си имаше когато 24 часа след операцията ми дадоха сина ми. Минава страшно бързо и после още по-бързо се забравят по-неприятните моменти
Какъв Юли??? Ти на 6 месеца ли ще раждаш? #Crazy

Е защо да ражда на 6 месеца, май не четеш правилно Peace Писала е,  че през месец юли, пак ще ражда секцио, нали е бременна с второто си детенце (виж лентичките) Crazy

# 205
Изяснихме го вече. Wink

# 206
  • UK
Да, на мен, не ми излязоха последващите отговори  Rolling Eyes Hug

# 207
  • Варна
А някоя мама раждала ли скоро в АГ Варна ,
как става приемането ,  ден по рано или в деня на секциото .
Изобщо малко повече информация , благодаря

# 208
  • UK
А някоя мама раждала ли скоро в АГ Варна ,
как става приемането ,  ден по рано или в деня на секциото .
Изобщо малко повече информация , благодаря
Аз Mr. Green на 22 декември раждах секцио там, само че бях на ВИП етажа, отидох по спешност (с изтекли води) но иначе ако си планово те искат  предния ден за да ти пуснат изследвания, доплер и за тест на упойките, после се прибираш и на другия ден си постъпваш, за когато ти кажат, май в 07.00 сутринта Peace Успех!  Hug

# 209
Здравейте отново, момичета  Simple Smile
Аз отново имам въпрос- колко време след секциото ви извикаха на преглед и само раната ли ви гледаха или имаше и вагинален преглед и преглед с ехограф?

Общи условия

Активация на акаунт