Раждане със секцио - 4

• 86 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
И аз бях с пълна упойка и чак след 24ч. ми дадоха вода и чай, а първия ден умирах от жажда, тази марличка я изсмуквах  Laughing Laughing Laughing

# 631
Благодаря ви за коментарите относно очистителните. Днес попитах лекарката и тя ми забрани X-Prep. Малко ме притеснява, че този път няма да има и клизма. Прилагали я само за пациентки, които ще бъдат с пълна упойка.

За пиенето на вода сигурно има значение видът на упойката. Аз бях с епидурална и можех да пия вода веднага щом ме настаниха в реанимация.

# 632
Защо те притеснява, че няма да има клизма?  newsm78 На мен не са ми правили клизма при първото раждане, нищо не ми е станало.

# 633
Заради възстановяването и изпускането на газове. Надявам се да няяма общо с това.

# 634
Ми... не съм забелязала някаква разлика. А имам и друга коремна операция, не са ми правили клизма.

# 635
  • Berlin
По-скоро газовете са, защото е имало клизма.
На мен веднага след операцията, в стаята ми връчиха едно шише с вода и чаша със сламка и аз естествено веднага се задавих. Sick Не питайте как се устисква такава кашлица. Иначе още ми става смешно как се усетих 1 сек. преди да кихна на следващия ден, че няма да много приятно и веднага ми секна кихането.

# 636
Доста е неприятна кашлицата след секцио, аз не знаех, че са ми пъхали тръба, но бързо разбрах по хриптенето в гърлото и то хем да се изкашляш, хем да не искаш, защото боли

# 637
Успокоихте ме за клизмата. На майка ми й правиха коремна операция без клизма и също не е имала проблеми.

# 638
  • Варна
Запис да ви следя, че имам доста време, но знам, че искам секцио.

# 639
Мами, ако мога да попитам нещо - кога ви дойде първият цикъл след секциото и колко време ви беше. На мен ми дойде на 39 ден от операцията, но ме притеснява факта, че вече стават 7 дена, а все още има какво да тече. Моля да споделите  Hug

# 640
Къриш ли?

Може и да не е цикъл и на мен лохиите ми спряха към 20тият ден и после пак тръгнаха.....но не беше цикъл.

# 641
На мен лохиите ми спряха окончателно 20 дена след секциото, а първият цикъл дойде 1 г. и 2 м. по-късно. Кърмех. Сега се надявам на същия късмет.

# 642
И аз си мисля че това дето тече не е МЦ. На мен ми спряха лохиите 14 дена след секциото и след пауза от 14 дена пак ей така за около седмица тече нещо. След първото секцио МЦ ми дойде на 3-ти месец и тръгна регулярно, сега почти 5 месеца от операцията нема никой. Само че мен това ме изнервя и искам по-скоро да се вкарат нещата у ред. И двата пъти кърмя

# 643
При мен дойде на 8-ия месец, а все още (почти 11-и) продължавам да кърмя все така усилено. Зависи си от организма според мен кога ще дойде цикъла. На една приятелка й дойде след като спря да кърми и й продължи близо половин месец. Беше се уплашила и отиде на преглед - нямаше нищо нередно. Така че всякакви случаи има.
Лохиите ми продължиха близо 50 дни!!! Но си го обяснявам с това, че с изключение на първите 2-3 дни не са ми били силни - само зацапвания.

# 644
На смесено хранене сме, защото не стига кърмата. Сега като се замисля може да сте прави че не е цикъл. Нищо не ме боля този път, а друг път корема и кръста "се обаждат". Благодаря за мненията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт