Раждане със секцио - 4

• 86 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Дойде, дойде, дъщеря ми е на 10 години  Simple Smile
Сега нищо не усещам, направо се родих и аз, след като родих...

# 676
Някои казват, че раждането помага. Аз имах поликистоза, за сега нямам още кисти пък да видим, дали раждането ми е помогнало с тях и с хормоните, с които се боря години наред...

# 677
  • София
Да,на мен ми помогна,но след второто секцио ми е по-добре цикъла,ако може да се каже....т.е-не ме боли така,ноооооо добрето е до тук. Кървя като заклано прасе както никога досега.
между другото секциото "не се води" раждане,т.е гинеколозите ни водят нераждали...например влагалището е като на нераждала жена.

# 678
Да,на мен ми помогна,но след второто секцио ми е по-добре цикъла,ако може да се каже....т.е-не ме боли така,ноооооо добрето е до тук. Кървя като заклано прасе както никога досега.

И аз така.

# 679
между другото секциото "не се води" раждане,т.е гинеколозите ни водят нераждали...например влагалището е като на нераждала жена.
Ха, ха, и аз това разбрах като ми дадоха резултата на цитонамазката  Laughing Вътр. ми органи били като на нераждала. Остава ми се заличи белега и ставам "чисто нова" ( е, почти Wink )

# 680
Девици сме направо  Mr. Green

... Кървя като заклано прасе както никога досега...

Пушач ли си? Аз като спрях цигарите забелязах огромна разлика, направо все едно нищо ми няма, леко, малко, абе с една дума - голям кеф.

# 681
  • София
Не, не пуша от 7 години Simple Smile

# 682
и аз преди първата бременност бях с поликистозен яйчник и сега покрай втората бременност като казах на док, каза че и помен няма  Simple Smile. А цикъла след първото секцио не ми е бил по-различен от преди бременността. Сега, като дойде ( чакам нетърпеливо, че искам спирала да слагам) ще видим как ще е

# 683
  • Пловдив
Здравейте

Най-вероятно ще се наложи да родя със секцио  Cry бебето е едро заради захарта ми.
Имам невъобразим страх от болници, операции и т.н. Даже захарта вдигнах след престой в отделение Майчин риск наскоро.... ooooh!
някоя от вас знае ли :
Възможно ли е да ми дадът някакво успокоително преди да ме вкарат в операционна?
Другия ми въпрос е относно обезболяването след като отпусне упойката. Има ли начин да получа такова и какво е най-ефикасното и безвредно и бързо изчезващо от организма ако евентуално мога да кърмя после?
Вас как Ви обезболяваща след операцията? Кое действа добре и кое не ?
Живот и здраве ще ме оперират в Майчин Дом, защото лекаря ми е там  Tired някакви скорошни отзиви за акушерките , за реанимация  и т.н. ?

Могат да ти дадат успокоително преди операцията, на мен ми дадоха и нямаше проблем. Ще те обезболят, когато те пусне упойката, но с какво ще каже само доктора ти. При мен имаше момиче, с което родихме заедно, но при различни лекари, и двете бяхме на различни болкоуспокояващи.

# 684
Някой да разкаже за задуха и усещането, че не можеш да си поемеш хубаво въздух следствие от упойката. Много момичета описват, че са се чувствали така.
Не ви ли хваща параноята? Неприятно ли е или се търпи. През цялото време докато действа спиналнт ли се чувстваш така?

# 685
Някой да разкаже за задуха и усещането, че не можеш да си поемеш хубаво въздух следствие от упойката. Много момичета описват, че са се чувствали така.
Не ви ли хваща параноята? Неприятно ли е или се търпи. През цялото време докато действа спиналнт ли се чувстваш така?
То е операция, няма как да е супер приятно. Но наистина ВСИЧКО се търпи, а и бързо се забравя Wink. Чети по-малко, дишай дълбоко и много не го мисли да се спичаш излишно

# 686
При първата операция нищо такова не ми се случи, при втората - да, нещо като паник атака получих, защото явно ми е паднало рязко кръвното. Вляха ми нещо и за 5-10 минути се оправих. Даже след това съм задрямала няколко пъти на операционната маса.

# 687
Мацки, има ли някоя от вас, на която след секциото да НЕ са преливали кръв? Чудя се има ли изобщо такъв вариант  newsm78

# 688
Ами аз не знам дали са ми преливали, не съм се интересувала. Аз пък имам друго питане - вече минаха 3 месеца от секциото, а корема си ми е още голям. И при вас ли беше така?

# 689
Мисля, че и двата пъти не са ми преливали.
Моят корем е както преди. Laughing Предния път също се прибра за около 40 дена. Имам съвсем малко мазнинки за чистене, но това е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт