Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 804
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
За мамс енд ми явно е оферта поне храната да е готова, но това струва 10лв на родител и имали някакви менюта за децата 6лв на дете. За играта в детския център на мен ми обясниха, че понеже едва ли не ни пазели мястото е 5лв/час на дете, вместо обичайните 3лв/час. Ние ще сме всичко на всичко 5 деца. Ако предположим, че и на всички двамата родители са там сметката би била:
5 * 6 = 30лв
5 * 15(за три часа игра, но може и да са повече/по-малко) = 75лв
10 * 10 = 100лв

Та без тортата и напитките, при това с малко деца = 205лв. Предполагам с торта и напитки 300лв..  ooooh!

За свободна консумация пък се чака, абе лоша работа...  Naughty

Оли, съжалявам, че не си доволна от празника ви.  Hug

Аз все пак се спрях на Хоризонт. Ходихме, запазихме, предлагат кетъринг - за възрастните поръчах хапки, ядки, за децата - плата с плодове и соленки.  Peace

Надявам се на хубав слънчев ден.  Praynig После ще пиша как е минало.  Wink Благодаря на всички за идеите!

# 316
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние пък,като бяхме на РД през септември останахме доволни.В Аспарухово в Сити ц-ра имайте впредвид,че ако децата ще играят в детския кът мисля,че беше от 4 години нагоре.Аз лично още,като пристъпих в дет. кът и директно ми заявиха,че без придружител не може.Ние ходихме там април месец,а сега след инцидента в Мола не вярвам да е занижен контрола.

# 317
Много полезна тема.Отдавна я следя, но досега не съм се разписвала. Сега обаче искам да споделя впечатления от детски клуб "Весели крачета" във Възраждане. Бяхме гости на рожден ден там. Хареса ми обстановката, менюто също е добро. Лошо впечатление ми направи единствено жената,която би трябвало да играе ролята на аниматор и да се грижи някак си за децата. Докато те се забавляваха в детския кът,тя седеше на един стол до входа,прозяваше се през цялото време /рождения ден беше от 11ч/  и в редките моменти,когато отиваше до децата беше за да се скара на някого,че разхвърля играчки и пак си сядаше. Не знаех,че в детски кът е забранено играчки да се носят от единия край до другия,играе се само на място. Не се разхвърля,защото като си тръгвахме върна едно от децата да си подреди топките,които е разпръснал. Тонът й не беше на човек,на когото му се плаща да занимава децата,а по-скоро на надзирател. Тя веднъж не се усмихна,само съскаше и нареждаше.Тя решаваше кога е време да ядат и упорито тъпчеше в устите на децата пица.Ами моето дете е на 5 години и прекрасно знае кога е гладен и кога не и е грозно някой да му слага насила в устата. Заради домакинята запазих добрия тон, но всичко това ми се струва нелепо.Едва се стърпях да не я попитам докато децата си подреждат играчките дали ние да не изметем и да измием чиниите,за да има тя повече време после да си подремва на стола. Подобно поведение към деца,за които ти се плаща да се грижиш за мен е недопустимо и смятам да отнеса оплакване към собствениците. Видях,че имат страница във фейсбук,но трябва да им стана приятел,за да коментирам,а аз не искам. Ще търся друг вариант да го направя. Недопустимо е да плащаш и да се държат така,сякаш си им седнал на масата.Най-малкото,което заслужават децата ни на подобен празник е добро отношение и поне една усмивка,нали?

Не знам за злата лелка, която тъпче децата с пица и им се кара, честно казано ми звучи пресилено, но аз харесвам "Весели крачета". Само дето ми писна от майки, които не знаят как да си възпитават децата и се чудят как да угодят на лигавите си отрочета, а не се замислят за правилата за безопасност, които трябва да се спазват. Е ми и на мен не ми е приятно, като се скарат на детето ми за нещо, но винаги си има причина. Нека да не хулим само защото някой ни е засегнал самолюбието и е казал нещо на милото ни гардже, ами да спестим на някоя майка разбита уста, нос, че и нещо повече. Може пък вашето дете, да си разбие главата заради една топка или играчка !!!!!

# 318
Момичета имате ли инфо как стоят нещата в този клуб (ретрото, бившия час пик  май беше, сега не се сещам как се казва) под пикадили чаталджа?

# 319
  • Варна
Много полезна тема.Отдавна я следя, но досега не съм се разписвала. Сега обаче искам да споделя впечатления от детски клуб "Весели крачета" във Възраждане. Бяхме гости на рожден ден там. Хареса ми обстановката, менюто също е добро. Лошо впечатление ми направи единствено жената,която би трябвало да играе ролята на аниматор и да се грижи някак си за децата. Докато те се забавляваха в детския кът,тя седеше на един стол до входа,прозяваше се през цялото време /рождения ден беше от 11ч/  и в редките моменти,когато отиваше до децата беше за да се скара на някого,че разхвърля играчки и пак си сядаше. Не знаех,че в детски кът е забранено играчки да се носят от единия край до другия,играе се само на място. Не се разхвърля,защото като си тръгвахме върна едно от децата да си подреди топките,които е разпръснал. Тонът й не беше на човек,на когото му се плаща да занимава децата,а по-скоро на надзирател. Тя веднъж не се усмихна,само съскаше и нареждаше.Тя решаваше кога е време да ядат и упорито тъпчеше в устите на децата пица.Ами моето дете е на 5 години и прекрасно знае кога е гладен и кога не и е грозно някой да му слага насила в устата. Заради домакинята запазих добрия тон, но всичко това ми се струва нелепо.Едва се стърпях да не я попитам докато децата си подреждат играчките дали ние да не изметем и да измием чиниите,за да има тя повече време после да си подремва на стола. Подобно поведение към деца,за които ти се плаща да се грижиш за мен е недопустимо и смятам да отнеса оплакване към собствениците. Видях,че имат страница във фейсбук,но трябва да им стана приятел,за да коментирам,а аз не искам. Ще търся друг вариант да го направя. Недопустимо е да плащаш и да се държат така,сякаш си им седнал на масата.Най-малкото,което заслужават децата ни на подобен празник е добро отношение и поне една усмивка,нали?

Не знам за злата лелка, която тъпче децата с пица и им се кара, честно казано ми звучи пресилено, но аз харесвам "Весели крачета". Само дето ми писна от майки, които не знаят как да си възпитават децата и се чудят как да угодят на лигавите си отрочета, а не се замислят за правилата за безопасност, които трябва да се спазват. Е ми и на мен не ми е приятно, като се скарат на детето ми за нещо, но винаги си има причина. Нека да не хулим само защото някой ни е засегнал самолюбието и е казал нещо на милото ни гардже, ами да спестим на някоя майка разбита уста, нос, че и нещо повече. Може пък вашето дете, да си разбие главата заради една топка или играчка !!!!!
Ти пък коя беше,че ти писна, не разбрах. Навярно не си тази,която ми писа на ЛС няколко пъти да ме пита на кой точно рожден ден съм била гост,но сподели,моля те,от какво точно ти писна. И с какво право ти решаваш как да възпитават майките децата си и раздаваш обидни квалификации на чужди деца.
Няма нищо пресилено в поста ми. Не съм от майките,които имат доверие на аниматорите и като си оставят детето в детския кът могат да пият кафето си спокойни.Следя ВСЯКО негово действие и не  виждам как въпросната персона Венелина е допринесла с нещо за да предпази детето ми от нараняване на нос или уста. Както казах,той е достатъчно голям и опитен,за да се пази сам,а даже и да имаше предпоставка за неприятен инцидент,не знам как въпросната госпожа щеше да я предотврати,като тя,както вече писах,си стоеше кротко на столчето и сладко се прозяваше.
Пък ти, много тенденциозно се изказваш като за първи пост.Сигурно има защо. И ако още някой от въпросната фирма продължава да ме притеснява на ЛС,ще информирам модератор.

# 320
  • Варна
Тези от Весели крачета вместо да си подобрят организацията, обиждат майките по форумите. Това направо е смешно. Извинявам се за спама. А иначе на Мам'р енд ми не може да им се отрече доброто и адекватно отношение в детския кът- децата останаха доволни и едва взех моето да си духне свещичките. Дано се променят и нещата в ресторанта, защото така едва ли ще им останат много клиенти.

# 321
  • Варна
Много благодаря за последните мнения. Бяхме на РД във Весели крачета наскоро-ами отегчени, бързащи да приберат и да ни изпратят изглеждаха дамите там..Жалко защото ни предстои парти и това щеше да е подходящо място..

# 322
  • Варна
Като чета, как описвате персонала от Весели крачета и ми е много странно  Rolling Eyes Доста пъти сме били там на рожденни дни и е нямало нищо общо. На дъщеря ми също беше там преди дни, страхотно обслужване и обгрижване получиха малките. Не са ни прибързвали, напротив стояхме малко по-дълго време .Много тъжно ако наистинина така се държат.

# 323

Ти пък коя беше,че ти писна, не разбрах. Навярно не си тази,която ми писа на ЛС няколко пъти да ме пита на кой точно рожден ден съм била гост,но сподели,моля те,от какво точно ти писна. И с какво право ти решаваш как да възпитават майките децата си и раздаваш обидни квалификации на чужди деца.
Няма нищо пресилено в поста ми. Не съм от майките,които имат доверие на аниматорите и като си оставят детето в детския кът могат да пият кафето си спокойни.Следя ВСЯКО негово действие и не  виждам как въпросната персона Венелина е допринесла с нещо за да предпази детето ми от нараняване на нос или уста. Както казах,той е достатъчно голям и опитен,за да се пази сам,а даже и да имаше предпоставка за неприятен инцидент,не знам как въпросната госпожа щеше да я предотврати,като тя,както вече писах,си стоеше кротко на столчето и сладко се прозяваше.
Пък ти, много тенденциозно се изказваш като за първи пост.Сигурно има защо. И ако още някой от въпросната фирма продължава да ме притеснява на ЛС,ще информирам модератор.

[/quote]

Коя съм аз? Казвам се Кристина Койчева, тел. 0888/020705, ела ми на гости  Confused. Коя съм аз? Ами аз съм майка, чието дете пострада сериозно, след като стъпи на такава, като коментираната от теб топка и смятам, че правилата са за спазване за да се опази здравето на децата. Предполагам и други майки ще са на това мнение! След като следиш действията не детето си, гледай някой да не пострада от тях, като си ок да си хвърля каквото си ще навсякъде. Не съм от персонала на Весели крачета, просто посещавам клуба и ми харесва. Нямам постове, защото чета форума за информация, нямам време да си чеша езика с постове и съм член съм на форума от доста време. Това може да го провериш.

# 324
  • Варна
Случихме на хубаво време, децата си поиграха на площадката на Хоризонт, а ние пийнахме и хапнахме на слънце на най-близката до тях шатра. Като изключим известно забавяне в обслужването на един - два пъти, съм много доволна.   Mr. Green

Важното е дечицата да са живи и здрави! Да не дава господ дали ще настъпят топка или ще се спънат в нищото навсякъде може да пострадат. Съмнявам се, че у дома нямате никакви разхвърлени играчки. Не съм ходила в детски кът, където тези малки топки да не са навсякъде. Все пак нека свободата не се превръща в свободия.  Peace

# 325
  • Варна
athenstais, много съжалявам за дъщеричката ти,но подобни инциденти могат да се случат навсякъде- на улицата,в детската градина,та дори и в къщи. Да,може би трябва да има някакъв ред, за да се предотвратят инциденти,за които както разбрахме наскоро персонала не носи отговорност. Дразнещото в случая е отношението на Венелина към децата. Работата с деца изисква много,много търпение и себераздаване и никой не те кара да вършиш нещо,което не ти е по сърце. Знам,че тя ще го прочете и дано този път вложи повече енергия и време,за да промени нещо в поведението си,отколкото в разни разследвания. Ако пък не го направи- можеш да й го предадеш следващият пък като се видите  Wink
П.П. Благодаря за поканата за гостуване,засега няма да се възползвам.

# 326
athenstais, много съжалявам за дъщеричката ти,но подобни инциденти могат да се случат навсякъде- на улицата,в детската градина,та дори и в къщи. Да,може би трябва да има някакъв ред, за да се предотвратят инциденти,за които както разбрахме наскоро персонала не носи отговорност. Дразнещото в случая е отношението на Венелина към децата. Работата с деца изисква много,много търпение и себераздаване и никой не те кара да вършиш нещо,което не ти е по сърце. Знам,че тя ще го прочете и дано този път вложи повече енергия и време,за да промени нещо в поведението си,отколкото в разни разследвания. Ако пък не го направи- можеш да й го предадеш следващият пък като се видите  Wink

Capris извинявай, в афекта си съм била прекалено рязка! Разбирам какво искаш да кажеш, думите ми въпреки написани като отговор на твоя пост, бяха отправени към всички майки. Моето дете все още е малко и съм била свидетел, когато е бутано, удряно, скубено, щипано от други деца без реакция от страна на родители им. Приеми моите извинения! Относно детския кът, не знам дали си говорила със собственичката, но мисля, че е по-добре да го направиш, вместо по-този рязък начин да  изразяваш мнението си. Тълкува се грешно, поне аз така го разбрах първоначално.

# 327
  • Варна
Приемам извиненията ти,разбира се. Всички сме ставали свидетели на подобни бутания и блъсканици между деца,аз също не ги толерирам . Единственото,което можеш да направиш е да вземеш детето си и да бягаш далеч. А въпросната Венелина е точно една от собственичките.Другата е Тони,от която останах с прекрасни впечатления. Точно за това е възмущението ми,не може да си вложил средства и време в нещо,а после с всички усилия да се опитваш да го съсипваш. Хората й плащат, за да занимава децата им,а не да ги навиква. Подобно отношение, съчетано със стиснати устенца и заповеди,изречени през зъби,не са това,за което мога да платя.

# 328
Приемам извиненията ти,разбира се. Всички сме ставали свидетели на подобни бутания и блъсканици между деца,аз също не ги толерирам . Единственото,което можеш да направиш е да вземеш детето си и да бягаш далеч. А въпросната Венелина е точно една от собственичките.Другата е Тони,от която останах с прекрасни впечатления. Точно за това е възмущението ми,не може да си вложил средства и време в нещо,а после с всички усилия да се опитваш да го съсипваш. Хората й плащат, за да занимава децата им,а не да ги навиква. Подобно отношение, съчетано със стиснати устенца и заповеди,изречени през зъби,не са това,за което мога да платя.

Не познавам Венелина добре, но мисля, че изглежда по-строга и това може би води до грешни впечатления. Знам със сигурност, че собственичката е само Тони и лично с нея съм уговаряла РД на детето и останах със супер добро впечатление. Явно има нещо, което е оставило лошо впечатление, но съм сигурна, че ще бъде коригирано от тяхна страна. Все пак няма перфектни детски заведения от този тип, все нещо ще има което да ни дразни и изнервя.  Надявам се колектива на Весели крачета да вземе тези постове под внимание, но за мен този детски клуб е много хубав и изключително удобен.

# 329
Стана ми драго четейки последните постове. Ето нагледен пример как един зародил се конфликт може да бъде разрешен успешно, когато участниците в него са интелигенти същества. Относно "Весели крачета", доказвайки максимата, че и лошата реклама е добра реклама ми дойде желание да посетим въпросния клуб Simple Smile, да видя тази коя е тази Веселина, дали ще се държи по същия начин и т.н.  И преди собствениците на клуба да се зарадват, четейки това ще отбележа, че ако пък няма положителна промяна това ще е последното посещение и ще се постарая всичките ми познати да разберат за това Wink

Общи условия

Активация на акаунт