Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 746
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Много благодаря за отговорите за "Персей"- звучи много добре и като забавление, и като цена. Досега все не смеех да направя подобно парти. А дълбок ли е басейна? Има ли плитка част за по-малки деца? Водата предполагам е достатъчно топла. А други посетители има ли, заедно с рожденния ден?

Да, басейнът има плитка част за деца с дълбочина около 80 см, а частта за възрастни е с дълбочина между 130 - 160 см.

# 721
  • Варна
Някой поръчвал ли е скоро торта от Катерина Костадинова?Как са цените, каталог има ли, че във ФБ страницата има снимки, но не видях май каталог.

# 722
Подкрепям с 2 ръце мненията за Персей. Нашият РД беше на 12.07, сина ми стана на 5г, имахме гости на негоата възраст и по-големи деца. Много се забавляваха, не излязоха от басеина, аниматор изобщо не беше нужен. Успяхме да ги извадим само за духането на тортата и после пак - в басеина Simple Smile  Кетъринга беше много добър, харесва ми, че всъщност не си ограничен от меню, а можеш да избираш от целия им асортимент. За тортата няма сервиз, което също си е + . Цените им в менюто са напълно нормални.
Препоръчвам  Hug

# 723
  • Варна
Подкрепям с 2 ръце мненията за Персей. Нашият РД беше на 12.07, сина ми стана на 5г, имахме гости на негоата възраст и по-големи деца. Много се забавляваха, не излязоха от басеина, аниматор изобщо не беше нужен. Успяхме да ги извадим само за духането на тортата и после пак - в басеина Simple Smile  Кетъринга беше много добър, харесва ми, че всъщност не си ограничен от меню, а можеш да избираш от целия им асортимент. За тортата няма сервиз, което също си е + . Цените им в менюто са напълно нормални.
Препоръчвам  Hug
На мен си ми много полезна като инфо.Моето момиче също става на 5г. и се чудя и за аниматор дали да им викна на децата...поне за час.
Ще взема да им звънна.

# 724
Честно казано не знам този аниматор как точно ще ги забавлява, защото така или иначе има доста хора на басеина и си е шумно. При нас специално децата някакси неможеха да се нарадват на водата и не знам ако имаше аниматор дали щяха да му обърнат внимание.
Още един + - като минат 3 часа никой не те гони, дори самата управителка ми каза- няма проблем да останете и след като минат 3 часа. Но за 5-годишните 3 часа си е горе долу достатъчно, почват да стават кисели след това Simple Smile

# 725
  • Варна
Подкрепям, че е абсолютно излишно и аниматор, ние бяхме преди две години там, наистина много хубаво си изкарахме, бях извикала една жена да ги позанимава за 1 час, но не й обърнаха особено внимание. Водата е сама по себе си достатъчна атракция.

# 726
  • варненка от София
Прекрасен рожден ден изкарахме и ние миналата година в Персей. Аниматор напълно е излишен, водата е невероятна притегателна сила. Ние го направихме след 18 часа рождения ден, нямаше вече спасител, но татковците го играха спасители, като стана тъмничко вече излезнаха от водата и започнаха да търчат покрай люлките долу. Факт е, че никой не ни е пресирал да приключваме, тортата си внесохме, без да ни ангажират с поръчка от знайни и незнайни цехове, беше много приятно, наистина.

# 727
  • Варна
Благодаря за мненията, момичета.Сега остава и да видим въобще свободно ли е на нашата дата, че се пада в неделя....И на мен ми се ще да е от 17ч. честно казано.Най ще ми е удобно.

# 728
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858698.0

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 14:23 от AnMary

# 729
  • гр.Варна
За Росица Липованска бях чела някъде по форумите,че мамите са много доволни от тортите,които прави.Аз лично не мога да споделя мое мнение,защото не съм поръчвала. Намерих фейсбук страничката й.Може да изпратиш съобщение и да попиташ за подробности жената.Слънчев ден от мен!
https://www.facebook.com/rosica.lipovanska

http://boutiquecakerosi.blogspot.com/

каква цена имат тортите?

Общи условия

Активация на акаунт