Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 760
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Няма име, мисля...Намира се в Дружба, пресечката след Гранд-а, в ляво. Станцията на русенските учители му казват (над станцията на МВР). Има много голяма сенчеста поляна, която е с висока ограда и е много подходящо за летни РД. Трябва ти само един аниматор с въображение и подходяща тематика и най - важното за мен - цялата долна част на заведението ще е за нас + поляната:)

# 706
благодаря   bouquet
весело изкарване и ще чакаме отзиви  Simple Smile

# 707
  • Варна
аз още се лутам, а рожденият ден е на 27-ми, някой ходил ли е на РД в заведенията до баейните на приморски, които са на плажа? Интересува ме какви са условията, подходящо ли е за 4 годишни, а също така и в неделя към 17ч. дали е пълно с плажуващи все още? Някой ако има пресни впечатления да пише  Hug

# 708
  • Варна

Благодаря ти Simple Smile
РД ще е тематичен. Синът ми е на  вълна Франклин напоследък, и си  представях бате Ицо да измисли нещо тип Франклин и приятели, но не знам дали ще му се занимава...Гостите са между 3 и 5 годишни. Наела съм заведение с около три декара поляна (само за нас) и мисля да се получи "запомнящо" парти.
П.П.
Миналата година бяхме в Панамера, ТРИ РД ЕДНОВРЕМЕННО! Кошмар!

Имаш ли снимки на тази поляна? Това във Варна ли е или по курортите, не мога да се ориентирам къде е? Вие кога ще празнувате там-това като барче ли е?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 15:30 от Milagros

# 709
  • Варна
Правили ли сте рожден ден в Олд сити до Проектантска, вижда ми се прилична площадката, става въпрос за 4 годишни  Thinking
Аз съм правила рожден ден там-много ми хареса, и обслужването и обстановката. бяхме под шатрите. Препоръчвам

# 710

Благодаря ти Simple Smile
РД ще е тематичен. Синът ми е на  вълна Франклин напоследък, и си  представях бате Ицо да измисли нещо тип Франклин и приятели, но не знам дали ще му се занимава...Гостите са между 3 и 5 годишни. Наела съм заведение с около три декара поляна (само за нас) и мисля да се получи "запомнящо" парти.
П.П.
Миналата година бяхме в Панамера, ТРИ РД ЕДНОВРЕМЕННО! Кошмар!

Имаш ли снимки на тази поляна? Това във Варна ли е или по курортите, не мога да се ориентирам къде е? Вие кога ще празнувате там-това като барче ли е?
Нямам. Отиди на място най - добре и говори със собственика. Писала съм по - горе, че се намира в Дружба, първата пресечка след Гранд-а, в ляво, над станцията на МВР. Не е барче, има кухня.

# 711
  • Варна
Искам да благодаря на който ме насочи към Персей за РД. Изключително съм доволна от всичко, дъщеря ми сподели че никога не е ходила на по-хубав рожден ден от този, а това беше и всеобщото мнение. Децата се забавляваха толкова много на басейна, че едва ги изкарвахме за сандвичите и тортата. Цените бяха повече от приемливи за мен, в предвид колко много деца и родители бяха, кетъринга който предлагат е добър, с малки изключения, сандвичите също бяха хубави /малко пиците не ми допаднаха/, помогнаха ни да украсим, най-хубавото беше че имаше и закрита част с навес, където бяхме спокойни че дори и да завали няма да развали празника на детето. Със сигурност ни спечелиха и като редовни посетители там, относно басейна. Спасителя доста строго контролираше влизането на децата в басейна и ги пазеше.
Между временно бяхме на РД в Еко рай - също останах много очарована, но финансово е доста над това което ми струваше в Персей. Организационно за Еко Рай за мен е доста трудоемко, защото реално трябва да си носиш всичко - до кафето и водата. Подходящо е по мое усмотрение за деца над 7 години, защото по-малките се страхуваха от пързалката и другите занимания които мястото предлага.
Да питам за Персей, децата сами ли се забавляваха в басейна или имахте аниматор? Има ли куверт за децата, родителите на свободна консумация ли са? Интересувам се за около 15 деца и 20-тина възрастни колко би излязъл РД?
А Еко рай къде се намира?

# 712
  • Варна

Да питам за Персей, децата сами ли се забавляваха в басейна или имахте аниматор? Има ли куверт за децата, родителите на свободна консумация ли са? Интересувам се за около 15 деца и 20-тина възрастни колко би излязъл РД?

И нашия РД беше на Персей, много съм доволна. Аниматор не сме наемали - носихме пояси, топки, пръскалки - едва ги изкарахме от водата, даже и аниматор не би успял. Mr. Green

Имат различни варианти на детски менюта - общо взето - пица/сандвичи, пърж. картофи, сладки и соленки, плодове, мин. вода, сок на цени 11 или 12 лв.
За родителите има разни плата, хапки и т.н., но не си длъжна да поръчваш, ние бяхме на св. консумация. Бяха ни казали, че мин. консумация от родител трябва да е 5 лв, ние я надвишихме, но и да не бяхме, не мисля, че щеше да има проблем.
Ползването на басейна се плаща отделно по 2 лв на дете и 5 лв на родител. При нас не всички родители ползваха басейна и платихме само за тези, които го ползваха.
Торта си внесохме, не искат такса за сервиз.
Няма ограничение във времето, казаха само, че ако искаме да останем след 18 часа няма да има спасител и ще се къпем на наша отговорност.
За 8 деца и 7 възрастни сметката ни беше около 180 лв с басейна.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 01:03 от Хексе

# 713
  • Варна

[/quote]
Над картинг пистата,м.Добрева чешма.Можеш да прегледаш и страницата им във фейсбук https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D0%BE-%D0%A0%D0%B0%D … 9/484761204985047

# 714
  • Варна
Здравейте!Не съм чела темата назад, но да питам за идеи за детски РД на открито...?Дъщеря ми става скоро на 5г. и децата, които ще каним за на нейната възраст.
Интересувам се от идеи, меню, анимация.И нямам много време, трябва тези дни да резервирам нещо.

Връщам се да чета и назад отзиви.

П.П. къде точно се намира Персей?

# 715
  • Някъде там
mmilityyКъдето са хотелите Бриз 1 и 2. Точно от другата страна на ресторант Камелия  Peace
http://www.briz1.org/index.php?page=gallery&lang=bg

# 716
  • Varna
[/quote]

Както са ти отговорили по-горе нямахме аниматор и според мен нямаше да му обърнат никакво внимание. Като пусках поканите на родителите ги предупредих всички да си носят пояси, плувки, пистолети и каквото се сетят за басейн. Пръскаха се, скачаха, играха с някакви водни неща в басейна, но не можехме да ги извадим от там дори и след 4-тия час. За 15 деца и 20-тина възрастни ми излезе 250 лева /всичко - такси, храна, окраса.../, като остана храна за още 5 дни напред да ядем... Тортата си я внесох и не ми искаха такса. Те имат примерни менюта, но аз си направих мое меню за децата. Само един съвет от мен - заложи на сандвичи, а не на пици ако ще сте там - не са им хубави пиците. За родителите бях поръчала някакви банички, трюфели, еклери, мъфэини, и охлюви със сирене и яьйца. Имаше и сладко и солено, поръчах водите в кувертите и после всеки си поръчва отделно. Но от водата децата така бяха изгладнели, че сандвичите се изядоха до край, заедно с пържените картофи.  Никой не ми е броил точно колко хора дойдоха - просто искат някакъв минимум...

# 717
  • Варна
mmilityyКъдето са хотелите Бриз 1 и 2. Точно от другата страна на ресторант Камелия  Peace
http://www.briz1.org/index.php?page=gallery&lang=bg
Благодаря, то било в града, аз си мислех, че е някъде към Дружба Crazy Laughing

А някой да е бил на РД в Морската в някое от заведенията между Делфинариума и Хоризонт.Отзиви?Май едното имаше и басейн...

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 18:59 от mmilityy

# 718
  • Варна
Много благодаря за отговорите за "Персей"- звучи много добре и като забавление, и като цена. Досега все не смеех да направя подобно парти. А дълбок ли е басейна? Има ли плитка част за по-малки деца? Водата предполагам е достатъчно топла. А други посетители има ли, заедно с рожденния ден?

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 01:44 от galinche

# 719
  • Варна

[/quote]
А някой да е бил на РД в Морската в някое от заведенията между Делфинариума и Хоризонт.Отзиви?Май едното имаше и басейн...
[/quote]
По-назад в темата някой беше писал,че са празнували на това с басейна и са изкарали много хубаво. Ние сме празнували на "Максим", но преди 7г., когато каката ставаше на 1г. и имаше 3-4 дечица- все малки, които не разбираха още. Приятно беше, има навес ако завали. Тогава имаше малка пързалка с пясъчник, животинки, езерце с костенурки, сега има и една къщичка на дърво.

Общи условия

Активация на акаунт