Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 766
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА
Идеи за рожден ден на тригодишно, да има меню на свободна консумация и за деца и за възрастни, да е навън на сянка, и детски кът с аниматори? И да не е някакво тузарско....

Ето ти една идея -
Преди малко бяхме в Пико, на плажа, до басейна. Имаше детски рожден ден. Клоун забавляваше децата. Детски кът няма. Има пързалка и люлки.
Лично аз не бих празнувала там. Подлагам на съмнение хигиената в почти всички заведения по плажа.

# 691
  • Някъде там
На каква възраст е детенцето ти?
За по-големички деца става - може да скачат на батута (плаща се естествено), да се пързалят на пързалката на Явор. За малки дечица - да се разхождат из полянката.
Но пак казвам - това си е барче, в което са помислили за забавление за децата (новото спрямо миналото лято е батута). Далеч е от детски клуб.

Мерси много Вики   bouquet Моята госпожица е на 2 годинки и 7 месеца  Grinning

# 692
Тази вечер ходих да проуча условията за РД в ,,Парти плейс Варна" -център Явор, отзад на полянката.Офертите започват от  180лв. за 10 деца.Това е по 18лв. на дете!!!!За мен това е ужасно много.Иначе ми хареса......Simple Smile

# 693
Впечатленията ми за Бейби рок от миналото лято, на чужд РД - посрещна ме хлебарка още на вратата, точно пред детския кът, с няколко месечното ми бебе представете си с какъв ужас влязох. Ужасно тясно е, и за децата, и за родителите. След хлебарката, не опитах храната, но не изглеждаше разкошна.
Панамера - ужасна храна, но може да се преглътне ако е за РД за по-малки деца - няма къде да избягат и се разхождат на воля, то просто няма избор ако родителите искат поне малко да обърнат внимание и на гостите, а да не тичат все след детето.
В Прего  в Чайка вече 2 пъти сме празнували като беше по-малка каката - страхотна храна (те май са към REU), италианска кухня, а не посредствена пицария като повечето. Площадката е малка, но е от мекичките, има само 2 пързалки - за по-малки и за по-големи, но има пространство да тичат около тях и да се катерят, не им е скучно. Втория път викахме клоун, Живко Драгостинов, децата го харесаха, ни е го видяхме на друг рожден ден и тя поиска да е същия Simple Smile Има видимост към площадката от масите, площадката е заградена, наоколо има поляна, не е директно до път, че да е опасно ако излязат без да ги видиш. Управителката беше дръпната, на настроения, но не е проблем - тази година не съм ходила, но видях, че са го стегнали вече за сезона и работи. Смятам, че е за деца до 4-5г максимум с тази площадка+аниматор, за по-малките може и без аниматор.

# 694
  • Варна
Правили ли сте рожден ден в Олд сити до Проектантска, вижда ми се прилична площадката, става въпрос за 4 годишни  Thinking

# 695
Идеи за рожден ден на тригодишно, да има меню на свободна консумация и за деца и за възрастни, да е навън на сянка, и детски кът с аниматори? И да не е някакво тузарско....

невеляшка

# 696
Правили ли сте рожден ден в Олд сити до Проектантска, вижда ми се прилична площадката, става въпрос за 4 годишни  Thinking

ако не ги изпуснете на булеварда е супер

# 697
  • Варна
Някой присъствал ли е на плажно парти, но не на заведение, а по-скоро като пикник? Опитвам се да се сетя за подходящо място на варненския плаж или някъде в радиус до 20тина километра.

# 698
  • Варна
здравейте момичета (и момчета), нашия РД е на 21.07. На 8г. става каката. Иска да е пак на Тримата Мускетари (там и беше 5-ия РД), заради батута. Тогава си изкарахме много добре. Мислех за нещо подобно- на открито, но да има опция и ако е дъждовно. Да има нещо да се занимават, за да не викаме аниматор. Мислила съм и аз за плажно парти или басейн (с аниматор), но все се разубеждавах.....Това заведение на Явор ми се стори добре. Някой беше писал за 18лв. на дете- предполагам влиза аниматора и почерпката... А за родителите какво може да се предложи? Ще се радвам да споделите ако знаете нещо за условията им. Или пък някои други идеи. На Рапонги какво предлагат- има ли някаква оферта или просто резервирате и викате аниматор може би??

# 699
плажно парти съм виждала на Черис кетъринг, организират ти всичко, но откъм цени нямам инфо, гледала съм снимки

# 700
  • Varna
Искам да благодаря на който ме насочи към Персей за РД. Изключително съм доволна от всичко, дъщеря ми сподели че никога не е ходила на по-хубав рожден ден от този, а това беше и всеобщото мнение. Децата се забавляваха толкова много на басейна, че едва ги изкарвахме за сандвичите и тортата. Цените бяха повече от приемливи за мен, в предвид колко много деца и родители бяха, кетъринга който предлагат е добър, с малки изключения, сандвичите също бяха хубави /малко пиците не ми допаднаха/, помогнаха ни да украсим, най-хубавото беше че имаше и закрита част с навес, където бяхме спокойни че дори и да завали няма да развали празника на детето. Със сигурност ни спечелиха и като редовни посетители там, относно басейна. Спасителя доста строго контролираше влизането на децата в басейна и ги пазеше.
Между временно бяхме на РД в Еко рай - също останах много очарована, но финансово е доста над това което ми струваше в Персей. Организационно за Еко Рай за мен е доста трудоемко, защото реално трябва да си носиш всичко - до кафето и водата. Подходящо е по мое усмотрение за деца над 7 години, защото по-малките се страхуваха от пързалката и другите занимания които мястото предлага.

# 701
Здравейте, момичета,
трябват ми координатите на бате Ицо от Щурче?
Някой наемал ли го е скоро за РД?

# 702
  • Варна
Аз, миналата година, и съм очарована, както и всички гости и най-вече рожденика! Може да видиш точно преди година съм споделила подробно в темата. 0887497949 му е телефона. После приятелка го наема октомври, но не с театър, а с рисувана приказка, пак беше супер! Препоръчвам го! Ако имаш други въпроси - насреща съм.

# 703

Благодаря ти Simple Smile
РД ще е тематичен. Синът ми е на  вълна Франклин напоследък, и си  представях бате Ицо да измисли нещо тип Франклин и приятели, но не знам дали ще му се занимава...Гостите са между 3 и 5 годишни. Наела съм заведение с около три декара поляна (само за нас) и мисля да се получи "запомнящо" парти.
П.П.
Миналата година бяхме в Панамера, ТРИ РД ЕДНОВРЕМЕННО! Кошмар!

# 704
Дани02.08, кое е заведението? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт