Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ако някой има идеи за дискотека за тинейджърки /12-14-годишни/, моля да сподели.
Аромат също. Имаше и едно заведение под Пикадили Чаталджа, където също правеха дискотеки, не знам дали функционира още.

# 676
да, ретро клуба, сигурно оше правят дискотеки

# 677
Имаме аниматор, фокусник и dj, поканите раздадохме, хубави се получиха. Сега умувам тортата. Говорих със Силвия Николова, тъкмо се съгласи да я направи, но каза, че не искала да й показвам снимки на торти. А като споменах на детето то пък се закучи, че искало точно като тортата от снимката Close Аз й показвах снимки да си хареса нещо разбира се, защото иначе изобщо не мога да разбера какво иска, то и тя не знае. Ама сега като си е втълпила. И не знам, аз мога да се доверя, че ще направи хубава торта, ама детето знам ли го как ще реагира....

# 678
  • Там където има любов
Попитай Роси Липованска дали няма да ти я направи или Галя от Галата!

# 679
Ами ние май все от Галата сме вземали преди, викам да разнообразя Mr. Green Тази Роси не съм я чувала, ще погледна.

# 680
  • Там където има любов
Росица Липованска трябва да я намериш във фейбук.
Скрит текст:
Boutique Cakes Rosi - това и е групата

# 681
Мерси  bouquet Аз само блога й успях да намеря. Иначе пуснах запитване и към още две момичета...но все пак ще се опитам пак да поговоря и с детето Rolling Eyes

# 682
Записвам се да следя темата. След месец каката ми има РД, става на 8. Насочила съм се към Сити Център Аспарухово. Някой с най-пресни впечатления? Как стои въпроса с тортата? Мисля си за дискотека с игри и караоке.

# 683
  • Някъде там
Има нов детски клуб някой посещавал ли го е  Whistling

https://www.facebook.com/party.place.varna

# 684
Идеи за рожден ден на тригодишно, да има меню на свободна консумация и за деца и за възрастни, да е навън на сянка, и детски кът с аниматори? И да не е някакво тузарско....

# 685
Отказах се да празнуваме в Аспарухово. Много ми е зловещо в момента. В чуденка съм какъв клуб с дискотека за деца 1-ви клас.

# 686
  • Варна
Капризче!, това не е ли до Явор?
По снимките много ми прилича на батута в полянката до Явор. Ходили сме там няколко пъти баткото да скача. Има и малка масичка със столчета под малко навесче. Не е лошо. Но и не е нещо особено.
п.с. Не бих го определила като детски клуб. По-скоро като заведение, към което са предвидили атракции за деца.

# 687
Отказах се да празнуваме в Аспарухово. Много ми е зловещо в момента. В чуденка съм какъв клуб с дискотека за деца 1-ви клас.

"Аромат", "Златният лъв".

Не сме ползвали услугите им, но детето ми е било много пъти канено на рожден ден там и е било доста забавно.

Чувала  съм за Парти Джак, някъде в "Гръцката махала" мисля, че е, но не съм виждала заведението.

# 688
  • Някъде там
Капризче!, това не е ли до Явор?
По снимките много ми прилича на батута в полянката до Явор. Ходили сме там няколко пъти баткото да скача. Има и малка масичка със столчета под малко навесче. Не е лошо. Но и не е нещо особено.
п.с. Не бих го определила като детски клуб. По-скоро като заведение, към което са предвидили атракции за деца.

Благодаря Вики  Hug Точно за него става въпрос Peace А става ли да заведеш детето там да си играе без да има рожден ден!!!

# 689
  • Варна
На каква възраст е детенцето ти?
За по-големички деца става - може да скачат на батута (плаща се естествено), да се пързалят на пързалката на Явор. За малки дечица - да се разхождат из полянката.
Но пак казвам - това си е барче, в което са помислили за забавление за децата (новото спрямо миналото лято е батута). Далеч е от детски клуб.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 10:13 от Viki_76

Общи условия

Активация на акаунт