Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Интересуваме някой знае ли как вървят цените на поканите за дет. рожден ден?И къде има по-голям избор?Благодаря ви.

# 661
Аз поръчах да ми ги направят - Чудесийки от хартийки.
Предложиха ми варианти от 2 до 2,50 лв.

# 662
  • Там където има любов
Покани можете да си купите от книжарниците около 0.30лв струват. Иначе ако са с надпис в някоя рекламна агенция.

# 663
  • Варна
Благодаря на отзовалите се!

Решихме че ще спестим 250-300 лв. за фокусник в крайна сметка.

# 664
  • Там където има любов
 ooooh! Какви 300лв за фокусник? Той три дни ли ще седи?

# 665
  • Варна
Не,

2 часа Simple Smile

+ екстри подаряване на подаръка под формата на фокус и поднасяне на тортата по екстравагантен начин и т.н. евнетуално фокуси с гълъбчета + 20 лв.... към то 300 идва Simple Smile

# 666
  • Там където има любов
Няма да питам кой е! Ние сме си позволявали анимация до 100лв. Такива не бих ги потърсила повече!

# 667
фокусниците са лукс - да си го кажем

# 668
  • Варна
Не знам как ги сметнахте 300 лв. Но аз звънях и на Арсен и на Мимо.
Първоначално се бях спряла на Арсен, защото синът ми е гледал негови представления и много го харесва. Цената беше 100 лв. за фокусите + 20 лв. ако искаш допълнително фокуси с гълъби + 20 лв. за още 5 неща, сега не ги помня точно, но сред тях бяха - появяване на тортата, появяване на снимка на детето в рамка и др.(имам ги някъде записани, но не се сещам в момента). Общо пълният пакет излизаше 140 лв. Тук подчертавам, че Арсен не е клоун, не се облича с такива дрехи и не прави друго освен фокусите. Това беше и причината да се насоча пъвроначално към него, защото моето момче точно това искаше - да гледа фокуси.
В последствие синът ми реши, че освен фокуси иска и игри и тогава се обадих на Мимо. Неговото шоу фокуси+игри+фигури от балони е 80 лв. за 1ч., за 1,30ч. - 120 лв. Няма гълъби и появяване на торта и е в клоунски костюм.
Други аниматори, които правят фокуси във Варна не знам да има,, но не е изключено. Ако някой знае - да сподели. 

# 669
  • варненка от София
Ами ако се замислите два часа анимация, никак не са малко - това е орда превъзбудени деца, викат, крякат, някои от тях са наистина досадни, трябва си търпение и такт и в резултат на което си е изморително, а и анимацията си е екстра, която според мен трябва да се прави от хора можещи това и съответно от хора оценяващи го и готови да заплатят. Екстрите се заплащат, а анимацията за мен е екстра. Модно стана и децата гледат по други рождени дни и искат и те. То и аз искам чепички Маноло Бланик, ама... Предполагам, че оборудването, ако е качествено не е евтино, балони, гълъби, материали, това си е пари и като се калкулира се събират нещата.

Това е моето мнение, разбира се ,без да ангажирам някого, нито имам общо с аниматори, нито съм такъв де.

# 670
  • Варна
Като чета за какви екстри по време на рожденните дни става въпрос, и за какви суми, още малко ще има оферти и за луксозни автомобили под наем за детски рожден ден. Нещо като мини-абитурентска. За да е пълна шоу-програмата! Simple Smile

# 671
еми да, то си е тренировка един вид  Laughing

# 672
Ако някой има идеи за дискотека за тинейджърки /12-14-годишни/, моля да сподели.

# 673
  • Там където има любов
Парти Джак или Златният лъв.

# 674
търся фокусник за над 300лв. Искам да го попитам дали е вакантна длъжността на момичето дето влиза в сандъка и я разрязва със саби  Mr. Green Предполагам поне 1/3 от сумата ще е за мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт