Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 773
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Мами,възнамеряваме да празнуваме първият рожден ден на нашия малък син..Понеже ще бъде първи искаме да е по-специален.
Смятаме да бъде в нашия двор около 35 човека.Около  10 деца ,но от различни възрасти от 2-до 8 годишни.
Бихте ли помогнали с идея за подходяща кетъринг фирма както и с аниматор към нея.Благодаря ви предварително!
Пропуснах да отбележа че живеем във Варна.Не знам откъде се появи този Разград(който ми е роден град)

# 646
  • Там където има любов
За анимация бих препоръчала Еми и Диди от кукления театър.  Забавлението с тях е за всички, а рожденикът винаги е обгрижен. Наемали сме ги поне 4-5 пъти и не са ни разочаровали.

# 647
Препоръчвам ти Черис Кетъринг. Много хубави и интересни неща предлагат. Можеш да разгледаш нещата им във фейсбук.

# 648
 Така , надеждата ми е във вас  Laughing
Звяра става на 8г и искам нещо различно !
Трябва ми вила  в или около Варна. С голям двор - ако има детски кът - ок
ако няма - не е проблем ще наемам голям батут  ooooh!
Условието е да е лесно достъпно- Трябва лесно да обясня на 15-тина майки как да стигнат до нея  Crazy Сума за наем на цялата вила - макс-120-130лв

# 649
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой празнувал ли е в Панамера?Не съм доволна от менюто за възрастни,някой пробвал ли е на свободна консумация и как сте процедирали?Благодаря предварително.

# 650
Привет ! Детето ми става Август на 3г, и искам да направим хубав РД .
Миналата година беше партито в Акварел / бивш Шрек? не съм доволна нито от обслужването,нито от аниматорката,която реши, че децата са малки и нямат нужда от аниматор /което е вярно , но можеше поне малко внимание да обърне/ , и се заминаваше с нейното бебе и по голямото и дете . Храната беше много добра.
Ходихме на 2 РД в Екопарка, не ми хареса, и имаше много оси, не ми хареса и в грандмола в детския кът. Мислех си за Пико на плажа, но има риск да хвърлят пясък и да стане някой гаф .  Ще следя темата Simple Smile

# 651
Тъкмо се бяхме навили за Рапонги и ни отрязаха, много сватби имали юли Tired В крайна сметка има една възможност, но датата е доста далеч от желаната от нас и ще се чудим.
Ако се сещате и за нещо друго на плажа приемам предложения. Дотук ми казахте и за Макалали, Кубо и двете до басейна, но нещо не съм убедена, че ми допадат за този повод.
Може и нещо извън града. Аз изобщо не се сещам.

пико ? на плажа ? има пързалки и катерушки на пясъка до масите ?

# 652
Аз мисля, че точно за тези около басейна споменах. Не ми харесват особено. Пико и май има поне още едно.
Запазихме си Рапонги в крайна сметка. За доста по-неудобна дата Tired
Сега умувам върху тортата. Хем се чудя откъде да поръчвам, хем с детето не мога да се разбера какво точно иска Crazy

# 653
  • Варна
Намерих това, което си спомнях за детски рожден ден на басейн, но е от преди 2г. Споменава се и още един хотел, освен Бриз.

Постът е на k_savova и малко по-надолу на Dahlia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623674.660

Цитат на: lili_vanili в Пон., 02 Юли 2012, 10:11
Привет! Нашият първи рожден ден беше на 23.06. Таткото е на същата дата. Резервирахме градината на www.seadream.bg - апартаменти под наем след Галата и поканихме около 30 възрастни и 15 деца. Собственичката Елена ни даде да ползваме кухнята на един от апартаментите, за да наредим платата и да изстудим напитките. Помогна ни много с организацията, беше украсила масите, столовете с панделки, а като се стъмни ни изненада с свещи край басейна и летящи фенери  По-големите деца не излязоха от басейна, за останалите - градината е достатъчно голяма!

Ето и няколко снимки:

https://picasaweb.google.com/liliya.dobreva/SeaDream?authkey=Gv1 … RgCLT-p8LX_YSJJw#

# 654
  • Варна
Някой с пресни впечатления от Тринити контраст-цени и условия?

# 655
  • Варна
Дайте идея моля за клоун, фокусник от който сте доволни?

Ще празнуваме на открито (дано не вали) Детето става на 3 г. предимно момчета, другите са около тази възраст до към 8 г. Simple Smile

Мерси!!!

# 656
Моля за мнения за Бейби рок в Аспарухово?

# 657
  • Там където има любов
Мимо, но нямам координати.  Няма да е проблем да ги намерите.

# 658
  • Варна
И на моя син желанието е фокуси. Избрахме Мимо, отзиви мога да дам след 29.6.

# 659
За фокусник наемаме все Арсен, сигурно и тази година, доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт