Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 817
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте, онзи ден бях на детски рожден ден в лятната градина на пицария Бонели, и не останах доволен от следното:

Пързалката им е желязна, доста висока и при спускане долната част е също висока и детенцето може да се нарани. Особено ако е с дрехи с по-изкуствени материи - знаете как е, хлъзга се бая!

Освен това точно до нея има от онези зелени цветя, които много бодат - като тези храсталаци пред Община Варна - мисля, че беше от семейството на юката. Та там детето ми рови с една лопатка и изрови каквото изрови - кучешките им истории.

Това е мое лично мнение и не останах много щастлив от това къде е рожденния ден.

# 631
всяка година по едно и също време влизам в темата, но и винаги го обсъждаме варианта с басейна. Миналата година се обаждах по телефона - мацката беше доста неинформирана (бризовете) и общо взето ми повтаряше, че трябва да отида да платя и само това, а инфо не ми даде никакво. Аз и казах - за да дойда да платя трябва да съм сигурна, че искам да сме при вас и трябва да ми кажете менюта, цени, условия.. но тя си знаеше само това, че трябва да отида да платя.
отказах се тогава.. освен тази година пак да опитам, но ми се струва, че само ще се набутаме на място където няма да изкарат добре децата.

# 632
  • Варна
Намерих това, което си спомнях за детски рожден ден на басейн, но е от преди 2г. Споменава се и още един хотел, освен Бриз.

Постът е на k_savova и малко по-надолу на Dahlia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623674.660

# 633
За детска дискотека можете да си наемете диджей и да потърсите заведение. Моите са още малки и това съм го оставила за по-нататък. Иначе на открито има доста рискове с времето, които вече втора година поемаме и засега имаме късмет, но вижте днес какво е.

# 634
Тъкмо се бяхме навили за Рапонги и ни отрязаха, много сватби имали юли Tired В крайна сметка има една възможност, но датата е доста далеч от желаната от нас и ще се чудим.
Ако се сещате и за нещо друго на плажа приемам предложения. Дотук ми казахте и за Макалали, Кубо и двете до басейна, но нещо не съм убедена, че ми допадат за този повод.
Може и нещо извън града. Аз изобщо не се сещам.

# 635
ние тази година ще експериментираме - заменяме детските кътове с дискотека  Laughing
бавно, но сигурно наближава времето и за смяна на пицата и сокчето с ракия и салатка  Crazy

# 636
  • Там където има любов

ние тази година ще експериментираме - заменяме детските кътове с дискотека  Laughing
бавно, но сигурно наближава времето и за смяна на пицата и сокчето с ракия и салатка  Crazy
Joy Joy Joy

# 637
  • Варна
Здравейте, моля за помощ. Търся заведение за хранене, в което има детски кът от типа на "топки и пързалки". Детето е на 2 год. и много му се играе на такова място. Но пък имаме повод да се съберем с близки роднини, че се виждаме на няколко години веднъж и ми се иска да е заведение по-като за възрастни. Дано да ме разбрахте. Нещо като "Тримата Мускетари", но ако може по-лъскавичко.  Tired. Попаднах на някакво заведение във Възраждане, а сега не мога да го открия в нета.

# 638
  • Варна
tsankova да не би заведението във Възраждане да е пицария " Амичи"? на два етажа е, прилично изглежда и има детски кът с аниматор, топки и пързалка Simple Smile

# 639
  • Deutschland/HE
Здравейте, моля за помощ. Търся заведение за хранене, в което има детски кът от типа на "топки и пързалки". Детето е на 2 год. и много му се играе на такова място. Но пък имаме повод да се съберем с близки роднини, че се виждаме на няколко години веднъж и ми се иска да е заведение по-като за възрастни. Дано да ме разбрахте. Нещо като "Тримата Мускетари", но ако може по-лъскавичко.  Tired. Попаднах на някакво заведение във Възраждане, а сега не мога да го открия в нета.

Фратели в кв. Чайка има малък детски кът, а храната е вкусна. До него е и Прего, те също имат открит детски кът.

# 640
Партито мина на 6  Laughing Имаше танци, песни, награди. Дори и големите си поприпомнихме доброто старо дискотечно време  Mr. Green

# 641
  • Там където има любов
Не знам "Панамера"дали функционира. По "лъскаво" е и има детски кът.

# 642
  • Варна
Благодаря!

# 643
Някой има ли информация какви са условията за детския кът в Аспарухово? Разбрах също, че имало вариант и за по големи деца, нещо като дискотека им правели, но не можаха да ми обяснят с точност.
Също ме интересува за Бонели?

# 644
  • Varna
Миналата година исках на Бонели и съм изключително щастлива че в последният момент си променихме решението. Три дни по-късно бяхме на РД там и буквално провалиха партито на детето. Обслужването беше под всякаква критика, пързалките са метални и не можеш да ги докоснеш след 10 сутринта, аниматора който предложиха не дойде и в последният момент пратиха 1 момиче, което доникъде не успя да забавлява децата... По 30 мин. се мъчехме да си поръчаме вода... Мястото ми допада, но тези фактори се натрупаха на куп и беше ужасно. Правили сме РД в Панамера - допадна ми, в Амичи - детският кът външният е от другият край на паркинга и малко трудно можеш да оставиш децата там без надзор, защото се движат коли. Вътре детския кът става.
Тази неделя ще отида до Бризовете да видя какво предлагат и ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт