Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 911
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз съм за хапки.
Лично на мен, изобщо не ми харесва, ако ми поднесат пица за почерпка, дори и на детски рожден ден!

# 616
Хапките са по-удачен вариант според мен. Пица ако е пицария или някакъв друг тип празненство, където трудно може да се занесе друга храна.

# 617
  • Варна
Днес случайно попаднах на това парти с роботи. Рожденият ден на сина ми отмина, но определено ми стана интересно. Ще съм благодарна за отзиви!

# 618
Днес случайно попаднах на това парти с роботи. Рожденият ден на сина ми отмина, но определено ми стана интересно. Ще съм благодарна за отзиви!
Ами като за начало пише, че е в София. Има ли какво да се коментира тук?

# 619
  • Варна
Ами като за начало пише, че е в София. Има ли какво да се коментира тук?
Оф, къде съм гледала  Embarassed.

# 620
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … bv.66699033,d.bGQ    и във Варна има ,тук също правят парти с роботи, но не знам дали става въпрос за едно и също

# 621
  • Варна
Моля и аз за съвет в Пфое Мол детския център какво бихте препоръчали като почерпка за възрастните,че ми дадоха 3 каталога и не мога да се ориентирам добре  Praynig
И аз се чудя- плата хапки и сладки или фамилни пици  newsm78

За мамите - хапки, за татковците - фамилни пици, особено на тези с разширените тумбаци!

# 622
Давайте идеи за рожден ден на открито. Без детски клубове. И двамата са ми юни месец, с 10 дни разлика, каката става на 8, малкият - на 3, не ми се затваря по молове и подобни.

# 623
  • Варна
Давайте идеи за рожден ден на открито. Без детски клубове. И двамата са ми юни месец, с 10 дни разлика, каката става на 8, малкият - на 3, не ми се затваря по молове и подобни.

Екопарка.
Заведения - Панамера, Хоризонт, Рапонги, заведенията около басейн Приморски.

# 624
  • Varna
Здравейте,
на нас също ни предстои скоро 7-ми рожден ден. И тази години искам заведение с басейн около Варна. Може би някои малки хотели предлагат такива варианти и ще се радвам да споделите ако сте чували за нещо. Прегледах Бризовете, но сякаш нещо по-малко като хотел ми се иска, иначе пък цените на Бризовете са много добри. Става дума за около 20 деца и естествено ще трябва да има маса и за родителите... Аз лично исках на влъхвите да го направя, но сега плуването е новата страст на повечето около нея и ще се радва ако има басейн.

# 625
  • Варна

Детският кът в Морската градина имат предложение за рождениците, но за 3годишните май не е особено удачно място.

Скрит текст:
Рожденици от всички страни на България, идвайте към Детски кът-Варна!
Най-усмихнатия парк в страната, обявява своя ПОДАРЪК 50 лв. към сметката на всеки запазил/резервирал/ РОЖДЕН ДЕН в парка от 1 май до 15 юни.
Записванията и резервациите за дати могат да се извършат до края на 2014г.
Повече информация можете да получите на телефон: +359 897 847 020 или при Детската работилница в парка.
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Чета, че и във Вила Марциана се организират рождени дни, но трябва превоз и е по-ангажиращо.

# 626
Благодаря за предложенията. Ще проучвам. Grinning

# 627
моля за съвет - някой знае ли да се предлага детска дискотека в лятно заведение (около плажа или на друго място) ... с аниматор, разбира се, който да ги забавлява на дискотеката с общи танци и т.н.
Става въпрос за рожден ден на 1.юли... значи ще се празнува около 5.07.

# 628
  • Някъде там
 Аз съм ходила на детски рожден ден на бризовете децата почти през цялото време бяха в басейна, но имаше много пчели  ooooh! Даже една жилна едно дете  Confused

# 629
  • Варна
Относно детски рожден ден покрай басейн, си спомням миналата година, че се обсъждаше такъв, но за малко по-големи деца. Беше нещо от рода all day inclusive - басейн, напитки, но не помня подробности. Ако искаш потърси назад по страниците.

Общи условия

Активация на акаунт