Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 914
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • ВАРНА
Точно от новата капела плей дъщеря ми най-спокойно и необезпокоявана от никой си излезе. По принцип не харесвам подобен вид детски кътове. Абсолютни зверилници. Бяхме на 1 януари с идеята, че няма да има много посетители. Нямам спомен дали детето имаше гривна на ръката (и дали изобщо имат гривни или някакви други сигнализиращи у-ва) и на какъв принцип се отварят и затварят вратите, но е факт, че детето си излезе като стой та гледай.
Извинявам се за отклонението от темата Simple Smile

# 601
Записвам се да ви следя, че тежка задача ме чака. Обмисляме да правим общ рожден ден с още едно дете от групата на дъщеря ми, защото са родени с един ден разлика. Само дето другото дете искало на плажа, а моята дъщеря каза Тринити Контраст ooooh! На това Тринити ходи на един рожден ден миналата година, хареса й, после й предлагах и нейният да го правим там, но като наближи тя се отказа и нямаше сила, която да я убеди. Но сега някак се сети и като каза Тринити няма мърдане Tired
Ако знаете някакви заведения на плажа, или нещо друго на открито...ще празнуваме 6-ти рожден ден и ако е общ може да стане голяма бройка деца, над 20 предполагам.

# 602
  • ВАРНА
Бухтичка, Рапонги, Кубо, Макалали. До басейна има 2 заведения (не им знам имената. Едното е старото Кубо. Куба май се казва.) , на които има детски кътове - пързалка, люлки. За 6 годишни обаче май тези детски кътове може и да са скучни. Анимация ще има ли?

# 603
Ами сигурно ще има ако останем на този вариант. Мерси за предложенията, изобщо не се бях сетила.

# 604
  • Варна
Записвам се да ви следя, че тежка задача ме чака. Обмисляме да правим общ рожден ден с още едно дете от групата на дъщеря ми, защото са родени с един ден разлика.

Много необичайно. Гостите общи ли ще са?

# 605
Много необичайно. Гостите общи ли ще са?
Ами ние си каним децата от групата й всяка година. Но от тази година и това момиченце е в нейната група. Ние се познаваме с нея от отчетните тук и са с 1 ден разлика.
Та ще каним децата от групата и другото момиченце ще си покани и от предишната група някои.

Идеята за Рапонги ми хареса. Мисля направо да заведа малката и на място да й го предложа, дано да се навие някак.

# 606
  • Варна
Искаш да кажеш, че не всеки гост ще дойде с по 2 подаръка?  Simple Smile

# 607
Ами...да. В групата също така има две деца, които са родени на един и същи ден (съвпадение, не са роднини) и две години си го правят заедно, предполагам и тази ще е същото. Ходим и носим два подаръка.

# 608
Привет,момичета!Влизам с питанка и моля който има опит/мнение и наблюдение да сподели!
Направихме резервация на РД в  Kids Play за 10+2 деца,но се чудя тортата на коя от двете фирми да е "Дъга" или "Джоя"/май така беше/?!?Искам да е лека,сочна и вкусна!
И тези 4бр плата,които са включени в менюто какви да бъдат точно се чудя!Да не останат гостите гладни-10-12 възрастни ще сме?Не че не мога да порачам допалнително,но все пак ...Не съм ходила там на РД и не мога да преценя какво да избера-хапки ли,тостове или пици или сиренца,кашкавалчета  newsm78
Моля,споделете доволни ли сте от организацията,хапването и т.н.

# 609
  • ВАРНА
Моля и аз за съвет в Пфое Мол детския център какво бихте препоръчали като почерпка за възрастните,че ми дадоха 3 каталога и не мога да се ориентирам добре  Praynig

# 610
  • Варна
chockolina, благодаря ти много за отзива. Днес звънях да питам, но все още не можаха да ми кажат часовете, за кото ще приемат резервации (дъщеря ми е родена на 01,06 и казаха, че преди обяд ще имат някакво парти, но не знаеха все още за колко могат да запазват  Sad) Иначе ние сме ходили на рожден ден там и на нея много и хареса именно анимацията, тъй като аниматорката им организираше игри. Ще чакам да ми се обадят, за да ми кажат кога ще мога да резервирам (така се разбрахме).

# 611
  • Варна
Аз се колебая между Капела Плей в Мол Варна и детския център с Пфое Мол за 6г момиченце,моля споделете ако имате пресни впечатления  Praynig

Според мен най-много зависи от детето. Вчера синът ми празнува в Капела Плей, защото много повече я харесва, отколкото Пфое Мол.

Той избра. За мен най-важно е детето да е доволно и щастливо!

Това е неговият рожден ден, не моя.

# 612
А как е в Гранда детския кът,хареса ми за рожден ден?

# 613
  • Варна
Привет,момичета!Влизам с питанка и моля който има опит/мнение и наблюдение да сподели!
Направихме резервация на РД в  Kids Play за 10+2 деца,но се чудя тортата на коя от двете фирми да е "Дъга" или "Джоя"/май така беше/?!?Искам да е лека,сочна и вкусна!
И тези 4бр плата,които са включени в менюто какви да бъдат точно се чудя!Да не останат гостите гладни-10-12 възрастни ще сме?Не че не мога да порачам допалнително,но все пак ...Не съм ходила там на РД и не мога да преценя какво да избера-хапки ли,тостове или пици или сиренца,кашкавалчета  newsm78
Моля,споделете доволни ли сте от организацията,хапването и т.н.

Нямам наблюдения върху ДЖОЯ, но ДЪГА ми харесват, леки са и вкусни. Заминават бързо парчетата. Между другото ДЪГА правят много вкусни меденки! Simple Smile Има една тяхна малка сладкарница до Пикадили Чаталджа.

# 614
Моля и аз за съвет в Пфое Мол детския център какво бихте препоръчали като почерпка за възрастните,че ми дадоха 3 каталога и не мога да се ориентирам добре  Praynig
И аз се чудя- плата хапки и сладки или фамилни пици  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт