Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 919
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте, ние резервирахме в Еко Парка, но ми се иска да наема аниматор, моля да ми препоръчате. Дъщеря ми става на 3, ще бъдат около 7-8 деца на възраст от 3 до 7 год.

# 586
  • Deutschland/HE
Здравейте, ние резервирахме в Еко Парка, но ми се иска да наема аниматор, моля да ми препоръчате. Дъщеря ми става на 3, ще бъдат около 7-8 деца на възраст от 3 до 7 год.

за тази възраст спород мен най-подходящ е Бате Ицо.

Скоро бяхме на рожден ден на приятелче, аниматора само шеги с пръцкане беше сътворил, но компенсира с чудни неща от балони за всяко от гостенчетата и специално за рожденика

# 587
  • Варна

за тази възраст спород мен най-подходящ е Бате Ицо.

Скоро бяхме на рожден ден на приятелче, аниматора само шеги с пръцкане беше сътворил, но компенсира с чудни неща от балони за всяко от гостенчетата и специално за рожденика
Благодаря   bouquet, ако може координати на Бате Ицо, очаквам и други предложения

# 588
  • Варна
Ние миналата година бяхме доволни от Парти Джак (не беше самият Живко, а едно младо момче, Живко дойде за балоните и поднасянето на тортата), обмисляме и тази година да се обърнем към тях.

# 589
Мами,дайте ми съвет за място за Рожден ден за дете на 3 годинки,но гостите ще са от 1,6 д 5 годишни.

# 590
Здравейте момичета! Hug
Искам да ангажирам аниматор за рождения ден на детенцето ми Simple Smile имате ли впечатления кой се справя добре, искам да има много игри, смях, а не да ги преоблича с костюми, т.нар. тематични партита, не искам и клоун. Децата ще са на възраст между 3 и 6 годинки Simple Smile Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 591
Мами,дайте ми съвет за място за Рожден ден за дете на 3 годинки,но гостите ще са от 1,6 д 5 годишни.

Здравей, празнувахме във Веселите крачета, като възрастта беше между 1,2 месеца и 7 години. Останах изключително доволна от обслужването и обстановката.Родителите си стояхме и наблюдавахме как играят децата през цялото време. Момичетата са много внимателни и любезни.
 Досега не бях виждала такова нещо: всяко дете което идва от детския кът и седне на масата му се слага антибактериален гел на ръцете, като стане му се дава мокра кърпа.  Grinning
Всички деца много се забавляваха от едногодишните до по-големите и родителите бяхме спокойни, защото през цялото време децата бяха пред нас.

# 592
  • Варна
Ние резервирахме Панамера, за сега съм със смесени чувства, но понеже се надяваме на хубаво време държахме да има вариант и на открито, та се спряхме на него. Иначе като първоначална оферта предложението им е доста добро като цена, ще видим като качество и количество, дано не сме разочаровани  Rolling Eyes

# 593
  • Варна
Здравейте,
интересува ме има ли някой, който е празнувал рожден ден в Хепи Ленд Аспарухово? Дъщеря ми другия месец има рожден ден и мисля да резервирам там. Били сме на рожден ден там, много и хареса, заради анимацията (бяхме на пиратско парти). Ако някой има наблюдения как протичат останалите партита - принцеси, феи и т.н. ще съм благодарна да сподели. И на такива "момичешки" партита момчетата дали няма да скучаят  newsm78 или и на тях им измислят нещо подходящо? Дъщеря ми искала да и слагат грим  Crazy , аз не съм на същото мнение, обаче  Laughing Най-много някоя рисунка по лицето. Моля, за отзиви на празували там и на присъствали на партита  Hug

# 594
  • ВАРНА
Аз се колебая между Капела Плей в Мол Варна и детския център с Пфое Мол за 6г момиченце,моля споделете ако имате пресни впечатления  Praynig

# 595
Пфое Мол е по-добрият вариант.

# 596
Здравейте.Синът ми става на 9г.през юни и търся съвсем обикновенно заведение, в близост до което има поляна или тревна площ,където децата могат да поритат футбол(4е сега сме на тази тема).Моля ако някой знае такова да помага.

# 597
  • Варна
Здравейте.Синът ми става на 9г.през юни и търся съвсем обикновенно заведение, в близост до което има поляна или тревна площ,където децата могат да поритат футбол(4е сега сме на тази тема).Моля ако някой знае такова да помага.

Не знам къде живеете, но в Младост, зад Мебелната палата, има много хубав голям парк с площадки, пейки. Има и няколко заведения - едното пицария, другото, май, сладкарница, но не съм влизала вътре.

# 598
Киса много ти благодаря,живеем в Левски ,но не ми е проблем за Младост.

# 599
  • Варна
интересува ме има ли някой, който е празнувал рожден ден в Хепи Ленд Аспарухово?

Празнувахме там преди 10-тина дни РД на сина ми. Доволна съм.  Peace По принцип мястото много ми харесва, нямам никакви оплаквания от обслужването, храната, децата се забавляваха много. Тортата ни беше от "Дилайт" (с тях работят, иначе имат 10 лв. такса за внасяне на торта от друго място) и беше много красива и вкусна:

Единствено анимацията не беше много сполучлива - той си избра Спайдърменско парти, освен това, че го облякоха в костюм на Спайдърмен по едно време, нищо друго отговарящо на темата нямаше.  Crazy Не знам дали нашите деца бяха прекалено необуздани и търчаха като умопомрачени или все още са малки за анимация, но аниматорката успяваше да задържи основно вниманието на по-големите гостенчета (синът ми ставаше на 5 и повечето бяха на толкова, но имаше и деца на по 10-11 г.).

В "Капела Плей" не ми харесва след преместването им - много е тясно пространството за рождениците... Голямо предимство там е, че няма как да излезе някое дете незабелязяно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт