Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 925
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА
запис да следя и набирам идеи за майски рожден ден  Mr. Green

# 571
Здравейте, момичета и момчета Simple Smile
Прочетох последната тема, като наблегнах на летните предложения, но не открих отзиви за Еко парк Варна. Сина ми става на 6г. и мисля, че за децата ще е чудесно да наемем барбекю, аниматор и да тичат и се забавляват на въздух и зелено. Имам само едно притеснение, което ми хрумва на първо четене-кърлежите. Моля ви за отзиви, лични и споделени от близки. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 572
  • Варна
Някой празнувал ли е детски рожден ден тук: http://varna.zavedenia.com/988/%D0%90%D0%A0%D0%9E%D0%9C%D0%90%D0 … 0%9E%D0%9A%D0%95/  ?

Моля за отзиви.  bouquet

# 573
не ти препоръчвам, последно като ходихме беше много мърляво, всички едни апатични, не бих повторила

# 574
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета Simple Smile
Прочетох последната тема, като наблегнах на летните предложения, но не открих отзиви за Еко парк Варна. Сина ми става на 6г. и мисля, че за децата ще е чудесно да наемем барбекю, аниматор и да тичат и се забавляват на въздух и зелено. Имам само едно притеснение, което ми хрумва на първо четене-кърлежите. Моля ви за отзиви, лични и споделени от близки. Благодаря ви предварително Simple Smile
В Екопарка сме празнували веднъж и сме били гости доста пъти. Винаги се е получавало страхотно! Тази година пак ще сме там. Проблеми с кърлежи сме нямали. Ако се спреш на този варинат, те съветвам скоро да се разходиш до там и да запазиш, особено ако се пада събота/неделя, защото миналата година на 1.4. вече беше заета нашата дата, която е в края на юни.
Барбекютата са 3 на брой и за тях е нужна резервация, иначе без резервация може да се ползват свободните маси.
Ако имаш други въпроси - насреща съм. Успех в избора!

Така и така съм се разписала, да попитам. Моят син иска фокуси на РД, става на 4г. Насочила съм се към някой, но все пак моля ако имате скорошен опит с такова празненство и отзиви, да споделите кой е забавлявал децата. Може и игри да има освен фокусите, но не е задължително.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 16:11 от mar4ela5

# 575
В Екопарка сме празнували веднъж и сме били гости доста пъти. Винаги се е получавало страхотно! Тази година пак ще сме там. Проблеми с кърлежи сме нямали. Ако се спреш на този варинат, те съветвам скоро да се разходиш до там и да запазиш, особено ако се пада събота/неделя, защото миналата година на 1.4. вече беше заета нашата дата, която е в края на юни.
Барбекютата са 3 на брой и за тях е нужна резервация, иначе без резервация може да се ползват свободните маси.
Ако имаш други въпроси - насреща съм. Успех в избора!

Така и така съм се разписала, да попитам. Моят син иска фокуси на РД, става на 4г. Насочила съм се към някой, но все пак моля ако имате скорошен опит с такова празненство и отзиви, да споделите кой е забавлявал децата. Може и игри да има освен фокусите, но не е задължително.
Марчела, благодаря ти за изчерпателния отговор. Явно наистина бързо се резервират местата, защото запазих вчера последното барбекю за нашата дата Simple Smile

# 576
  • Варна
Да споделя мнения от вчерашното ни гостуване на РД в ресторанта на Парти джак - Живко Драгостинов. Ние, всички родители, както и най-вече децата останахме много приятно изненадани и прекалено доволни. Огромна заслуга имаше и майката на рожденичката, която се беше престарала много с организацията плюс тази от заведението... но да споделя за мястото: уютно, просторно и приятно ресторантче, детското меню беше поднесено ефектно, а клоуна който ги забавляваше /не беше Живко, а младо момче/, се справи страхотно с децата. Имаше много и разнообразни игрички, танци, включи и родителите в някои от тях и купона беше на повече от 6. Пръпоръчвам горещо местенцето и аниматора  Peace

# 577
Да споделя мнения от вчерашното ни гостуване на РД в ресторанта на Парти джак - Живко Драгостинов. Ние, всички родители, както и най-вече децата останахме много приятно изненадани и прекалено доволни. Огромна заслуга имаше и майката на рожденичката, която се беше престарала много с организацията плюс тази от заведението... но да споделя за мястото: уютно, просторно и приятно ресторантче, детското меню беше поднесено ефектно, а клоуна който ги забавляваше /не беше Живко, а младо момче/, се справи страхотно с децата. Имаше много и разнообразни игрички, танци, включи и родителите в някои от тях и купона беше на повече от 6. Пръпоръчвам горещо местенцето и аниматора  Peace

Само едно уточнение - Живко Драгостинов не работи в Парти Джак Simple Smile Там работи Живко Василев и заведението е негово. Радвам се, че сте си прекарали страхотно Simple Smile

# 578
  • Варна
Само едно уточнение - Живко Драгостинов не работи в Парти Джак Simple Smile Там работи Живко Василев и заведението е негово. Радвам се, че сте си прекарали страхотно Simple Smile
[/quote]

Опс, съжелявам за гафа, мислих че е твое  newsm78 newsm78 newsm78

# 579

Опс, съжелявам за гафа, мислих че е твое  newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]

Няма проблеми. Иска ми се да е мое... ама не е  Grinning

# 580
  • Варна
Ние ще правим РД-то в Baby Rock - Аспарухово. Куверт 10 деца - 80 лв. Възрастните на една голяма маса и готово. Якото на Baby Rock, е че като влезеш с гостите - и не остава място за други. И така сте си само познати. Правят много вкусни пици. Детският им кът е  подходящ да 1-4 годинки, и най-вече за момиченца. Simple Smile Все ми се струва, че на момчетата им трябва повече пространство да дивеят! Simple Smile

# 581
Определено за РД на малки дечковци там е много подходящо, а освен пиците и всичко останало е много вкусно (за тези, които решат да заложат на по-тежки софри).

# 582
  • Варна
И на мен много ми хареса Бейби Рок в Аспарухово, предложенията им са добри, но аз държах да сме на открито и затова отпадна като вариант при нас. Ние запазихме за 3-тия рожден ден на сина ми другия месец в Барите - готвят вкусно, децата ще играят на воля, дано случим хубаво време само. Там беше и сватбата ни и затова (и не само) мястото ни е много любимо.

# 583
на Барите винаги сме изкарвали добре

# 584
  • Варна
И на нас ни предстои скорошно празнуване на 2-ри РД. Иска ми се да е тип градинско парти, където мъничетата да имат възможност да бягат на воля. Къде препоръчвате?
На Барите е хубаво, но прекалено им са обширни полянките, което си е проблем за неконтролируеми дребосъци Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт