Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Имате ли идейки за първи рожден ден на детенце (всички гостенчета са 1-2 годишни)- търся приятно заведение...примерно с детско ъгълче, не е необходимо да е чак детски клуб с аниматори и т.н., защото децата са още мънички, но пък ако е съвсем без атракции на мамите ще им е трудно да озаптяват децата два часа Simple Smile препоръчаният в по-горен коментар р-т Панамера ми идва малко далеч...

За мен такова заведение е ресторант Жасмин (https://www.facebook.com/pages/Jasmine-Tea-House-%D0%96%D0%B0%D1 … -/131406497030295], но не знам дали вегетарианското меню ще ви допадне. Може и Mams and Me, но там детския кът се плаща допълнително, а според мен няма смисъл от това за едногодишни деца.

# 481
Baby Rock в Аспарухово - бяхме наскоро на РД на едногодишно дете - някои от гостенчета дори нямаха годинка. Получи се повече от добре! А и има възможност за по-тежко меню, а не само хапки, ако възнамерявате да е роднинско празнуване, не само майки и бебешоци.

# 482
  • Варна
Бих искала да помоля, ако има някой, празнувал в залата на театър Щурче с бате Ицо, нека да сподели впечатления и условия. Разбрах, че се плаща наем на залата и анимация, а почерпката аз трябва да си я осигуря, но това абсолютно всичко ли включва? Как изглежда самата зала? (на сайта им не можах да добия представа от снимките)?
Благодаря предварително.

# 483
Бих искала да помоля, ако има някой, празнувал в залата на театър Щурче с бате Ицо, нека да сподели впечатления и условия. Разбрах, че се плаща наем на залата и анимация, а почерпката аз трябва да си я осигуря, но това абсолютно всичко ли включва? Как изглежда самата зала? (на сайта им не можах да добия представа от снимките)?
Благодаря предварително.

Моето дете беше гостенче там, когато беше в ДГ.Всички деца много харесаха празненството.Залата е достатъчно голяма, но малко тъмна, то няма и как да е по друг начин, защото все пак е театър.Майката ни почерпи с торта и кой каквото иска, когато прибирахме децата си, не зная нейна ли беше идеята за подредбата на масите, но достатъчно широко беше.

На мен ми хареса това, че децата си отиграха, всички бяха много доволни като ги прибирахме.
Не ми харесват тоалетните там- много са мръсни, често съм посещавала мястото по друг повод.

# 484
  • Варна
Имате ли идейки за първи рожден ден на детенце (всички гостенчета са 1-2 годишни)- търся приятно заведение...примерно с детско ъгълче, не е необходимо да е чак детски клуб с аниматори и т.н., защото децата са още мънички, но пък ако е съвсем без атракции на мамите ще им е трудно да озаптяват децата два часа Simple Smile препоръчаният в по-горен коментар р-т Панамера ми идва малко далеч...

Във "Весели крачета" и на рд на  едногодишно сме били и на дъщеря ми на 2 годинки като стана - малки и големи е имало, еднакво са се забавлявали децата Simple Smile

# 485
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте. Предстои ни 3ти рожден ден. На 15.02 синът ми има РД а аз ще съм бременна в 9ти месец и всеки момент може да тръгна да раждам. Но въпреки това искам да направя нещо като парти за детенце. Не ми се харчат излишни пари за детски кът понеже все още не му разбира толкова главицата и може и тази година да ни се размине. Мислех вкъщи да поканя 2-3приятелки и дасе съберат 4-5 дечица, но пък не знам дали ще имам тази възможност да шетам, за сега няма кой да помага...Как мислите, някакви идеи?  Thinking Мисля си освен да си поръчам храна за вкъщи, пица или нещо такова за децата и така няма да се налага да правя кой знае какво, а таткото ще помага със обслужването  Rolling Eyes

# 486
х-л Черно море, партер - Джинджър кафе;
може да не сте само вие , но за  3-4майки е оптимално като решение;
също в Пикадили парк - Модера, има аниматор, но ако децата са под 3г., ще ги пуснат само с майките им;
не се сещам за други места , където детският кът не се заплаща;
о, на Ани Боланд, в My cafe, с/у х-л Черно море, на втория етаж има детски ъгъл/ако мога така да се изкажа/ и ако сте без колички, също става

# 487
  • varna
Здравейте,  искам да дам отзиви за нашият РД в  Караоке "При Андрю" Една от мамите тук го беше препоръчала, наистина децата много се забавляваха и щуряха. Организираха ни страхотно 3-часово парти. Рожденичката стана 9 год. Ди Джеят ги забавлява през цялото време много успешно, нямаха време на да скучаят (родителите също).

# 488
Здравейте,  искам да дам отзиви за нашият РД в  Караоке "При Андрю" Една от мамите тук го беше препоръчала, наистина децата много се забавляваха и щуряха. Организираха ни страхотно 3-часово парти. Рожденичката стана 9 год. Ди Джеят ги забавлява през цялото време много успешно, нямаха време на да скучаят (родителите също).

Разкажи моля, по-подробно, къде се намира, какви са условията?
В темата преобладават мнения за р.д. на малки деца и все по-рядко се срещат мнения за деца в училищна възраст.

# 489
  • varna

Разкажи моля, по-подробно, къде се намира, какви са условията?
В темата преобладават мнения за р.д. на малки деца и все по-рядко се срещат мнения за деца в училищна възраст.
Караокето се намира на центъра, с/у Голямата Валентина, където беше "Давидофф". Кувертът е 10лв на дете и вкл. стандартните неща - сандвичи или пица, дребни сладки и соленки, две безалкохолни. Отделно за аниматор - 60лв. Продължителността е 3 часа. Миналата година празнувахме в Златния лъв, определено анимацията ми хареса сега много повече, на децата също.

# 490
Много благодаря, всеки ден минавам оттам, дори не знаех, че има анимация за деца!

# 491
  • Варна
И аз да дам отзиви за Акварела (бившата Шрек). Както беше писала една мама по-напред, откъм чистота хич ги няма. Огромни паяжини (каквито не могат да бъдат изплетени за седмица примерно, но за една година, да), навсякъде имаше остатъци от предишни рождени дни - тиксо, фъндъци, крекери и чипсове по мокета (който беше много стар и захабен), връвчици по аспираторите, където са висели предишни надписи и балони. И това, като се има предвид, че нашия рожден ден беше първият за деня...един вид, можели са да изчистят. Децата се забавляваха (възраст от 10-17 месеца), но просто на мен ми стана криво и за пореден път си затвърдих мнението, че много често отношението към децата е потресаващо...
От друга страна, може и да не са изчистили, защото отказах твърд куверт и исках гостите ми да са на свободна консумация, тъй като не искам да задължавам нечие дете да яде пица, когато майка му държи на здравословното хранене (примерно). Един вид съм щяла да им платя повече, ако бяхме с куверти, но...нейсе, така или иначе няма да стъпим повече там. А когато резервирах, нямаше как да вляза да огледам, защото течеше празненство и не ми беше удобно...по презумпция реших, че след като толкова хора им купуват ваучерите, няма да е толкова зле, но останах обидена от отношението.
Успех на предстоящите рожденици Simple Smile

# 492
Здравейте, и аз се интересувам от РД за 9 годишно момче. Две поредни години празнуваме в детския център в Pfohe Mall. Един час детски кът и един час боулинг. Тази година исках нещо по-различно, но синът ми пак иска боулинг. Лошото е ,че ако не дойдат заявената бройка деца се плаща неустойка. Миналата година половината де дойдоха, към 8. Ако някой има идеи за девети рожден ден на момче ще съм много благодарна. Нашият е средата на февруари и нямам никакво време.

# 493
  • Варна
Здравей jivig, моята племеница е на 10г. и  всяка година  следя рождените й дни. В последните години беше с ди-джей, но няка банално и познато, децата не се забавляваха. Съдя и по моите деца, които са на 6 и 4г. като гости кога се забавляват и кога не. Grinning
Тази година, РД беше в Аспарухово и Пица Морена мисля,че се казваше, в Мол Аспарухово. Беше нещо по-различно от досега. Имаше "тъмна стая", ако мога така да я нарека, но имаше стая за дискотека, където беше доста уютно с килимче, столчета, канапенца, влизаше се без обувки, доста приятно, а и хубаво за децата, че беше само за тях и самостоятелни. Там ги забавляваха с игри и хапване, торта и т.н. После се преместиха за 2 часа игра в детски кът, но вече им доскуча на по-големичките, а малките (като моите) бяха много доволни. Дано да съм ти помогнала Hug

# 494
  • Варна
Здравейте, и аз се интересувам от РД за 9 годишно момче. Две поредни години празнуваме в детския център в Pfohe Mall. Един час детски кът и един час боулинг. Тази година исках нещо по-различно, но синът ми пак иска боулинг. Лошото е ,че ако не дойдат заявената бройка деца се плаща неустойка. Миналата година половината де дойдоха, към 8. Ако някой има идеи за девети рожден ден на момче ще съм много благодарна. Нашият е средата на февруари и нямам никакво време.

Ако детето иска боулинг, има такъв в Мол Варна и в ТЦ Явор, организират и рождени дни.

Общи условия

Активация на акаунт