Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Ние също запазихме залата за РД на дъщеря ми във Весели Крачета, много весела обстановка и добро впечатление ми направи жената, която беше там.  Ще видим как ще мине празника ни! Peace
Този месец поръчах две торти от Катя за да ги пробвам на вкус и съм много доволна, поръчвала съм и от Ламор и от повечето жени от Варна, които правят бутикови торти, разликата е в цената и, че тя прави само с два крема тортите.
Коя е тя, която прави  само с два крема тортите?

# 286
Тази Катя може ли да ми даде серификат за детската градина на детето, защото не ми позволаяват торта, но ако тя отговаря на всички изизсквания на РИОКОЗ и работи на тия евтини цени всеки ще я предпочете.

# 287
  • Варна
Това са някои от тортите на приятелката ми (не знам дали й е публичен профила)
https://www.facebook.com/slavyana.softova/media_set?set=a.104926 … 695357&type=3

Казва се Славяна Софтова. За съжаление работи вкъщи и съответно не издава сертификати.
Това е много тъпо със сертификатите. Нали им е ясно на завденията, че като нищо ще си разпечатам едно листче, ще сложа дата на прозиводство и съдържание и пак ще си "вкарам" тортата ако искам (не че бих го направила, но хипотетично е възможно). Разбирам и идеята- да е по-сигурно за здравето, но за мен домашното е по-сигурно от масовката в цеха. 

# 288
  • Wolwedans
Това са някои от тортите на приятелката ми (не знам дали й е публичен профила)
https://www.facebook.com/slavyana.softova/media_set?set=a.104926 … 695357&type=3

Не е...

# 289
Не се виждат снимките...
didichka2004 - Катя.

# 290
  • Варна
Хайде здравейте! Включвам се вече по спешност, че голямо умуване умувам, а времето си минава и накрая ще сме с една торта, ама къде никой не знае..  Laughing
Искам да намеря място където възрастните да седнем и се почерпим, докато децата поиграя на воля. Ако е на открито, направо ще е перфектно.
Не държа никак на детски куверт.. Не ми харесва идеята пица, сладки, гризки... Не и на 2г.

Ходила съм само в Веселите крачета - днес всъщност и останах с впечатлението, което една мама е писала по-назад. Понеже малкия пожела да поиграе, влязохме и ми направи впечатление как първо се дразнеше жената че хвърляме топки навсякъде, после почна да ги събира, а накрая вече пита "ама защо ги хвърляш така" .. Имаше и друго детенце и на него направи забележка, че сешоара не седял там, не можело на всякъде да се оставят, после как щели да ги намерят..

Не че нещо, ама очаква децата да поиграя и да върнат всичко по местата?! Или пък да играя само както на нея и харесва..

# 291
  • Варна

Това, което искаш, може да стане само у вас.  Laughing

Някой да е чувал за сладкарски цех Амио?  newsm78

# 292
  • Варна

У нас е закрито.. За съжаление. Ако имах къща с двор хич нямаше да се поколебая.  Mr. Green

Относно менютата защо вместо сладки, да не е плодове и вместо гризки, не са някакви соленки..

Сега четох за Тримата мускетари - не съм ходила скоро - навън има ли някой катерушка, пързалка, люлка..  newsm78

Толкова ли няма във Варна едно заведение, което да има катерушка, пързалка, люлка навън и да не те задължават с детско меню. Предпочитам ние да им поръчаме кой каквото прецени за детето си?

# 293
  • Варна
За  Хоризонт се сещам, само дето люлка няма

# 294
  • Варна
За  Хоризонт се сещам, само дето люлка няма

Hug
Честно, хем наскоро минавахме само, а се спряхме и заиграхме 100 часа и пак не се сетих. Ще проверя веднага.  Hug

# 295
  • Варна
 Grinning  Там сме ходили на рожденни дни-супер е било. И на поляната одеяло да се постеле ще е супер. Стига да е хубаво времето и да не вали Simple Smile

# 296
  • Варна

Някой да е чувал за сладкарски цех Амио?  newsm78
Сладкарница Амийо се намира близо до Колхозния пазар,на ул.Доспат.Харесват ми тортите и рулата им,но препоръчвам сладкарския цех до Гранд Мол-тортите и еклерчетата са с невероятен вкус и ниски цени!

# 297
дайте линк за този цех до мола, може и на лични, че не мога да се сетя къде е

# 298
  • Варна
дайте линк за този цех до мола, може и на лични, че не мога да се сетя къде е
Линк мисля,че нямат,иначе се казва сладкарски цех Милена.Адресът е ул.Атанас Христов,уличката покрай Гранд Мол,преди входа за открития паркинг.Доколкото си спомням в сряда и неделя е затворено.

# 299

Толкова ли няма във Варна едно заведение, което да има катерушка, пързалка, люлка навън и да не те задължават с детско меню. Предпочитам ние да им поръчаме кой каквото прецени за детето си?

Бонелли- но не зная дали няма задължителни менюта.Иначе има всичко останало- игра на открито, беседки, люлки, пързалка.
Прего май имаше някакви съоръжения за деца

Рапонги също има детска външна площадка.

Общи условия

Активация на акаунт